![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Buna ! Kalua am sa-l beau acum linistita ca sunt moarta dupa lactate. La combinatii nu ma mai bag,ca sa fiu sigura am sa mananc doar la sigur, sub 35. M-am lasat de fumat si in doua saptamana am pus ceva pe mine, in conditiile in care am mancat cat de cat k. Am cam intrat in panica pt ca la vara am nunta si nu vreu sa fiu cat China. De aceea am sa fiu in continuare obositoare si cu intrebari care mai de care (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ,pt ca am motive serioase. V-am pupat pe toate!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cecilia, poate ai noroc si reactioneaza metabolismul tau urat de tot la lasatul de fumat. Eu m-am ingrasat 12 kg in doua luni jumate, cu sport cat n-am facut in toata viata mea de adult si avand grija ce mananc (dar pe atunci nu auzisem de MM, din pacate). Si felicitari ca te-ai lasat! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
De intrebat, intreaba-ne, ca doar de-aia ne-am adunat pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Buna fetelor! Kalua, sincer am cam intrat in panica cu kilele astea. am cateva abateri monti, de exemplu azi am mancat dimineata niste covrigei si alune, ca mi-e era foame dupa o inspectie cam dura. Acum vreau sa fac niste ciupercute umplute si stiu ca sunt monti , pt ca le umplu tot cu ciupercute, usturoi, si un pic de crema de branza light. Chestia e ca tot timpul mi-e foame si am tendinta sa mananc mai mult decat de obicei. Sper sa fie bine cu monti,ca am inteles ca poti papa si un pic mai mult, atata timp cat e conform.V-am pupat!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
fetelor. sunt in faza 1 si am cateva intrebari:
1. mi-am cumparat de la un plafar niste taitei ecologici - ingrediente:faina integrala ecologica din grau durum, apa. va rog sa-mi spuneti daca sunt conformi, daca ii pot folosi la super si ciorbe... 2. tot la plafarul asta aveau tot felul de faine: din grau integral, din orz, din secara, din ovaz...doar din naut nu mai avea...nu stiu daca pot face din ele paine conforma, asa ca nu mi-am luat...astept insa si de la voi o confirmare. 3. mazarea nu e de faza 1, nu-i asa? 4. cuscusul e coform? 5. ce-i aia frisca lichida? 6. praful de copt poate fi inlocuit cu drojdia? cam multe intrebari, dar le-am strans de ceva vreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) multuma mult pt raspunsuri. va pup si va doresc Paste luminat si linistit! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Taiteii aia sunt conformi, numai n-au voie sa fie amestecati cu grasimi.
Fainile de grau, orz, secara sunt conforme daca sunt integrale. A nu se amesteca cu grasimi. Mazarea e conforma, cea congelata poate fi combinata si cu grasimi. Cuscusul e conform daca e din faina integrala. A nu se combina cu grasimi. Frisca lichida e ...frisca lichida. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E ca o smantana lichida si batuta e frisca de-aia pufoasa. Drojdia e conforma. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Taiteii aia sunt conformi, numai n-au voie sa fie amestecati cu grasimi. Fainile de grau, orz, secara sunt conforme daca sunt integrale. A nu se amesteca cu grasimi. Mazarea e conforma, cea congelata poate fi combinata si cu grasimi. Cuscusul e conform daca e din faina integrala. A nu se combina cu grasimi. Frisca lichida e ...frisca lichida. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E ca o smantana lichida si batuta e frisca de-aia pufoasa. Drojdia e conforma. Kalua, multumesc mult pt raspuns... pai daca taitetii aia nu-i pot amesteca cu grasimi, habar n-am cum sa-i gatesc/ folosesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) toate fainile acelea erau integrale, dar nici pe asta nu stiu cum sa le folosesc, daca nu le pot combina cu grasimi... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu inteleg diferenta intre mazare la conserva si mazarea congelata...adica de ce congelata o pot combina cu grasimi, dar altfel nu?? a, pai toata frisca mea e loichida, ca eu o fac din smanatana cu 12% grasime si fructoza...nu cumpar de la supermarket frisca! va pup |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastele le poti face cu sos de legume sau cu branza sub 1% grasimi. La fel painea, asta o poti manca si cu gem/dulceata conforma.
Explicatii stiintifice despre schimbarea GI-ului unui aliment in anumite stari gasesti pe site-ul montignac ofícial, aici pe engleza. Eu frisca lichida neindulcita folosesc multisor si la gatit. Iar la prajituri nici n-o indulcesc. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pastele le poti face cu sos de legume sau cu branza sub 1% grasimi. La fel painea, asta o poti manca si cu gem/dulceata conforma. Explicatii stiintifice despre schimbarea GI-ului unui aliment in anumite stari gasesti pe site-ul montignac ofícial, aici pe engleza. Eu frisca lichida neindulcita folosesc multisor si la gatit. Iar la prajituri nici n-o indulcesc. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) kalua, aia sunt taiteti, nu paste...nu pot face paste cu ei...eh, o sa-i folosesc la ciorbele sotului meu:))) pai frisca, daca nu e induyclita, e smanatana...sau nu??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) multam pt rabdare, esti tare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am citit cu atentie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Daca-s taitei de supa, aia au GI-ul 35 si pot fi combinati cu grasimi.
Aici lichida e numai smantana asta de frisca, celelalte feluri de smantana au o consistenta cremoasa. |
|
|
![]()
|
|
N-am citit cu atentie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Daca-s taitei de supa, aia au GI-ul 35 si pot fi combinati cu grasimi. Aici lichida e numai smantana asta de frisca, celelalte feluri de smantana au o consistenta cremoasa. am incredere in tine...si o sa-i pun in supa...sunt taitei din faina de grau durum, ecologici...sper sa poata fi combinati cu grasimi... am inteles cum e cu smantana (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) o zi frumoasa, |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 03:26 AM |
|