IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
Ala80
post Mar 2 2006, 10:09 AM
Post #181

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

cafeaua....cat de dependenta eram de ea! cand am inceput mm nu am renuntat la ea. aveam impresia ca daca nu beau la prima ora un espresso tare nu ma pot dezmetici si ca daca nu mai beau una la pranz, dupa masa, nu pot da randament la serviciu. m-am inselat amarnic!

cand am vazut ca stagnez si nu mai dau nici un gram jos am trecut la cea fara cofeina. surpriza cea mare a fost ca pot da randament si fara sa beau cafea cu cofeina. mai mult, am descoperit ca sunt dependenta de vizualizarea (nu stiu cum sa-i spun altfel) canii cu cafea. imi iau la serviciu o cana cu cafea fara cofeina doar sa stiu ca o vad plina in fata mea. poate gust de 2 ori, dar nu beau nici macar jumatate. daca nu o am in fata ochilor intru in "transa" si beau ce-mi pica in mana. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

poate va ajuta experienta mea cu cafeaua!

pupici
Go to the top of the page

+Quote Post
Alma
post Mar 2 2006, 12:16 PM
Post #182

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: everywhere
Member No.: 201

fetelor va rog spuneti-mi si mie daca smantana e conforma? nu contine lactoza?
si iaurtul nu contine lactoza?putem combina iaurtul cu maioneza?
mersi.

+Quote Post
Ala80
post Mar 3 2006, 02:06 PM
Post #183

Oli, Popeye's babe

eu nu mai inteleg nimic! tocmai rasfoiam ultima carte a lui mm (trimisa de diotima). citez "În ipoteza în care doriţi totuşi să mâncaţi ceva cu ocazia unei pauze, ceea ce poate fi o obişnuinţă profesională, profitaţi pentru a mânca un fruct. Un măr, de exemplu, dacă nu preferaţi să mancaţii câteva migdale sau alune (care sunt foarte bogate în vitamine)." si asta la faza1. migdale si alune!?

"PRÂNZ CU FRUCTE

Toate fructele sunt bune, mai puţin banana coaptă, care provoacă un răspuns glicemic important (index glicemic de 60). Bananele verzi nu sunt interzise, deoarece indicele lor glicemic e mai mic: 45.
Mâncaţi de exemplu trei sau patru mere, sau mai bine alternaţi cu portocale.
Puteţi de asemenea sa mâncaţi două mere cu 50 g de alune sau migdale (se găsesc gata decojite); veţi completa cu un iaurt."

alma, poate te ajuta citatele astea!

mai am de citit inca 150 de pag!

pupici

+Quote Post
kalua
post Mar 3 2006, 05:49 PM
Post #184

Musafir

Eu nu cunosc cartea asta, dar cu siguranta "suplimentele" astea intre mese nu ne ajuta sa slabim...

@alma: lactoza e conforma!
E-adevarat ca produsele fara lactoza au o incarcatura glicemica mai mica (lactoza e partea glucidica din produsele lactate). Dar nu este atat de mare sau importanta diferenta incat se poate spune ca e mai bine de mancat lactate fara lactoza.
Produsele fara lactoza sunt facute pentru cei alergici la lactoza, astia au nevoie de asa ceva, noi mai putin.
Eu una imi cumpar lactate de calitate buna (facute din lapte de vaci care nu mananca materie furajera modificata genetic).

+Quote Post
roina
post Mar 3 2006, 10:59 PM
Post #185

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 240

Sal'tare, girls!

Apropo de lactoza si lactate: ce branza 0%grasime folositi voi si de unde o cumparati? Eu nu am gasit decat Exquisa cu 0.2 si ne-am cam saturat de ea . Oare telemea exista?
Sa va dau si un pont: am gasit la Megaimage un pachet de biscuiti din faina integrala care sunt grozavi la gust- putini sarati, merg cu branza.
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Alma
post Mar 3 2006, 11:18 PM
Post #186

Tratabil
**

Roina, vezi ca din cate imi amintesc, branza pe care ai amintit-o are zahar sau amidon, stiu ca eu am vazut-o in magazine si am ocolit-o, dar nu mai stiu exact de ce. citeste pe ambalaj ingredientele te rog.
Cum se numesc biscuitii?

Kalua, mersi pentru raspuns, deci avem voie smantana, nu? scuze ca va tot bat la cap cu intrebarile mele, dar eu aveam formata ideea ca lactoza nu se combina cu grasimi, de aceea ziceam ca laptele nu se poate bea cu cacao.

Mersi mult

+Quote Post
roina
post Mar 4 2006, 04:12 PM
Post #187

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 240

Sal'tare, girls!
Ai dreptate, branza Exquisa are zahar! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Biscuitii se numesc Mulino Bianco, de la Barilla, sunt intr-un pachet mare ce contine 20 de pachetele mici; mai scrie pe punga: cracker con farina integrale.
HELP!
Branza 0% grasime, de unde o cumparati?
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Alma
post Mar 4 2006, 05:36 PM
Post #188

Tratabil
**

de la milli, este un pachet ca de unt, scrie branza slaba pe el, albastru deschis
pupici

+Quote Post
Ala80
post Mar 4 2006, 07:21 PM
Post #189

Oli, Popeye's babe

la prodlacta au cu 0% grasime. gasesti la careffour.

stiti cumva daca painea integrala se poate manca cu zacusca?

+Quote Post
Alma
post Mar 6 2006, 10:24 AM
Post #190

Tratabil
**

Ala, de obicei zacusca are ulei, deci nu se poate combina cu faina integrala in faza 1.

Fetelor, am o prietena care a tinut un regim disociat (3 zile carne, 3 zile fructe, 3 legume, 3 lactate); e adevarat ca a slabit, dar mie mi se pare foarte nesanatos si ma tot chinui sa o conving sa treaca la monti, dar ea crede ca o sa se ingrase cu monti dupa regimul ei drastic, voi ce credeti? E posibil sa se ingrase de la monti?

+Quote Post

193 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 02:08 PM