IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 174 175 176 177 178 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
robertina
post Sep 8 2007, 07:28 PM
Post #1751

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,155

Buna,fetelor!
Eu la 1,75 si 88 de kile am de dat jos 13 ,daca sunt blanda cu mine.Daca vreau sa fiu ca Luciu,sa am 53,e de munca. Oricum,la
varsta mea(39)e cazul sa adopt dieta ca pe un regim de viata.E clar ca am hiper insulinimie si daca mai si amestec lipide cu glucide ajung cat Casa Poporului.Mi a intrat in reflex sa nu bag in gura amestec de glucida rea cu lipida.Ce sa mai spun de faptul ca seara nu mi este foame,as renunta cu placere la cina,eu,care nu mancam nimic peste zi,iar seara,intram in frigider si pana nu eram satula,nu ma puteam culca,iar daca ma culcam fortat,nu puteam dormi.Am dat jos cate ceva de pe picioare,maini, din zona gatului si a umerilor.Mai greu cu talia,dar am o rabdare care ma mira si pe mine.Stiu categoric,ca sunt pe drumul bun.Inceputul a fost mai greu,dar acum e cum nu se poate mai simplu.Fetelor,subscrieti?
O sa mi bag si mata la Monti. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (glumesc). (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Doc.esti haioasa rau!
seara placuta tuturor!
Go to the top of the page

+Quote Post
ISSA
post Sep 8 2007, 09:07 PM
Post #1752

Musafir

QUOTE(kalua @ Sep 7 2007, 05:56 PM) *
@Issa: (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) cum faci tu Montignac fara listele cu indexul glicemic? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Scuze, nu am inteles intrebarea.

Daca te referi la lista, am o carte de-a lui Monti culeasa de pe net, si de acolo am vazut ce cu ce se combina sau nu.
Alimentele sunt impartite pe grupe.
De acolo am inteles ca de exemplu carnea nu se mananca in combinatie cu cartofii sau pastele, ca de fapt cartofi nu se mananca de loc, apoi am citit ca zaharul trebuie scos din alimentatie, alte multe amanunte referitoare la sistemul digestiv(cum functioneaza, ce anume din alimentatie favorizeaza functionarea lui).

+Quote Post
kalua
post Sep 8 2007, 09:25 PM
Post #1753

Musafir

Atunci e ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-a venit inima la loc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

@ CrisD: incarcatura glicemica pana la 10 e mica, intre 11 si 19 mijlocie, de la 20 incolo mare.

+Quote Post
alphutza
post Sep 9 2007, 01:05 AM
Post #1754

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Saluty fetelor,
Intrebare: E mai indicat ca inainte de concediu sa se manance strict de faza I, adica foarte strict, fara dulciuri (conforme) fara nimic? Sunt mai mici pagubele asa, daca un concediu se mai calca stramb?
Eu una gandesc altfel. Ma gandesc ca daca mananc strict tare acuma, si ma abtin de la toate poftele, apoi in concediu o sa rabufnesc, si o sa mananc mult mai mult, sau o sa calc mai mult stramb.
Sa fiu sincera, eu inca sper sa pot manca conform 100%. Dar iau in calcul si alte variante.
Voi aveti o strategie anume?

+Quote Post
kalua
post Sep 9 2007, 10:26 AM
Post #1755

Musafir

alphi, cred ca te stresezi prea mult cu concediul. Du-te acolo, savureaza mancarurile, incearca sa mananci conform. Daca ti se pune pata pe ceva neconform ai grija sa mananci in ziua aia numai lucruri conforme si, daca se poate, la masa cu beleaua, multa, multa salata (mai ales inainte de ceva neconform).

