![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
kalua, chiar se pot manca la cina cereale integrale cu lactate degresate? Parca asa ceva am citit in carte, scria si de gris conform si inca ceva, nu-mi amintesc.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
kalua, da-mi si mie o idee. ce sa prepar cu quinoa? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ala, trage o privire la retete. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ioana, da, seara se pot manca si mancaruri glucidice (adica alimente cu GI-ul intre 35 si 50 fara grasimi), dar nu e bine s-o facem des la faza 1. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) kalua, e bine de tinut minte, oricum.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello, ala! Unde ai gasit quinoa si cum arata dracovenia? Sa nu mor de curiozitate... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si ce e aia farinata? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sint in plop...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Diana, sa nu imi spui ca te apuci de MM (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
fetelor, eu trec printr-o perioada cam nasoala si...nu prea mai tin monti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
de 1 mai am mers la bulgaria si mi-era impisibil sa ma tin de monti si de cand m-am intors, tot zic ca ma apuc si nu reusesc... in seara asta am iesit cu fetele in orash si am zis ca nah, ies cu fetele, hai sa ma rasfat si eu cu ceva, nu doar cu apa plata cu lamaie...si mi-am luat 2 clatite cu inghetata si frisca (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) adevarul e k m-am cam ingrashat si fara slabire nu am simt motivata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( nu stiu ce sa ma mai fac!! am camara plina de alimente monti, de tot felul de condimente de-ale Kaluei, am gaiti din retete monti (o supa de brocoli delicioasa!!), dar nush...nu mai slabesc!! si in 2 luni am nunta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 09:10 PM |
|