IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 147 148 149 150 151 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
kalua
post Apr 17 2007, 10:17 PM
Post #1481

Musafir

Poti manca si farinata la pranz daca vrei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu nu stiu cum o fi la libanez in Bucuresti, dar ei pun pe masa de obicei un platou cu fel de fel de aperitive: humus, salata de vinete cu tahina in ea, salata de vinete ca de-a noastra (eventual si cu seminte de rodii in ea), taboule (din bulgur, asta nu-l mananci), fattousch (o salata asortata cu bucatele din lipie subtire prajite - daca nu mananci painea, e chiar conform), poate niste falafel (chiftelute rotunde din naut). Tahina are GI-ul 40, dar eu as spune sa nu te uiti maine la restaurant la chestia asta. Dupa aceea cel mai bine mananci niste carne (eu personal o prefer la arabi pe cea de miel, yummi!) ori cu niste legume, daca au, daca nu, numai cu salata. De deserturile lor te feresti ca dracu' de tamaie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ce-ar mai putea sa te faca sa poftesti: ei fac painea aia a lor, subtire ca o clatita, intotdeauna proaspata si miroase tare bine cand ti-o baga sub nas. Dar daca stii treaba asta si te astepti la asa ceva treci mai usor peste momentul de pofta nebuna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Apr 18 2007, 07:08 AM
Post #1482

Musafir

Salutare!
Dragutzelor, azi dimineatza mi-am facut bilantzul lunar...cam slab....adica, fatza de luna trecuta exista -1kg la greutate, -2cm la solduri(asta-i de bine!!!!) si -1cm la partea de jos a piciorului drept...ca in rest nu s-a mai miscat nimic la mijloc, bust si gat, iar la pulpa dr chiar am inregistrat un +2cm, si la mana dr +1cm, fir-ar sa fie! Dar cred ca mi se trage de la aerobic, ca am urcat, am coborat si i-am dat tarcoale stepper-lui de am facut transheie in jurul lui. Pot sparge nuci intre gambe, la cat m-au haituit antrenoarele!!!! Nu mai spun de exercitiile cu greutati, pt bratze.
So, cam asa sta situatia, dupa un Paste cu multe bunatatzuri, cu drob(ficat...), oua, fripturi, dar si tort de ciocolata mancat pana la ultima firimitura.
Voi cum stati la capitolul asta?

+Quote Post
Ala80
post Apr 18 2007, 08:23 AM
Post #1483

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Am inceput monti imediat dupa Paste. Am plecat de la 55 si am ajuns la 53 in 10 zile. Sper sa nu renunt pana nu vad 50. De obicei stagnez f mult la 53 si in cele din urma renunt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 18 2007, 02:30 PM
Post #1484

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

QUOTE(kalua @ Apr 17 2007, 11:17 PM) *
Poti manca si farinata la pranz daca vrei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu nu stiu cum o fi la libanez in Bucuresti, dar ei pun pe masa de obicei un platou cu fel de fel de aperitive: humus, salata de vinete cu tahina in ea, salata de vinete ca de-a noastra (eventual si cu seminte de rodii in ea), taboule (din bulgur, asta nu-l mananci), fattousch (o salata asortata cu bucatele din lipie subtire prajite - daca nu mananci painea, e chiar conform), poate niste falafel (chiftelute rotunde din naut). Tahina are GI-ul 40, dar eu as spune sa nu te uiti maine la restaurant la chestia asta. Dupa aceea cel mai bine mananci niste carne (eu personal o prefer la arabi pe cea de miel, yummi!) ori cu niste legume, daca au, daca nu, numai cu salata. De deserturile lor te feresti ca dracu' de tamaie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ce-ar mai putea sa te faca sa poftesti: ei fac painea aia a lor, subtire ca o clatita, intotdeauna proaspata si miroase tare bine cand ti-o baga sub nas. Dar daca stii treaba asta si te astepti la asa ceva treci mai usor peste momentul de pofta nebuna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

kalua, draga mea, pana la urma ma duc la unul portughez!! stii ceva despre mancarurile lor?
multumesc mult, n-ai idee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 18 2007, 03:22 PM
Post #1485

Musafir

Portughez? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu la portughezi am mancat bine doar la restaurant frantuzesc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 20 2007, 08:18 PM
Post #1486

Membru de Onoare

fetelor, borsul este conform? se poate amesteca cu grasimi?
branza cu mucegai e conform?

+Quote Post
kalua
post Apr 21 2007, 09:37 AM
Post #1487

Musafir

Borsul e conform, chiar daca-i facut din tarate se poate combina cu grasimi.
Branzeturile sunt conforme in general.

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 21 2007, 02:21 PM
Post #1488

Membru de Onoare

tx, kalua...

vreo reteta cu linte? mi-am luat azi de toate: tarhon, maghiran, ierburi provence, chimen, in, linte...sunt mai hotarata ca oricand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 21 2007, 02:39 PM
Post #1489

Musafir

Retete cu linte gasesti la topicul cu retete Montignac. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 21 2007, 03:28 PM
Post #1490

Moderator Global

Member No.: 1,055

am descoperit azi in supermarket lapte cu 0,1% grasime. Atat cel de la Dorna (ambalaj rosu, pret 3,65 lei) , cat si cel produs de Lacta (firma e din Giurgiu, pret 1,6 lei)
pana azi nici nu le observasem (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

193 Pages V  « < 147 148 149 150 151 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 10:48 AM