IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 176 177 178 179 180 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
Diana.
post Sep 18 2007, 02:12 PM
Post #1771

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, DonaR, speram sa te simti bine si sa revii des! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Da, clubul fetelor Monti este extrem de activ si saritor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Sep 18 2007, 02:14 PM
Post #1772

Musafir

dona_r, bine-ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai citeste pe-aici si neaparat sa-ti spovedesti meniul zilei la topicul aferent de la gastronomie.

+Quote Post
dona_r
post Sep 18 2007, 10:03 PM
Post #1773

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna din nou
am citit acest topic pina la pag.11,voi continua miine.
deja am luat idei noi de la voi,si am gasit greseli in alimentatia mea.si eu am cam tras tare cu brinzeturile.imi si plac foarte mult.oricum,MM spunea in "ma hranesc,deci nu imbatrinesc"despre brinzeturi ca sunt recomandate cele din lapte nepasteorizat.exista si explicatia,dar nu am cartea acasa sa detaliez.eu la inceput am mincat cred citeva kg de brinza de oaie de la tara,grasa si chiar am slabit vreo 5kg in luna aceea.dupa ce am trecut pe brinzeturile din comert s-a produs stagnarea.acum evit telemeaua de vaca-desi este un tip de la milli maturata,fara zer.am gasit in selgros brinza de oaie si cascaval din lapte nepasteorizat.dar oricum trebuie consumate cu moderatie.

+Quote Post
pescarush
post Sep 18 2007, 11:37 PM
Post #1774

Musafir

QUOTE(robertina @ Sep 10 2007, 03:00 PM) *
Issa,probabil va interveni si o perioada de stagnare,dar nici sa nu te gandesti sa renunti!Ma bucur ca esti optimista!
Eu m am hotarat sa ma cantaresc la inceputul fiecarei luni.Nu astept rezultate spectaculoase.Chiar si 1kg e un castig!Vreau sa adopt dieta asta ca pe un mod de viata.E si in avantajul sanatatii mele.Deja refuz sa mai mananc orez alb,zahar alb,faina alba etc.Sa ma vezi la cumparaturi,cum reasez in raft tot ce nu e conf.si cat timp imi ia pana pun ceva in cos. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dar pe masura ce va trece timpul,vom sti exact care produs e pt.noi si va deveni mult mai usor!Cu rabdarea, trec
Succes si noapte buna!

robertina, asa faceam toate cand ne-am apucat de Monti. este temporar, sa stii, pana te obisnuiesti si retii care sunt produsele conforme. eu ma mai uit doar din cand in cand, daca nu sunt sigura si la cate un produs nou, bineinteles.
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) tuturor noilor Montignace si multa ambitie sa slabiti frumos si sanatos.

+Quote Post
dona_r
post Sep 19 2007, 08:53 AM
Post #1775

Tratabil
**

vreau sa reiau intrebarea despre stafide.eu citisem undeva ca stafidele,desi au zaharuri multe,avind si multe fibre,ar merge la o masa glucidica.si eu le adaug linga cerealele de dimineata pentru a le mai imbogati.folosesc cereale de la"sano vitta",la care adaug si o lingura de tarite.
am inteles de asemenea ca otetul scade indicele glicemic,asa ca iau o capsula cu otet de mere si crom si o tb.de fibre cu 20min inainte de masa glucidica.sper ca nu fac rau.

+Quote Post
kalua
post Sep 19 2007, 10:24 AM
Post #1776

Musafir

dona, exista multe feluri de stafide cu nume diferite, din cate stiu eu pe romaneste exista o singura denumire.
Stafide din struguri cu seminte, stafide din struguri foarte mari cu coaja groasa si seminte, stafide din struguri fara samburi si stafide din struguri albastri fara samburi. IG-ul difera de la soi la soi.
Avea si Montignac un müsli cu foarte putine stafide in el (1%) pentru faza a doua.
Eu as spune sa lasi stafidele daca vrei sa slabesti.

+Quote Post
dona_r
post Sep 19 2007, 11:23 AM
Post #1777

Tratabil
**

si ma intrebam eu ce greseli mai fac!!e drept ca in ultima vreme puneam tot mai putine,dar...tot nu era bine!
citind ce ati mai scris voi am aflat ca faina de soia este conforma.la paine renuntasem cu totul.
acum reiau faza intii,pentru a o tine mult mai corect.
oricum,pofta de dulce s-a mai domolit si nu mai am caderile de glicemie pe care le aveam inainte,cind simteam ca daca nu maninc ceva lesin instant.
multumesc.

+Quote Post
dona_r
post Sep 22 2007, 09:43 AM
Post #1778

Tratabil
**

noi am pus gogosari,castraveti si vinete in otet.fara zahar,cu chimicale(de la dr.Oetker)
nu au iesit prea gustoase,le lipseste zaharul....dar sper sa fie ok.
ce contin:sare de bucatarie,conservanti acid benzoic,benzoat de sodiu si disulfit de potasiu,boabe de mustar,marar,coriandru,piper negru,foi de dafin.
sunt cam chimizate,dar sunt conforme?

+Quote Post
kalua
post Sep 22 2007, 11:51 AM
Post #1779

Musafir

sunt ok, dona.

+Quote Post
dona_r
post Sep 22 2007, 04:50 PM
Post #1780

Tratabil
**

buna
voiam sa intreb:farinata si painea din faina int.+tarite se consuma si in prima faza?eu nu am pus gura pe nici un fel de paine de apr.patru luni,si ma gindeam sa incerc si eu painitele acestea.
se pare ca tin o faza 1prelungita si cu ceva abateri.off.
ciocolata neagra mi se tot lipeste de maini.credeti ca pentru a vedea rezultate ar trebui sa fiu mai ferma si sa o las macar pentru o luna?nu maninc mult,doar doua partate dupa prinz-sau dupa cina,dar ma simt vinovata.

+Quote Post

193 Pages V  « < 176 177 178 179 180 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:25 PM