IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 179 180 181 182 183 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
dr_wise
post Oct 18 2007, 07:14 AM
Post #1801

Musafir

'Neata!
Dragele mele, sunt foarte mandra de mine, fiindca astazi am descoperit ca, cu toata cioco inghitita zilnic cu constiinciozitate (conforma, bineinteles!), mi-am pastrat dimensiunile si greutatea, ba chiar s-au intamplat cateva lucruri bune!
Iata:
greutate=70.5kg(-0.5kg fata de 18.09.2007)
bust=94cm(la fel ca in 18.09)
mijloc=79cm(-3cm fata de 18.09)
sold=105(la fel)
gamba dr=64cm(la fel)
pulpa dr=41cm(la fel)
brat dr=30cm(la fel)
gat=33cm(-1cm)
In concluzie, sa traiasca MM si dieta lui!
Faza de platou pare a fi benefica si "mobila"! Merge greu, dupa ce m-am destrabalat in aug/sept cu neconformitati serioase(dulciuri), dar se pare ca incep sa-mi revin.
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 18 2007, 08:44 AM
Post #1802

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(pescarush @ Oct 17 2007, 07:25 PM) *
cred ca nimphe s-a referit la faptul ca le va insufla un mod de a manca. nu cred ca-i va tine departe de gris cu lapte, sau cartofi, din cand in cand, sau dulciuri.
este foarte important sa vada obiceiuri de alimentatie sanatoasa in casa si sa manance din orice cu masura.
eu le mai fac la ei mei cartofi piure, din cand in cand, ca si garnitura, iar mie imi fac doar o salata. orez folosesc numai brun (nu am alb in casa), pastele fainoase numai 100% integrale, paine se consuma numai integrala (chiar si pentru hamburgheri si hot dogs (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) pe care le fac homemade).
bineinteles, beau sucuri din cand in cand si mananca si dulciuri (cu masura, daca nu scapa la ele si nu prind eu de stire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).

Da, in genul asta ma refeream cand ziceam ca asa imi voi creste copiii. Adica in niciun caz n-am sa fiu una dintre mamele care-si duc copiii la Mc sau alte restaurante tip fastfood. Stiu ca in copilarie avem alte nevoi si o sa incerc sa le ofer tot ce au nevoie, dar cu minte, nu orbita de reclame si hachitele lor. Nu o sa-i privez, dar o sa incerc sa le insuflu un stil alimentar cat mai sanatos si natural posibil.
Cu siguranta ca aratam altfel daca nu ma indopam cand eram mica cu chipsuri, snacksuri si alte tampenii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si nu e vb numai despre aspectul fizic, ci si de interior, ca de la prostiile alea ficatul meu e cam suferind si reactioneaza imediat ce ii dau ceva prost.

QUOTE(dona_r @ Oct 17 2007, 08:43 PM) *
ei brinza de vaci cu smintina,eu nu...

branza cu smantana sa stii ca sunt conforme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dona_r
post Oct 18 2007, 11:24 AM
Post #1803

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

totusi brinza de vaci este glucido-lipidica,si Monti spune sa ne ferim in faza 1 glucido-lipidice.

+Quote Post
kalua
post Oct 18 2007, 12:37 PM
Post #1804

Musafir

dona, si laptele nedegresat, si toate tipurile de branza proaspata (nu numai de vaci, dar intr-adevar, mai ales aia) sunt glucido-lipidice. Si nucile, migdalele, semintele, ficatul, la fel.
In cartile mai noi apar si aceste alimente la faza 1. Totusi cu comentariul ca sa nu se consume mult si des.

+Quote Post
NicolleXXX
post Oct 19 2007, 01:05 AM
Post #1805

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: WA, SUA
Member No.: 2,433

HELP!!! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
Cu cat citesc mai mult cu atat sunt mai rau in ceata... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Spuneti-mi va rog daca e bine ceea ce fac... Faza I

Meniul de ieri:
MD: un iaurt dietetic
P: ciulama de pui cu ciuperci + 2 felii paine (ambele Monti)
C: fructe

Azi:
MD: iaurt dietetic
P: omleta + rosii
C: pui + legume
Inainte de culcare: fructe

Am inteles ca daca la pranz s-a mancat glucidic, cina trebuie sa fie lipido-proteica si invers... dar m-am zapacit de tot cu toate glucidele, lipidele, proteinele.... ca nici nu mai stiu care cum sunt. Pot avea legume la fiecare masa, pranz si cina, in fiecare zi (bineinteles cu IG<35)?
Daca eu am mancat la pranz oua iar seara pui asta inseamna ca ambele mese au fost lipido-proteice, corect???

