IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 154 155 156 157 158 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
dr_wise
post May 5 2007, 04:40 PM
Post #1551

Musafir

QUOTE(roxanica10 @ May 5 2007, 12:10 AM) *
Off topic, apropo de alte diete: l-am revazut azi pe un tip care ne aduce noua hartia, care acum vreo 5 luni era super fericit ca slabise 12 kg si ne povestise cum si-a schimbat el regimul de alimentatie si ce sanatos mananca. Spunea c-a fost la medic nutritionist..l-a costat parca 1000 ron. Si astazi dupa 5 luni, am observat ca a pus aproape toate kilele la loc. Cand m-am ridicat de pe scaun sa ma vada (nu ma vazuse din decembrie) a ramas masca....zicea: da domne, asta da schimbare. Apropo de dezavantajele altor regimuri.

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) mey roxy, trebuia sa-l trimiti la mineeee! Imi platea 999,99ron(oferta promotionala pt el, spre deosebire de 1000ron, cat i-a cerut nutritionistul), acceptam si rate, dar mancam impreuna mere rase dimineatza si-l duceam la cantina de manutza...of, mey roxy, nimic nu inveti! Si-mi cumparam si eu sandalele alea rosii italienesti de 300ron, dupa care am ramas picata in extaz, iar vanzatoarea mi-a zis ca nu pot fi platite in rate!!!
Acum sufar! Dar nu-i timpul pierdut, spune-i ca-l astept pt o dieta personalizata in vacanta lui de vara la mare, la soare. Cat are vacanta ma fac firma de catering for him! "La MM-ista vesela" o sa ma cheme pe lunile de vara.
In alta ordine de idei, eu ii duc dorul lui doi si as fi fost curioasa sa stiu ce info utile are pt noi, dar intr-o varianta care sa impace pe toata lumea. Pana la urma e un site facut de si pentru femei inteligente si o solutie s-ar fi gasit in final, nu?
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post May 5 2007, 05:13 PM
Post #1552

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

crisstinuta, o sa fiu extrem de la obiect:
1. nu iti convine la noi, esti libera sa accesezi orice alt site iti convine. Nu ne rugam de nimeni.
2. pe elady nu este permisa promovarea nici unui site, iti convine sau nu, e valabil pentru toata lumea.
Si din cite am vazut, blogul lui doi e creat cu mult inainte ca userul doi sa vina la noi; si ma intreb daca nu a venit la noi ca sa isi creasca numarul de vizitatori. A naibii coincidenta! S-a gindit doi la noi inainte sa ne cunoasca. Sa fim seriosi!
Doi nu e singura care are site personal, dar ghici! e singura care s-a gindit sa il promoveze prin noi. Ca sa vezi! Fara nici macare sa intrebe... Ham are site, Forte are site...Si multi altii ... Dar, ghici, nu s-au apucat sa isi faca reclama pe aici...
Ca au prea mult bun simt.
Numai Doi s-a gindit ca ce mama ma-sii, aia de se ocupa de eLady sint prea prosti! Ne mai folosim si de cristinuta sa cream subiect de scandal. Fa o vizita la regulament si vezi ca nu este permisa promovarea nici a unui alt site care are vreo legatura cu subiecte de la noi. Primele 3 posturi in care incercai sa generezi scandal le-am trecut cu vederea. Insa ai intrecut masura!
3. Linkurile nu sint permise din motive care nu au legatura cu subiectul Montignac. Comunitatea eLady nu este destinata celor care vin sa isi promoveze propriile siteuri.
4. Postul tau se incadreaza la trolling deprt pentru care intra in vigoare Regulamentul. Daca lui doi nu ii convine, nu cred ca are nevoie de avocati pro-bono.
5. Traducem ce vrem noi, cum vrem noi, cind vrem noi. E dreptul nostru constitutional. Nu-i convine lui doi si tie, sanatate!
6. Pentru ca doi si-a facut clona userul farago crezind ca nu o sa ne dam seama, accesul va fi interzis pentru ambii useri.

+Quote Post
dr_wise
post May 5 2007, 05:26 PM
Post #1553

Musafir

Uauu, diana! Am picat pe spate de atatea amanunte si denumiri ciudate!!!!
Habar n-am ce inseamna toate cele descrise de tine, dar bag seama ca doi n-a folosit o varianta "ortodoxa"...mai, am ramas suflet de copil, prea sunt fraiera cateodata! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 5 2007, 08:44 PM
Post #1554

Fondator eLady.ro

Doctoreaso, linkurile ajuta un site sa fie pozitionat mai bine pe google si pe alte motoare de cautare gen MSN, Yahoo!.
Linkurile sint metoda de promovare (metoda de a face un site mai cunoscut), adica de reclama pentru un site.

+Quote Post
dr_wise
post May 6 2007, 08:39 AM
Post #1555

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cum le spui tu bibicule, mai rar!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 6 2007, 07:30 PM
Post #1556

Fondator eLady.ro

Intrebari:
1. urda este conforma in faza I ?
Se face prin fierberea zerului ramas dupa ce s-a facut brinza.
2. Faina de soia se poate folosi la ceva in faza I? Nu am gasit de naut, fir-ar sa fie...
3. are cineva sa imi arate cu arata wasa asta sau cine il produce?
Multam!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post May 6 2007, 08:19 PM
Post #1557

Musafir

Diana, functia de cautare... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Urda este conforma dar nu este recomandat sa fie mancata des, la fel ca toate branzele moi.
Faina de soia are IG-ul 25, deci este conforma fazei 1. Se poate combina cu grasimi.
Wasa este produsa de Barilla, asta e poza celei cu 24% fibre (care nu se gaseste in tara):
(IMG:http://de.wasa.com/wasa/images/DE/inc/img/lang/products/illubig/kostlich.jpg)

+Quote Post
Diana.
post May 6 2007, 08:31 PM
Post #1558

Fondator eLady.ro

La functia de cautare imi dadea citeva sute de posturi cu wasa... dupa primele 150 am intrat in panica. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Poza aia am gasit-o pe net, dar asa ceva nu am vazut in magazine. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Reteta de wasa nu avem? ca io nu am gasit-o, dar voi ati bintuit mai des ca mine prin zona Monti si stiti mai bine daca e...

Saru mina de ajutor!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post May 6 2007, 10:17 PM
Post #1559

Musafir

Trebuie sa-ti spuna fetele din tara magazinele la care le gasesti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ala80
post May 7 2007, 06:46 AM
Post #1560

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Wasa gasesti la Mega Image, Billa si Carrefour. Wasa fibre (cele care au GI35) nu exista in Romania. Am sunat eu la producator si am intrebat. Inca nu le importa. Iti recomand Finn Crisp Hi-Fibre cu 21%fibre. Le gasesti la standul cu Wasa si sunt mult mai gustoase. Merg cu orice aliment care are GI sub 35.
Eu nu am incercat sa fac wasa acasa, dar am cerut la editura o reteta de paine cu GI sub 35. Inca nu mi-au raspuns.
Va tin la curent. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

193 Pages V  « < 154 155 156 157 158 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 11:31 AM