![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pot sa beau in loc de apa suc de lamaie "indoit" cu apa si indulcit cu sirop de agave?
Farinata merge cu grasimi? Eu stiam ca da, dar vreau sa fiu sigura. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Siropelul ala ar avea GI-ul sub 35, ala, dar nu-i deloc indicat sa-l bei in loc de apa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Farinata se poate combina cu grasimi. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
salutare,
de paste, am avut sarmale din carne de vita, cu orez brun in foi de vitza. sunt conforme? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt conforme fazei a 2-a pentru ca orezul brun are GI-ul mai mare de 35.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor,otetul(din vin) e permis? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, blu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
dragele mele,
am fost si eu la un Mega Image si mi-am luat: migdale crude, mustar si wasa. mustarul: apa, boabe de mustar, otet din alcool, sare, antioxidant, acidifiant. e dijon. e conform??? eu zic ca da... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) wasa: 16% fibre (imi amintesc ca si voi mancati de-astea) cu 100% faini integrale: faina de secara, sare. atat zice eticheta... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) astept ok-ul vostru si le mananc... pateul picant de soia se poate manca cu wasa? sau doar cu farinata? va pup |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mustarul e conform, la fel wasa. Wasa n-ai voie s-o combini cu grasimi, deci nici cu pateul de soia.
|
|
|
![]()
|
|
Mustarul e conform, la fel wasa. Wasa n-ai voie s-o combini cu grasimi, deci nici cu pateul de soia. kalua, ce m-as face fara tine? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) maine la pranz ma gandesc sa mananc pateu de soia cu o felie de farinata si salata asortata...sa renuntz la farinata? maine implinesc 2 ani cu sotul meu si vrem sa mergem la un rest. libanez...au mancaruri conforme acolo? fetele din buc, recomandati-mi ceva fain... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 03:14 AM |
|