![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am gasit asta la Billa:
(IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/DSC01605.jpg) (IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/DSC01607.jpg) Sunt bune in regimul Monti? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Numai aia de secara. Nu se combina cu grasimi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Amandoua sunt de secara, doar ca una este cu susan.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Fetelor, lapte de soia cu cacao e voie? Inca nu l-am vazut ca sa stiu ce mai scrie pe eticheta. M-a sunat sotul si mi-a zis ca mi-a luat si de asta pe linga branza tofu si alte chestii vegetale.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
la cele fara semninte se refera Kalua.
Au scos cei de la Billa pesmetii din astia? Sunt buni? Ai incredere in firma? Ai mei mai cumpara din gama, dar din ce-am gustat la ei nu m-a convins la capitolul calitate. |
|
|
![]()
|
|
E prima data cand cumpar.
Vom vedea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) daca sunt buni. Inca nu i-am inceput. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Da`le cep! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu iau de obicei FinnCrisp din Mega Image. Si din pesmeti se mai serveste si Mr. cand ramane fara paine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) PS: cat au costat? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Martha, laptele de soia e chiar foarte bun si binenteles ca-l poti combina cu cacao.
|
|
|
![]()
|
|
3.49 ron
Am luat si eu lapte de soia si imi place foarte tare. Ma mir cum de nu am cumparat pana acum. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia uitati-va aici, ce succes! Dar sunt sigura ca s-a si tinut omul de treaba, nu ca unele...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 03:00 PM |
|