![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
daca nu se poate cu unt si wasa, tot degeaba (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
ei, glumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
fetelor, am si eu o intrebare...voi ce va luati ca snaksuri care sa tina de foame? eu alerg intre 2-3 serviciuri, si desi incerc sa mananc un breakfast care sa-i tina de foame, uneori nu reusesc decat fructe...si pe la 10 mi se face foame...ca sunt amarata ca nu am voie migdale...eram si eu bcuroasa ca mananc sanatos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
tb sa fie ceva care se mananca usor cu mana (sa nu curga, etc), si, de preferinta, proteinic, care sa tina de foame si sa-mi dea ceva energie, si care sa nu tb tinut in frigider...ceva idei? a, si o intrebare- am gasit intr-un magazin de health foods fructoza la care scrie ca ingredient "fructoza". asta e buna sau o fi din porumb? se vinde varsata, la kil... in rest, migdale si nuci nu mai mananc, painica nu o mai combin, dar inghetata asta sugar free ma da gata... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) da' o biruiesc eu si pe-asta. intre timp, kilutzul meu ramane dat jos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si parca i se mai adauga niste sute de grame...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma incurajati mult...multzumesc! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
incearca fructe uscate: smochine sau prune. sau alune de pamant.
daca distanta dintre cele doua mese e destul de lunga, eu mai rontai cateodata si 1-2 finn crisp |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, dar nici finn crispul, nici fructele uscate nu-s lipido-proteinice.
Montignac zice de fructe si migdale ca gustarica intre mese. Dar cu migdale/alune/seminte incetinesti procesul de slabire... Ai incercat cu cascaval - Baby Bell de ex.? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Subscriu si eu, asa e, migdalele incetinesc slabirea. Cred ca intr-adevar mult mai bune sunt fructele... sau de ce nu incerci cu lichide ? Un ceai oarecare... de fructe sau de plante, sau de ce nu ceai verde, cu gheata, pe vremea asta....merge. Cel putin la mine da rezultate.
Sau un iaurt de baut, ceva... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
da, toate astea le-am incercat deja. cascaval..ce sa mai, poftesc de numa-numa, da' aici nu gasesc nimic care sa semene la gust cu cascavalul de-acasa...mi-e un dor de un rucar...mmm...
dar ce ziceti de fructoza- daca la ingrediente scrie doar fructoza, mai poate sa fie din porumb? e din health food store... of, si azi am bagat la inghe in mine ca un porcusor... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) dar de maine ...ne restrangem fortele ca nu se mai poate... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
uff, andutzo! chiar si cu alea multe joburi pe care le ai, incearca sa respecti mesele. Daca ai grija ca ele sa fie consistente si sa te sature, nu vei mai avea nevoie de gustarele intre. de gresit e foarte usor, la fel si de spus: "Maine ma apuc serios de treaba".
Hai, casuntem cu tine. Nu lasa tentatiile sa te copleseasca, iar daca faci greseli repara-le in stilul Monti (adica urmatoarele mese pline cu salate si alimente cu IG mic). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
multumesc fanny...as fi renuntat pana acum de trei ori pe zi daca nu erati voi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
astazi nu am mai mancat inghe...deci o mica victorie. si am mancat conform- wasa cu gem conform si apoi cu branza (la pranz)...si prune uscate si un picutz de cioco neagra-neagra...si o tona de fructe. deja imi pregatesc pranzul pt maine, si o sa am si fructe la mine si prune uscate... de fapt, cel mai tare pe mine seara ma omoara..ca vin acasa, si mereu ma gandesc ca o sa mananc o masa numai de fructe...da' dupa aia incep sa bag prostiutze in mine. dar guess what- imi curat casa de prostiute (gen dulciuri sugar-free) si o sa fie mai usor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) am si eu o intrebare- wasa fiber pe care o luati voi, are 2 g fibre pe portie? ca eu am gasit ceva aici, si zice ca e facut in germania, deci ar tb sa fie aceleasi cu ce luati voi, dar ma asteptam la mai mult. here's more: o felie are 10 g dintre care 2 sunt fibre, si sunt facute cu 70% whole grain... asta e ce e conform? ca nu mai rezist sa mai aflu ca iar imi trag presu' de sub picioare...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
wasa trebuie sa aiba minim 24% fibre daca vrei s-o combini cu grasimi, deci 2,4 g la portia de 10g si sa fie facuta numai din fainuri whole grain 100%, si nu 70%.
Nu trebuie sa contina faina alba deloc, ca sa fie conforma. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
sylvia, a mea are 16% fibre si e 100% integrala.... deci nu pot sa o combin cu grasimi.?...mama ei, nu puteau sa-i mai puna 8 fibre in ea...?....numai asa am gasit.
Nu e musai musai sa o combin....dar daca as putea... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:30 PM |
|