IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
Ala80
post Mar 10 2006, 03:05 PM
Post #211


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



ce bine!
am citit ca mm tolereaza dupa orice masa din faza 1 fructele coapte sau gemul fara zahar.

stiu ca gemul meu contine zaharina si fructoza, dar banuiesc ca nu e f grav, tinand cond ca nu mananc in cantitati mari.

el nu precizeaza decat ca fructoza e ok la prajituri.

voi ce parere aveti? cum rezolvati pofta de dulce? eu nu imi pun decat 2 tablete de zaharina in cafea si mai gust putin gem cand sunt disperata dupa dulce.

pupicii
Go to the top of the page
 
+Quote Post
angelina
post Mar 10 2006, 04:07 PM
Post #212


Tratabil
**

Group: Tratabil
Posts: 104
Joined: 8-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 196



ala, imi pare rau, dar la dulce nu ma pricep..
de fapt, asa mi se invalmasesc uneori toate in cap..
poate imi spuneti si mie, daca fac un aluat de farinata si ii pun niste masline si un pic de cascaval ras deasupra (am citit tot de la voi.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) ), pot sa mananc seara? cu o salata de rosii?
Cina ar fi doar atat. Continutul: faina de naut, apa, sare, ulei de masline, masline, cascaval + salata de rosii (adica doar rosii cu sare)..
voi ce ziceti?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Mar 10 2006, 04:29 PM
Post #213


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



e ok!
citez din ce spunea kalua pe eva: "Eu am amestecat niste plante italienesti in ea si dupa 20 min am pus masline si branza de burduf pe ea si am mai dat-o 10 min la cuptor. Am mancat-o cu salata." (am copiat reteta cu tot cu sugestii (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) )

pupici
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 10 2006, 04:41 PM
Post #214





Musafir






Eu la pofta de dulce imi fac o prajitura/desert cu fructoza si gata. La inceput pofta asta era mult mai mare, bagam in mine fructe uscate intre mese (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) La fel si cu pofta de carbohidrati, mancam paine cu gem conform... Acum n-as mai pune gura pe asa ceva. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/ohmy.gif)

Farinata are Gi-ul pana-n 35, deci se poate combina cu grasimi (cascaval, sunca, etc).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Mar 10 2006, 04:57 PM
Post #215


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



uffff ce bine ca mi-ai destainuit despre inceputurile tale. credeam ca sunt eu nebuna si nu ma pot controla. eu n-am nici 2 luni de cand cu mm si inca nu am scapat de pofta de dulce. de fructe uscate m-am lecuit, dar inca mai am de tras cu ciocolata cu 70% cacao. daca scap si de ea sunt fericita.

kalua, multumesc mult!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alma
post Mar 11 2006, 07:36 AM
Post #216


Tratabil
**

Group: Tratabil
Posts: 149
Joined: 9-February 06
From: everywhere
Member No.: 201



Eu zic ca e normal sa ne fie pofta de dulce la inceput, dar incet incet o sa ne dezobisnuim...mie in schimb mi-e foarte pofta cateodata cum a zis kalua de carbohidranti...de paine, cornuri, minipateuri,etc.
chiar, nu stiti vreo reteta conforma de minipateuri cu ciuperci?
oare cum ar iesi daca se inlocuieste faina normala cu faina de soia sau naut?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 11 2006, 04:51 PM
Post #217





Musafir






Habar n-am cum iese aluatul, fainii de soia si naut ii lipseste "lipiciul" pe care faina de grau il contine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/huh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
angelina
post Mar 12 2006, 06:45 PM
Post #218


Tratabil
**

Group: Tratabil
Posts: 104
Joined: 8-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 196



ala, kalua, multumesc mult. am facut vineir seara o farinata si a iesit tare buna. si multumesc kalua, inca o data. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
astazi as vrea sa fac spanac, dar reteta pe care o stiu de acasa, nu prea e conforma. ma gandeam sa adaptez: spanac congelat, apa, sare, faina de naut - 2-3 linguri, late 0.1 % grasime, ulei de masline.
Problema ar fi ca ar trebui sa adaug faina in tigaia unde in prealabil pun ulei de masline.. va fi conform rezultatul?

pupici
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 12 2006, 09:26 PM
Post #219





Musafir






Rezultatul ar fi conform (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu fac spanacul fara nici un fel de faina, calesc ceapa, adaug spanacul taiat fiert, niste smantana si la sfarsit usturoi (ca fara nu se poate (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
angelina
post Mar 13 2006, 09:36 AM
Post #220


Tratabil
**

Group: Tratabil
Posts: 104
Joined: 8-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 196



merci frumos, Kalua!
de usturoi am uitat, da' mi-am dat seama la sfarsit.. nu stiam ce are, ii lipsea ceva.. mama il facea mai bun..
ei, pana la urma m-am prins.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
o sa incerc si cum il faci tu.. tre' sa fie tare bun si cu smantana si ceapa.. mmmm..

pupici si o zi excelenta!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

193 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > » 
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 07:44 PM