![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 27-January 09 Member No.: 5,744 ![]() |
multumesc fanny,am inteles cum sa caut, numai ca azi imi da tot eroare.se incarca foarte greu paginile, sigur e conexiunea proasta.sper sa se rezolve cat mai repede (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .acum m-am lamurit cu taieteii, dupa cum spunea kalua cei din grau dur se pot combina cu grasimi.oricum o sa pun foarte putini, nu vreau sa abuzez.sper sa iasa buna fara morcovi si telina, de obicei aceste legume dadeau gust bun supei de pui (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Apropo de taitei: daca ii fac in casa din faina integrala de grau ii pot folosi la ciorba de pui? Ciorba e acrita cu bors de casa facut din tarate si pe linga carnea de pui am pus doar 1 morcov si 1 patrunjel radacina la o oala mare de 8kg.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia din aia din comert, Martha.
In ciorba mai puteai pune gulie, tulpina de telina, ceapa (dar asta cred c-ai pus-o). |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
- scos citarea-
Ceapa am pus dar am uitat de ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) iar la restul chiar nu m-am gandit. Am sa caut si in comert sa vad ce gasesc dar in general imi place sa-mi faca in casa si sa experimentez tot felul de combinatii chiar daca uneori nici cainele nu le maninca. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by Maàt: Feb 3 2009, 11:43 AM
Reason for edit: rog nu mai citati antevorbitorul
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Simona, si eu imi fac cumparaturile la Auchan cel mai des si mereu imi cumpar de acolo ciocolata Heidi 75% si 85%. Nu s-a intamplat niciodata sa nu gasesc. La fel am gasit la majoritatea alimentarelor.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 27-January 09 Member No.: 5,744 ![]() |
buna fetelor.Pentru cele care vor sa se lase de cafea, am gasit o cafea foarte buna fara cofeina de la don cafe, este cea cu ambalaj albastru.nu e scumpa deloc si are gust exact ca si cafeaua normala.e foarte buna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Dupa o pauza interesanta revin, vazandu-mi de treaba mea, intrebandu-va daca ce am mancat eu azi este in regula:
F1 1 mar d-finn crisp cu dulceata de capsuni si 2 cani de lapte 0,1% p - salalata din rosii, gogosar, ceapa cu ulei de masline si lamaie, somon afumat si telemea de capra g - 2 tabltete cioco85% s - varza la cuptor cu carne de porc, usturoi si telemea de oaie, 2 linguri de spanac. Parca aveati si voi undeva -montignac, ce mancam azi- Multumesc. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topicul este, normal, de gasit la gastronomie unde exista sectiune dedicata MM. Ia vezi tu cum se cauta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Multumesc draga Maat, gasisem intre timp, asa ca te astept acolo cu sfaturi si critici.
See you! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru Andruil: un posibil motiv de ingrasare sunt hormonii, cel mai bine e sa mergi la un control la endocrinolog.
50g ciocolata pe zi nu e mult, daca e mancata la cateva zile (pentru celelalte: Andruil e la faza a doua!) si nici perele n-ar trebui sa aiba un efect negativ asupra greutatii, doar nu mananci juma de kil zilnic. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:41 PM |
|