![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Very good 2 know (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 4-September 07 Member No.: 2,155 ![]() |
Kalua,friptura de pui cu piure detelina,ceapa si usturoi(delicios),trebuie mancata si cu o salata de legume crude?Musai?
Merci! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
kalua, piureul de telina e conform?
Se face la fel ca cel de cartofi? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 4-September 07 Member No.: 2,155 ![]() |
Fleurdelis,nu e conform.Abia acum m am luminat si eu.
Kalua,inafara de ceapa,ce legume mai pot fierbe in racituri? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba-i conforma telina ca are incarcatura glicemica mica. Daca nu e mancata in cantitati industriale (incarcatura glicemica nu-i valoare absoluta, creste odata cu cantitatea ingurgitata).
Eu una cred tot mai mult in incarcatura asta glicemica si ma gandesc ca Montignac lasa lumea sa se ia mai mult dupa IG pentru ca-i simplu, nu trebuie sa incepi sa socotesti si sa cantaresti. Deci, robertina, eu zic ca poti face raciturile normal. |
|
|
![]()
|
|
Deci,morcov,patrunjel,telina radacina,pot fi mancate fierte,daca sunt folosite in cant. mici(supe) si chiar in racituri,pt.ca sunt mai apoi scoase din fiertura.
De piure de telina in loc de piure de cartofi nici nu poate fi vorba.E ok? Multumesc! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba poti manca si piure de telina, daca nu-ti pui o portie de neam prost pe farfurie. Si neaparat de mancat cu muuulta salata.
|
|
|
![]()
|
|
Mc.Kalua si mai am o nestiuta.
Iaurtul e ok. in painicile filo.lipidice,el aducand glucide in amestec? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai faina integrala din painicile destepte sunt tot glucide, deci iaurtul e ok.
|
|
|
![]()
|
|
Deci taratea din produs face posibil amestecul glucide-lipide?Se poate adauga si fructoza?O taruca de smantana?
Poate in faza 2? Mc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:46 PM |
|