![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Ala...ce vesti bune imi dai.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tocmai am fost in oras, si nu mi-am luat fasole, ci doar un piept de pui, si ciorba de varza (dar am aflat ca au pus faina pentru ingrosare si am mancat doar carnea si varza de prin ea), oricum nu m-am saturat deloc, asa ca acasa am mai mancat niste telemea de oaie. Daca imi luam iahnie mult mai bine ieseam. Deci dau comanda la mama...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Mi-am cumparat niste biscuiti integrali, nu stiu daca sunt 100% ok. Ii cheama Kepekli (firma Eti) eu ii mai mancat si inainte de Monti, cred ca sunt mult mai OK ca orice biscuiti digestivi de pe piata. Iata ingredientele:
faina de grau, tarate de grau, ulei vegetal hidrogenat (palmier, soia, samanta de bumbac, rapita), fructoza, pasta de smochine, sos prune, stafide, zer praf, agent de crestere (hidrogenat sodiu, bicarbonat amoniu, aroma identic naturala (vanilie). Acuma dupa capul meu nu e prea bine ca au ulei, si si partea cu sos de stafide nu suna bine. Voi ce ziceti ?...ati manca asa ceva? A..si daca scrie faina grau, asta e faina alba, sau e de grau integrala? Nu mi-am facut mari sperante ca sunt OK, deci nu o sa fac urat daca nu pot sa-i pap. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
alphutza, biscuitii astia nu-s deloc conformi: contin faina alba si stafide. Daca nu le-ar contine pe astea doua ingrediente ar fi de faza a 2-a pentru ca alimente cu IG mijlociu sunt combinate cu grasimi.
|
|
|
![]()
|
|
Da, e clar....ii dadusem deja sa-i pape altii.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Deci continui cautarea pentru ceva biscuitei conformi. Multu kalua. Era tare pustiu pe aici, ziceam ceva si numai ecoul mai raspundea..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
kalua,
parca imi aduc aminte undeva ca ziceai tu ceva de fructoza din sugar cane? ca ar fi buna? ca aici am gasit ceva inlocuitor de zahar care ma gandesc ca o fi bun... nu iau pana nu imi spuneti:) hugs |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta-i buna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De pe site-ul oficial montignac: "There is some confusion regarding the use of the term fructose. In Europe, fructose is derived from sugar beets or sugar cane and it has in fact a 20 Glycemic Index. In North America, fructose is a totally different thing. It is in effect derived from cornstarch that is, chemically speaking, isoglucose which has a 90-100 GI. Seventy-five percent of the sugar consumed in the States is this pseudo fructose which produces a good number of negative effects on peoples’ health. Some articles (generally not scientific) do not distinguish between the different “sugars” and the comments which they reproduce in a mixed-up manner are not always referring to the same thing. In any case, daily fructose intake should not exceed 20g. What’s more, we should avoid the habit of sweetening our food just because it’s with a low GI “sugar”. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
yupeee:)
Victorie:)! Multumesc frumos, Kalua...acum mi se deschide o noua lume de options in fata...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata dragutelor!
Azi e ziua mea lunara de masurat "cotele apelor Dunarii"...deci, fata de luna trecuta am -1.5kg si -1cm la pulpa...in rest "gheata la mal"...de unde o fi scazut 1.5kg numai Dzeu stie.... Asa ca, in final am: gat: 34cm bust: 92cm mijloc: 79cm sold: 104cm pulpa: 63cm brat(sus): 30cm picior (jos): 41cm greutate: 68.5kg Ce mai, dupa ce vin din concediu, trebe sa ma apuc iar de sport! |
|
|
![]()
|
|
Recitind topicul Totul despre Dieta Montignac mi-am gasit niste posturi mai vechi, unde ziceam ca nu ma pot lasa de cafea si zaharina nici in ruptul capului. Pescarus, Leea si Ala ziceau ca nici ele.
Ei, vesti bune: zaharina nu mai consum de cateva luni, si JUUUUR ca e cea mai mishto alegere pe care am facut-o. E chiar toxica si cancerigena mama ei! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Nici nu mai pun gura pe asa ceva. Si am consumat vreo 8 ani. Si cafeaua am eliminat-o de vreo 3 saptamani si nu mai simt deloc nevoia. Beau aproape zilnic un ceai verde si basta. Si cafeaua ma si rodea la stomac. Aveam gastrita (Helyco Bacter) - am luat antibiotice de mi-au iesit si pe nas!!! si tot sa nu ma las?...Apoi cine pe cine? I'm so proud of myself! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo, alphuta! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Doftoreaso, tu le zici la coapse pulpe? Coapsa e bucata de la sold la genunchi si pulpa de la genunchi la glezna (de fapt muschiul ala din spate, ala bine dezvoltat la fotbalisti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:07 AM |
|