+Quote Post
lotte
post Sep 9 2007, 03:12 PM
Post #1756

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Alphutza, si eu sunt stresata cand plec undeva, sau ies in oras.Cred ca exagerez.
De obicei, cand plecam in concediu, imi caram cu mine mancare conforma(pentru dimineata).
In ultimul timp am renuntat, am stat cu grija, dar am gasit ce sa mananc, desi glume pe seama mea sunt la tot pasul, ca scormonesc in mancare (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) , insa nu-mi pasa.
Doi colegi au vrut sa faca o gluma, sa-mi puna in sticla de apa niste zahar, i-am vazut la timp, si m-am salvat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Cand merg in vizita, stie toata lumea cine sunt eu la masa, asa ca are gazda grija sa nu raman nemancata.

Intr-o zi, colegii au planuit sa mancam in oras, am intrebat daca acolo gasesc si altceva in afara de pizza (toti vroiau pizza), si nu am primit raspunsul afirmativ.Asa ca m-am dus frumusel acasa, am mancat, si m-am dus apoi la acea terasa, sa beau un pahar de vin cu ei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Toate ca toate, dar pizza, paste si dulciuri, nu sunt deloc pe gustul meu, si chiar nu pot sa fac compromisuri.

+Quote Post
robertina
post Sep 9 2007, 04:52 PM
Post #1757

Contaminat
*

Alphuta,pisoiul este al tau?Imi vine sa l pupacesc!Am si eu doua si le iubesc de nu mai pot.Eu tocmai am dat o in bara amestecand
migdale cu struguri.Prima oara nu se pune.Sorry Kalua! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Sfatuieste ti prietena sa citeasca,cartea lui Monti si daca va intelege care e de fapt mecanismul de depunere a grasimilor, se va
alatura noua!Daca nu,asta e!
Issa,avem drum lung de parcurs impreuna!Ma bucur ca iti voi fi poate de folos!Eu calc in strachini deocamdata!
noapte buna!

This post has been edited by robertina: Sep 9 2007, 08:35 PM

+Quote Post
ISSA
post Sep 9 2007, 07:14 PM
Post #1758

Musafir

QUOTE(robertina @ Sep 9 2007, 05:52 PM) *
Issa,avem drum lung de parcurs impreuna!

Da, este adevarat. Drumul e lung, dar " Calatoria de o mie de mile incepe cu un pas" a spus Lao Tze. Eu am deja rezultate. Am inceput in 01.09.2007 cu 90, azi 09.09.2007, cantarul mi-a aratat 87,8.
E mai putin de 90. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
alphutza
post Sep 9 2007, 08:35 PM
Post #1759

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Reconosc ca sunt cam stresata (daca nu era evident (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ), sper sa ma deconectez in concediu. A fost un an lung cu facultate, sesiuni grele si job pe langa, si pretentii de sala si iesit in oras.
Si stresul il vars si pe altii nu numai pe mine.
robertina, pisicul nu e al meu, e unul tare scump, dar de pe net. Si eu am o scumpa de matza, ce tocmai doarme tolanita langa tastatura mea!
Multu pentru sfaturi, ce sa faci, e primul concediu in care chiar ma gandesc serios ca o sa fac caderi nervoase din cauza mancarii.
Sperand ca vin zile mai bune, va pup si noapte buna.

+Quote Post
robertina
post Sep 10 2007, 09:00 PM
Post #1760

Contaminat
*

Issa,probabil va interveni si o perioada de stagnare,dar nici sa nu te gandesti sa renunti!Ma bucur ca esti optimista!
Eu m am hotarat sa ma cantaresc la inceputul fiecarei luni.Nu astept rezultate spectaculoase.Chiar si 1kg e un castig!Vreau sa adopt dieta asta ca pe un mod de viata.E si in avantajul sanatatii mele.Deja refuz sa mai mananc orez alb,zahar alb,faina alba etc.Sa ma vezi la cumparaturi,cum reasez in raft tot ce nu e conf.si cat timp imi ia pana pun ceva in cos. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dar pe masura ce va trece timpul,vom sti exact care produs e pt.noi si va deveni mult mai usor!Cu rabdarea, trec
Succes si noapte buna!

+Quote Post

193 Pages V  « < 174 175 176 177 178 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:14 PM