IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
pescarush
post Jan 13 2007, 03:38 AM
Post #821

Musafir

si mie mi-a luat un timp s-o conving pe mama sa faca mancaruri conforme, pana la urma i-am dat cartea sa o citeasca si s-a convins singura (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) plus ca ma apucasem sa fac mancare separata, asa ca, incet-incet s-a dat pe brazda.
cat, nu stiu ce fel de vitamine sunt alea, eu nu sunt in Romania si pe-aici sunt alte nume.
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 13 2007, 10:39 AM
Post #822

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu am doua kile mai putin decat ieri.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu imi vine sa cred. Adica de pe o zi la alta am ajuns la greutatea pe care mi-o doream.... Bine, nu am de gand sa ma opresc. Ca am niste sunculite pe care trebuie sa le dau jos (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 13 2007, 10:42 AM
Post #823

Musafir

Bravo, szi! Foarte probabil ca ai scapat de niste apa tinuta in corp, 2 kg de grasime de pe-o zi pe alta nu se poate.

Ma duc si eu acum sa ma cantaresc, spal, imbrac, apoi urmeaza o partida de shopping. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Si la mine s-a mai topit din slaninuta. Ceea ce e foarte interesant: in ziua dupa ce-am facut sport am jumate de kil mai mult pe cantar. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dispare dupa inca o zi, asta nu-i problema.

M-am hotarat sa raman la faza 1 stricta pana la sfarsitul lui februarie, prea mi-am facut de cap in decembrie.

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 13 2007, 02:05 PM
Post #824

V.I.P.

Apropo, Kalua, ma astept din partea ta sa ma tragi si pe mine de urechi ca pe Ala cand o dau in bara (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ma bazez pe tine.

+Quote Post
Ala80
post Jan 13 2007, 05:08 PM
Post #825

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Asa, asa, ca-s tare buna de pus la panoul cu "ASA NU", cateodata. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Cand imi aduc aminte.....

+Quote Post
kalua
post Jan 13 2007, 05:15 PM
Post #826

Musafir

ok, szi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Am o colega/prietena care a slabit aproape 20 de kile cu Montignac (si ar mai fi de unde). Vreun an de zile ba s-a tinut, ba nu s-a tinut de MM si binenteles ca s-au mai pus cateva kilograme. Iar acuma zice ea ca e la faza 1 si se vaita ca nu mai slabeste in ritmul in care a slabit la inceput. Cand ii atrag atentia la tot felul de chestii in neregula ori se supara, ori incepe sa-mi explice ca pe ea n-a deranjat-o la slabit pana acum una-alta. Mooor cand o aud vaitandu-se si eu nu-i pot spune nimic. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ca mi-i draga tare si-i fata foarte, foarte buna.

+Quote Post
Dovlecel
post Jan 13 2007, 07:55 PM
Post #827

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 975

Am vesti bune! Senzatia de foame a disparut si pofta de dulce la fel.Azi am fost la o mica petrecere si nu am gustat nimic neconform. Am reusit sa citesc aproape totul de pe Eva si de aici. Am incheiat prima saptamana.

+Quote Post
Leea
post Jan 13 2007, 08:19 PM
Post #828

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Din pacaaate ma aflu intr-o perioada de mare stres si lipsa de timp pentru mine, care se reflecta instantaneu in pofta de dulciuri, si de papa in general, mult mai accentuata decat inainte.
Nu ma lasati, ca dau in disperare deja! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 13 2007, 09:10 PM
Post #829

Musafir

Leea, noi suntem aici si-ti facem galerie, nu ne-auzi?
Imi pare rau ca situatia e asa cum e. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Incearca cu faza a 2-a in perioada asta, sa nu-ti mai faci si stres si din cauza lui MM.
Te pup si sa stii ca ma gandesc frumos la tine! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 13 2007, 09:32 PM
Post #830

V.I.P.

Leea, te sustinem aici cu toatele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Tu esti foarte puternica si o sa treci si de perioada asta! Incearca faza 2 cum zice Kalua, pana treci hopul. Noi suntem aici si ne gandim la tine (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post

193 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 11:24 PM