![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dumnezeu sa ne ajute. Cind punem siteul nou e musai sa traducem si tabelele alea. Sa vorbesc cu baietii si sa vedem cum le-am putea pune... e ceva de munca...
Cam cita fructoza se poate pe zi? Daca ar fi sa pun cit pun zahar, as ajunge la 6-7 lingurite pe zi. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Diana, in fiecare zi in nici un caz atat. Incearca s-o reduci la zero (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) pe asta zilnica si sa-ti faci un dulce la zile mari.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Diana cred ca se refera la zaharina din cafea. Eu folosesc 2 tablete de ciclamat. Nu pot fara. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ala (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Stiu! Dar imi e foarte greu fara. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si cand stiu ca mi se interzice ceva, mai rau imi doresc acel lucru. Am facut un compromis cu mine sa-mi beau cafeau dulce si sa pap cate ceva dulce conform din cand in cand. In felul asta nu mai percep acest regim ca pe o dieta drastica. Il consider modul meu de viata si gata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Diana!
Eu folosesc fructoza indicata de tine, e tare buna, numai ca in prima faza(cel putin 3 luni) m-am ferit de fructoza ca dracul de tamaie! Si nici acum nu exagerez cu ea, doar cand fac prajituri atac pachetul de fructoza. Eu indulcesc cafeaua exclusiv cu lapte 0.1% grasimi. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Diana, nu in fiecare zi fructoza! asa cum a spus kalua, mai rarut! macar in faza de slabire, incearca sa eviti cat poti fructoza. te poti rasfata in week-end cu cate un desrt conform.
dar de ce spui 4-6 l-te pe zi? in ce pui? in ceai sau acfea? trebuie sa renunti la a le indulci. te pup si bine ai venit printre noi. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fix la cafea ma refer. O beau dulce si cu lapte: 2-3 lingurite zahar, 2 de ness, plus 1/4 din cana lapte. Beau cam 2 cani pe zi. Uneori chiar 2. Rar, in zilele naspa ajung si la 4. Da, stiu, e rau...
Sint moarta fara cafea. Si mai ales neindulcita. Sa vad ce alternative am... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
wow, cate ati scris de cand am inceput si eu! eu sunt inca la joaba, merge mai greu cu scrisul.
sa aveti un week-end placut. |
|
|
![]()
|
|
Si eu va pup pe voi... Sint un om care iubeste dulcele... asta e... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si vad ca nici mierea nu merge... Sint moarta, are gi-ul 85... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:41 PM |
|