![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
si eu as dori noua carte Monti...cine ar putea sa mi`o trimita?si cum ?(adica prin mail,dar cum sa dau adresa de mail aici)
ma ajuta cineva?multumesc. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor, trimiteti-mi adresa de e-mail pe privat si va trimit cartea. daca nu, fetele si-au pus adresa aici, in loc de @ au put "-at"-.
cori, Monti spune ca e ok cate o gustare de fructe sau migdale/alune intre mese este ok dar cu masura, pana se obisnuieste organsimul cu cele 3 mese, si in timp nu mai are nevoie de gustari. ai grija cu fructele seara, pot orpi procesul de slabire, contin fructoza. vezi cum reactioneaza organismul tau, nu la toate e la fel. arco, tocmai de aceea m-am apucat eu de dieta asta, ca n-a trebuit sa numar puncte si calorii. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Multumesc de raspuns. Azi de dimineata am m-am cantarit si in 2 zile am slabit 1 kg. Adresa mea este cornelia_arina- at -yahoo.com. Astept cu nerabdare. Multumesc.
Si as mai vrea sa stiu daca ghiveciul la borcan care contine si morcovi este ok?! Dar... as vrea sa mananc la pranz... Ma ajuta cineva? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
pescarush daca esti tu buna sa mi-o trimiti si mie,ti-as multumi din suflet ! la adresa o_insomniaca_extenuata-at-yahoo.com merci mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am incercat pe privat si nu merge sa iti tr. adresa.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
mULTUMESC PESCARUSH!
Pana citesc, spune-mi daca pot manca morcovi in mancare! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
poti, din cand in cand. nu exagera cu ei, si citeste atenta lista de ingrediente.
l.e. te asteptam si la gastronimie, cu meniul zilnic. |
|
|
![]()
|
|
Esti o draguta.
|
|
|
![]()
|
|
merci percarush...ce prompta ai fost!iti sunt recunoscatoare profund:) te pup.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa aveti spor la topit kg.
|
|
|
![]()
|
|
am si eu o intrebare pentru cunoscatoare..se poate face salata de cruditati conforma din:telina,morcov crud,nuci si maioneza?presupun ca marul nu prea are voie in aceasta combinatie nu?pls,luminati-ma...ca nu am apucat sa "rumeg" cartea prea bine.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:04 PM |
|