![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu de la turci imi iau naut, linte, cateodata fasole uscata (uita-te si tu de care au), ardei copti la borcan (aici au de la o gramada de firme, trebuie sa te uiti la ingrediente care-s fara zahar), masline.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Amelyn, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) si din partea mea.
probabil pe forumul celalalt aveai alt ID, ca pe asta nu mi-l amintesc. vroiam sa-ti spun ca bananele nu sunt conforme Monti. intra si la gastronomie, la "Ce mancam azi Montignac?" si poate te mai inspiri si de acolo cu meniurile. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Kalua, am citit pe net o teorie extrem de interesanta: painea facuta din o parte faina integrala si o parte tarate are ig-ul sub 35, deci poate fi combinata cu grasimi. Ce parere ai? Pe forumurile nemtesti ai vazut discutii despre asa ceva?
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
ala, din cate am inteles de la kalua, nu e recomandata combinatia asta la faza 1 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , am intrebat si eu mai demult acelasi lucru
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ala, am intrebat doar la editura lui Montignac si raspunsul a fost negativ.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce IG are macul? Merge cu grasimi?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
35, merge cu grasimi.
|
|
|
![]()
|
|
Bun asa! Ma mut acu la retete sa postez o prajitura. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Vreau sa fac o pizza cu ton si rosii proaspete. Pot sa adaug in aluat, pe langa faina integrala si drojdie uscata, si o lingura de ulei de masline?
edit: dar niste masline pot sa pun pe pizza? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:28 PM |
|