IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 144 145 146 147 148 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
iulia_04
post Mar 27 2007, 05:14 PM
Post #1451

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,404

buna fetelor !
eu sunt iulia si sunt noua pe acest forum. am 90 kg si am mult de slabit .... am citit pe sarite din paginile postate de voi pana acum, ca sunt tare multe si parca mi se invart toate informatiile in cap. spuneti-mi si mie asa, pe scurt, ce ati mai pus voi in practica si a dat rezultate, ca am citit si eu cartea si mi se pare cea mai buna dintre toate curele de slabire pe care le-am incercat. va felicit pe cele care ati reusit sa dati jos, sunt sigura ca ati avut multa vointa.
va salut pe toate !
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 27 2007, 05:41 PM
Post #1452

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Iulia. Va trebui sa faci un mic efort sa citesti, sint foarte multe de spus si toata lumea vrea sa stie totul repede si pe scurt. Din pacate asa ceva nu se poate, sint prea multe dinformatii, din acest motiv s-au umplut atitea pagini.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
cecilia1416
post Mar 28 2007, 06:52 PM
Post #1453

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 786

Buna fetelor! Am facut orez integral cu ciuperci si marar, un deliciu , am mancat de-am spart. A cum ma gandesc ca orezul asta integral nu e tocmai ok. Voi ce spuneti? Dimineata am mancat o omleta cu ceapa verde, apoi la school am mancat mere si banane( care nu sunt conforme, nu) iar acum seara nebunia asta de orez. V-am pupat!

+Quote Post
kalua
post Mar 28 2007, 07:29 PM
Post #1454

Musafir

Cecilia, exista la gastronomie un topic "Ce-am mancat azi - Montignac", postul tau s-ar fi potrivit mai bine acolo. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Orezul integral e ok, numai nu are voie sa fie combinat cu grasimi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
cecilia1416
post Mar 29 2007, 06:32 PM
Post #1455

Contaminat
*

Member No.: 786

Buna! merci Kalua pt ca ai raspuns, am inteles cum e cu postatul, sorry, nu mai fac (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am facut orezul cu un pic de ulei de floarea soarelui=grasime =greseala. Iar am dat-o in bara! Acum o alta problema . Mi-a adus tata de la tara lapte prin urmare vreau sa stiu daca pot sa-l mananc , dupa ce se face iaurt.Bineinteles simplu fara nimic. V-am pupat !

+Quote Post
kalua
post Mar 29 2007, 07:55 PM
Post #1456

Musafir

De mancat cam greu, dar de baut poti sa-l bei linistita! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poti pune si niste cacao in el. Si sa nu-l amesteci cu alimente cu GI-ul peste 35.

+Quote Post
blu_dea
post Mar 30 2007, 02:24 PM
Post #1457

Musafir

Fetelor,am gasit in supermarketuri pasta de tomate,dar nu-mi dau seama daca e conforma ori ba.La cele care aveau la ingrediente amidon,zahar,etc mi-e ft clar.Dar am gasit multe altele care la ingrediente precizau doar:"pasta de tomate concentrata 20%..sau 16%..etc" Mi se pare suspect sa aiba DOAR asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Voi ce ziceti?

+Quote Post
dr_wise
post Mar 30 2007, 04:18 PM
Post #1458

Musafir

Blu draga, eu cumpar toate pastele de rosii care au mentionat la ingrediente: rosii, sare. Unele au si zahar, de astea ma feresc ca dracul de tamaie!

+Quote Post
rimo-nika
post Mar 30 2007, 08:02 PM
Post #1459

Contaminat
*

Member No.: 1,139

Daca tot se discuta de paste, am citit pe forumul elvetian ca pastele integrale fierte al dente si care au IG mic daca se papa si reci ,scade Ig si mai mult la ele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu maninc pastele integrale cu parmesan ras deasupra si o salata ( rosi ,castraveti, ceapa verde, zeama de lamaie )

+Quote Post
kalua
post Mar 30 2007, 08:47 PM
Post #1460

Musafir

Da, rimo-nika, lucru stiut, cele cu GI-ul 40 scad la 35 atunci si se pot combina cu grasimi.
Paste calde cu parmezan nu sunt conforme fazei 1. Montignac spune ca se pot condimenta cu parmezan (adica daca pui parmezan cat pui un condiment, e ok, dar nu mai mult).

+Quote Post

193 Pages V  « < 144 145 146 147 148 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 01:38 PM