P.S. Scuzati-ma ca am dat buzna asa deodata cu intrebari dar chiar am nevoie de ajutor macar sa nu mai fac greseli de acum incolo... (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
pescarush
post Oct 19 2007, 04:58 AM
Post #1806

Musafir

nicole (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) intre noi.
in primul rand, avem la "gastronomie" un topic "Ce mancam azi Montignac", citeste acolo sa te inspiri si bineinteles, posteaza si tu meniul tau, ca noi facem corectiile de rigoare.
legume TREBUIE sa mananci la fiecare masa proteino-lipidica (adica acolo unde papi carne, oua, branza).
de obicei este bine de mancat glucidic dimineata.
si-acum, sa comentez putin meniul descris de tine:
dimineata e cam putin doar un iaurt (sper ca iei plain, nu iaurt cu fructe, chiar daca este dietetic), langa ala mergeau niste fulgi de cereale.
paine (conforma Monti, btw nu stiu ce ai vrut tu sa spui, ce fel de paine ai mancat), de mancat numai dimineata, mai ales la faza 1. daca ai mancat paine integrala 100%, cu ciulama de pui, atunci este faza a 2-a. va trebui sa te obisnuiesti sa mananci fara paine ciulamaua. si aici lipsea o salata, chiar daca erau ciuperci langa ciulama.
ai grija cu fructele seara, contin fructoza si pot incetini sau chiar stopa procesul de slabire. e bine de mancat fructele dimineata, inainte de micul dejun cu 20 - 30 min. sau, poti avea mic dejun compus numai din fructe.
s-au mai discutat lucrurile astea, daca citesti tot topicul vei gasi multe clarificari la intrebarile tale.
multa bafta la slabit! te asteptam si la gastronomie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
NicolleXXX
post Oct 19 2007, 04:54 PM
Post #1807

Contaminat
*

From: WA, SUA
Member No.: 2,433

Multumesc mult pentru raspuns Pescarush (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , ma mut sa citesc la gastronomie acum...

+Quote Post
arcobaleno
post Oct 29 2007, 07:08 PM
Post #1808

Contaminat
*

Member No.: 2,523

eu sunt noua pe aici.
din cate am citit se pare ca aceasta dieta chiar functioneaza!am gasit si o carte despre ea.am citit cate ceva dar nu inteleg procesul de slabire propriu-zis.
de ex la alte diete ti se spune clar:painea are 2 puncte, o felie de salam 2 etc...
aceasta mi se pare mai grea pentru ca trebuie sa stim ce alimente si cum sa le combinam.
trebuie sa iau cartea aia sa citesc pagina cu pagina dar nu am rabdare. poate cineva sa ma ajute si sa mi explice mai exact ce trebuie facut pt a slabi cu ajutorul acestei diete.?.
Va multumesc!

+Quote Post
irinica
post Oct 29 2007, 08:43 PM
Post #1809

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Arco, bine ai venit la noi!!!
Cel mai indicat este sa citesti cartea cu mare atentie! Mai bine decat Mr. Montignac nu poate nimeni sa te lamureasca cum sta treaba cu slabitul.
Eu am citi de vreo trei ori carte pana m-am lamurit cam ce vrea sa spuna si cu toate ca ma citit cartea si stiu regulile, tot am mare nevoie de sfatul si ajutorul fetelor.

Lectura placuta!!

+Quote Post
cori
post Oct 31 2007, 09:51 PM
Post #1810

Contaminat
*

Member No.: 2,533

QUOTE(roina @ Apr 25 2006, 08:38 PM) *
Sal'tare, girls!
Ma bucur pentru cele care nu au dat-o in bara de sarbatori si plang (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) pentru mine si cele care nu au putut rezista unei felii de cozonac. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Crisanda draga nu ma gandeam ca esti asa departe...tin'te tare! Daca tot ti-am spus cate kg am, pot acum sa iti spun si ca am 35 ani (impliniti) si posed deja 2 copii nascuti prin cezariana. Ei, ce zici te-am intrecut la ani?
Fetelor, Kalua, va rog cititi disperarea din privirea mea (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) si ajutati-ma sa revin rapid in forma de saptamana trecuta. Faza I, asta-i clar, dar ceva mai drastic pentru o zi, doua - pentru detoxifierea organismului pentru reintrarea in "staza"( termen de la Atkins-sorry)
Asadar, ce ziceti? Merge?
Va pup!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Buna dragele mele. POate cineva sa-mi trimita cartea lui Monti? La cat am citit pe aces forum deja ma doare capul! Dar nu ma las. Citesc tot si azi sunt in a 2-a zi de faza 1. Sper sa nu fac greseli. Dar nu inteleg traba cu combinatul alimentelor cu IG mai mare sau mai mic cu alte alimente. Pupici.

QUOTE(cori @ Oct 31 2007, 09:46 PM) *
Buna dragele mele. POate cineva sa-mi trimita cartea lui Monti? La cat am citit pe aces forum deja ma doare capul! Dar nu ma las. Citesc tot si azi sunt in a 2-a zi de faza 1. Sper sa nu fac greseli. Dar nu inteleg traba cu combinatul alimentelor cu IG mai mare sau mai mic cu alte alimente. Pupici.

Si inca ceva. E vreo problema daca seara, inainte de culcare, mananc vre-o 2,3 mere? Sunt in faza 1 si, sincer, ma ajuta la digestie! Si daca mai manac intre mese cate ceva, e vre-o problema?

+Quote Post

193 Pages V  « < 179 180 181 182 183 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 12:40 AM