IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 177 178 179 180 181 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
kalua
post Sep 22 2007, 05:05 PM
Post #1781

Musafir

S-ar putea sa nu slabesti de la sentimentele astea de vinovatie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vorbesc serios.
Farinata si painea cu tarate sunt pentru faza 1.
Go to the top of the page

+Quote Post
dona_r
post Sep 22 2007, 05:15 PM
Post #1782

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

te cred.subconstientul este foarte atent la tot ce simtim.cind eram mai relaxata si mai sigura ca voi slabi,rezultatele s-au vazut.trebuie sa-mi schimb atitudinea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
.multumesc Kalua

+Quote Post
dona_r
post Sep 24 2007, 09:41 AM
Post #1783

Tratabil
**

buna dimineata
din nou cu intrbari-cam care ar trebui sa fie ritmul slabirii?eu am slabit bine,in 4luni cam 13kg.acum este o stagnare,dar nu ma sperii de ea.desi am inca mult-77 de kg,arat bine( comparativ cu 90,)si sunt multumita si dispusa sa o iau mai usor.
insa am o vecina care incearca si ea MM,si ma tot bate la cap-cind va vedea rezultate?i-am spus ca e un regim mai complex si necesita atentie la alimente,sper sa se poata tine de el,pentru ca a slabit de multe ori si yoyo si-a spus cuvintul.oricum,numai renuntind la paine si cartofi a reusit sa dea jos 2kg.

+Quote Post
kalua
post Sep 24 2007, 10:45 AM
Post #1784

Musafir

dona, nu exista o regula, depinde de organism, de cate cure (si ce fel) s-au tinut inainte.
Tu ai slabit foarte mult in 4 luni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
andutz
post Sep 25 2007, 02:50 AM
Post #1785

Tratabil
**

From: dallas
Member No.: 1,785

fetelor, citeam pagini mai vechi ale forumului si am vazut ca zicea cineva ca dulciuri conforme mai rar ca sa se dezvete corpul de pofta de dulce...si tocmai am citit un articol in Times care zicea ca e un mecanism in creier care vrea diversitate la mancare (gust)...si asa se face ca chiar daca suntem super-plini de o masa cu friptura si legume, creierul tot nu ar zice nu la dulce, ba chiar il cere. daca as fi citit asta in...mai stiu eu ce revista de doi bani, nu as fi crezut, dar asta era un articol foarte stiintific...
acum, stiu ca se zice ca daca mananci dulce iti face pofta de si mai mult dulce...dar acum stiu ca e din cauza ca dulcele traditional are zahar care se asimileaza repede, creste glicemia f repede si apoi si scade brusc, si te trezesti ca mai vrei...dar din moment ce un dulce conform nu ar tb sa iti creasca glicemia, si nici sa afecteze pancreasul/ productia de insulina, atunci oare de ce nu ar tb noi sa putem manca linistite dulciuri conforme? de ex, o patratica de cioco neagra si la pranz si la cina, si in fiecare zi?
astept raspunsuri...ca eu ma tot gandesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by andutz: Sep 25 2007, 02:51 AM

+Quote Post
kalua
post Sep 25 2007, 10:19 AM
Post #1786

Musafir

Pai tocmai ca-i vorba de creier, nu numai de pancreas.

+Quote Post
dona_r
post Sep 26 2007, 02:21 PM
Post #1787

Tratabil
**

buna ziua
sotul meu a facut o friptura de vita fiarta in bere (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) pare gustoasa...dar nu e conforma,asa-i?
dar nucile,migdalele si alunele de padure?stiu ca au IG mic,dar sunt glucido-lipidice,nu?cit de des pot fi consumate?

+Quote Post
CrisD
post Oct 3 2007, 02:17 PM
Post #1788

Contaminat
*

Group: Membru
From: Romania
Member No.: 2,169

Vin si eu cu o intrebare: borsul de putina - e conform? Vad ca imi place tare, intre mese, sa "trag la masea" (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ...
cam 500 ml bors crud pe zi.
A, si ar mai fi ceva: mi-am luat azi germeni de grau, is conformi? E buna combinatia iaurt + fulgi de ovaz + germeni de grau?

+Quote Post
kalua
post Oct 3 2007, 02:28 PM
Post #1789

Musafir

Toti germenii de cereale sunt conformi - plantuta abia creste, deci n-are timp sa adune amidon in ea.

Despre bors as spune ca-i glucidic, deci a nu se combina cu garsimi la faza 1.

+Quote Post
Fanny
post Oct 17 2007, 03:06 PM
Post #1790

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

intrebare pentru fetele montignace cu familie.
cum reusiti sa-i impacati pe cei dragi cu dieta? gatiti separat pentru ei (gen mancaruri cu cartofi, orez, sosuri neconforme)?

eu n-am avut decat cateva reusite la capitolul asta:
- salata/legume macar o data pe zi
- pesmetul l-am eliminat din bucatarie, iar snitelele le fac doar cu faina de soia.
- cartofii apar mai rar in alimentatia lui

am incercat sa inlocuiesc painea din comert cu cea facuta acasa... dar nu s-a obisnuit cu ea. la nici o ora dupa masa spunea ca-i e foame. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) prin urmare, continua sa o consume pe cea din comert.

A nu se intelege ca incerc sa-i impun fortat dieta MM, ci ca as vrea ca alimentatia amandorora sa fie mai sanatoasa.

+Quote Post

193 Pages V  « < 177 178 179 180 181 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:26 PM