![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
diana, nici eu nu pot fara cafea.
am micsorat portia, la una/zi si am reusit sa n-o mai indulcesc. a fost groaznica la inceput, dar acum n-as mai putea-o bea indulcita. pune lapte in ea in loc de zahar. stiu, la inceput e cam greu, dar dupa cateva zile, o saptamana te obisnuiesti cu gustul. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Trebuie sa imi fac curaj. Lapte pun oricum 1/4 din cana, 3/4/ e apa.
Ce ma fac insa cu fibrele? Duc o viata sedentara fara putinta de schimbare si am nevoie de fibre pentru ca altfel tranzitul meu intestinal, deja in suferinta, o sa isi ia vacanta prelungita... Trebuie sa ma organizez. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ai o gramada de fibre, cum n-ai avut pana acum: dimineata mananci cel mai bine glucidic, fulgi de ovaz cu mere rase sau cu iaurt 0%. Sau paine integrala facuta de tine sau wasa conformi. Totul e cu fibre pentru ca sunt produse integrale. La pranz si seara oricum mananci si multe legume, salata, iar fibre. Daca-ti trebuie neaparat poti lua niste seminte de in in combinatie cu o masa lipido-proteica.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
@Nimphetamin: ai diete hipocalorice la activ? In caz ca da, asta ar putea fi cauza slabitului tau foarte lent. @Diana: (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) printre noi! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Da, aia-i fructoza. Incearca totusi sa folosesti cat mai putin dulce tocmai sa dezveti corpul de dependenta de dulce. Se poate folosi la faza 1 (dar mai rarut). Aici gasesti lista cu GI-urile. Pana-n 35 se amesteca cu grasimi, intre 35 si 50 fara grasimi, cele peste 50 sunt tabu. da, kalua, toata viata m-am kinuit cu diete de-astea tampite (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am tinut o multime, reusisem sa slabesc intr-o vreme f m, dar nemancand...dupa multi ani, am ajuns sa nu mai[pot face foame. de-aia am si ales Monti, pt k nu ma kinuie cu portii mici sau inexistente! da, stiu k e mai dificil sa slabesc cu Monti, dupa atatea diete, dar totusi, ma simt motivata cand slabesc, nu cand stau 2 luni de zile fara sa dau 1 gram jos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ma rog, am intrat pe fagashul normal de azi. va tin la curent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
@Nimphetamin: stiu ca nu-i tocmai incurajator cand vazi ca nu slabesti, dar macar ai o explicatie stiintifica. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ii trebuie si corpului ceva timp sa-si revina la normal si sa-si dea seama ca nu mai are nevoie sa depoziteze nimic, ca de-acum primeste regulat mancare.
@Diana: probabil la inceput vei avea nevoie de caise uscate si smochine ca sa-ti potolesti pofta de dulce. Trebuie numai sa tii cont de pauzele intre mesele glucidice si cele lipidice: macar doua ore dupa ce-ai mancat glucidic si pana mananci lipidic, cel putin trei ore dupa ce-ai mancat lipido-proteinic pana mananci glucidic. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lasa ca ca dau eu de cap.... Slava Domnului, am caise. Si smochine. O sa fiu cuminte. Desi, cind vrei sa te abtii parca isi baga ala coada si poftesti la tot ce e interzis!
@Nimphetamin, hai sa plingem unele pe umerii celeilate... sad.gif |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Off topic, apropo de alte diete: l-am revazut azi pe un tip care ne aduce noua hartia, care acum vreo 5 luni era super fericit ca slabise 12 kg si ne povestise cum si-a schimbat el regimul de alimentatie si ce sanatos mananca. Spunea c-a fost la medic nutritionist..l-a costat parca 1000 ron. Si astazi dupa 5 luni, am observat ca a pus aproape toate kilele la loc. Cand m-am ridicat de pe scaun sa ma vada (nu ma vazuse din decembrie) a ramas masca....zicea: da domne, asta da schimbare. Apropo de dezavantajele altor regimuri.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu am mai postat de mult pe aici, asta si din lipsa de timp si din cauza ca mi-am cam batut joc de Monti. Adica l-am tinut, dar nu strict. Noroc ca nu se vede la cantar si nici la dimensiuni. Am tot atat cat aveam cand am plecat din Bucuresti, ba chiar mai putin, pentru ca am slabit pe fond de stres.
Deci, un update scurt: am ajuns la nr de kg pe care mi-l doream (am 44). Cu dimensiunile inca mai am batai de cap. Deci, dintre toate, burtica se duce cel mai greu, mama ei! Nu stiu ce sa ii mai fac sa scap o data de tot de ea. Si aripioarele sunt o problema, dar nu asa mare. O sa incerc sa ma reapuc de sport, ca de ceva timp,de cand cu dezastrul din casa nu am avut nici timp, nici chef. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi, la cumparaturi, la standul de reviste, am rasfoit una si am gasit in ea un ditamai articolul despre David Kirsch, fitness gurul lui Heidi Klum, Linda Evangelista & Co. Si vorbea, nici mai mult nici mai putin, de carbohidrati rai, de care trebuie sa ne ferim ca de al mic si negru, precum cartofi, banane, porumb, orez alb, zahar, faina alba. Ooooohhh, ce noutate! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca trebuie de mancat de trei ori pe zi si grasimile rele trebuiesc ocolite. Si tot asa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetele montignace!
Fetelor nu am scris de tare multa vreme nu pentru ca nu as fi alaturi de Monti (am ramas o montignaca convinsa )ci pentru ca am fost foarte suparata atunci cand colega noastra @doi (o mai tineti minte?)a postat adresa ei de blog cu informatii foarte utile despre dieta noastra .Erau acolo traduceri din articole de pe site-ul oficial,era traducerea tuturor indicilor glicemici .Colega noastra montignaca a muncit mult cu aceste traduceri doar sa ne fie noua mai usor ....a pus mult suflet stiu sigur pentru ca eu am corespondat cu ea si in particular.Si acum ce vad ? Se incearca traducerea tabelului cu indici de pe site-ul oficial.... A fost cenzurata chiar si rugamintea mea de a lasa totusi acele informatii foarte utile( sunt pagini intregi de traduceri si de pe alte forumuri montignace straine) Atat cat nu se sterge si acest mesaj al meu ,totusi fac apel la voi si va rog sa scrieti ce parere aveti despre acest lucru....chiar nu ati fi vrut sa aveti gata traduse listele cu indici ,nu ati fi vrut sa vedeti cum tin dieta alte montignace din alte tari chiar daca nu le cunoasteti limba? Intre timp impreuna cu aceasta colega am trimis diverse intrebari chiar pe site-ul oficial referitoare la dieta si am primit raspunsuri interesante....Nu sunteti curioase ce ni sa- raspuns?Colega si prietena mea le-a tradus si pus pe acest blog care a fost cenzurat si nici nu ati prins de veste Va pup si sper ca macar una va apuca sa citeasca ce am scris... Ma iertati m-am exprimat gresit ...am vrut sa spun ca am fost tare suparata atunci cand Kalua a cenzurat adresa blog-ului respectiv si astfel nu ati putut avea acces la aceste informatii utile..si nici acum nu-mi explic de ce a facut asta... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 03:01 PM |
|