![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna, fetele! Hop si eu!!!
Deci, pana la urma, daca am chef de carnati - ca-mi mai vine chef si de cate un carnacior, doar sunt om - de care sa mananc sa nu contina amidon sau alte alea, hmm? Asta-i intrebare pentru fetele din tara. Kalua, cand ai avut greutatea ridicata dupa sport...tb sa pui in calcul cresterea masei musculare, cu toate ca dupa o zi de sport, nu prea ai de unde, dar cine stie... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai bre, de la 60 minute de sport mi-au crescut juma de kil de muschi? Si dupa o zi au dat inapoi? In orice caz, misterios fenomen. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
O sa-i pun si eu pe ai mei sa faca carnati, chiar azi mi-a spus mama unei prietene ca-mi da intestine curatate si spalate. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am patit-o in vara cu sala. Am luat 1 kg in 2 zile de cardio. Ca in vara aveam ganduri mari...mi-am facut card la o super sala (IDM club) si eu si al meu sot. Si credeam ca vom merge noi cel putin de 2 ori pe sapt...timp de 6 luni. Mai am putin si-mi expira abonamentul si am mers cred ca de max 5 ori in total. Am dat 900 lei cam degeaba...asa de dragul de a ma afla in treaba. Asa ca le felicit pe fetele care se tin de sport (dr_wise, blu_dea s.a). Eu voiam sa ma reapuc de dans sportiv. Am facut cam 1 an jumate, dar m-am lasat de cand l-am cunoscut pe al meu. El n-are astfel de pasiuni. Noroc ca am un coleg la serviciu, pe care-l stiu de la club (el face de performanta) si la petreceri ne dantuim impreuna. Am facut un vals la petrecerea de Craciun pe un colaj din ala luat din muzicile de opera...de mi-a mers la suflet.
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise,vezi ca am mentionat de unde sa cumperi carnatzi conformi,la Ce mancam azi-Montignac (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello,Kalua & others...Sunt si eu o adepta Montignac, am reusit sa dau jos anul trecut vreo 10 kg, nu doar cu Monti, anul acesta insa sunt pusa pe fapte mari, mai am de dat jos inca alte 15 kg si vreau sa-mi insusesc temeinic toate secretele Montignac.
Partea proasta este ca tot studiind metoda, sunt tentata sa pun in practica retete, iar simturile mele olfactive nu rezista, parca ma alearga cineva sa maninc cit mai repede tot. Nu stiu zau cum sa-mi mai temperez pofta de mincare. Si cu nervii stau prost, zicea cineva ca vitamina B16 e eficace? Pe bune? Si mai vreau un sfat de experta...am incercat si eu reteta de paine de pe culinar, aia simpla, cu 2 cani si 1/4 faina integrala, 1 pahar cu apa, drojdie, otet si sare, din pacate nu mi s-a umflat aluatul, si mi-a iesit o piinica anemica rau...Cum sa fac sa -mi iasa ca lumea alta data? Multumesc pentru un raspuns.Va pup, |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) doi!
Mananci cat sa te saturi la fiecare masa? Daca da si totusi te iau poftele si mananci foarte, foarte mult, incearca sa mesteci de fiecare data cu cap: de cel putin 10 ori inainte de a inghiti imbucatura. Dupa cateva zile de training de-asta vei mesteca de la sine mai mult si vei manca mai putin. Reteta de paine pe care o fac eu este la gastronomie, la topicul de paine. Tot la gastronomie exista si topic cu retete conforme. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata frumoaselor!
Am o lene de ma doareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! De abia stept sa-mi spuna prietena mea ca nu are chef de aerobic...stati s-o sun... OK, asteapta instalatorul pt verificat caloriferele!!! URA! Sau asa se zice mai nou cand o dai cotita?! Deci, astazi shopping indracit, probat pantofi(ca tot e sezon de reduceri si am ochit niste pantofi cu toc cui mai pe la inceputul iernii), balacit in parfumuri(ala recomandat de Roxanica de la YSL) si pregatit la pranz bunataturi! Ai drepate Kalua, hai ca o tai la hypermarket sa cumpar tot ce tb pt preparat carnati de casa...si asta-i un sport, nu? Pt mere coapte sa cumpar numa' baton de vanilie, da? Nu ma uita cu sosul!!! am uitat sa va arat utopia mea today, ecco: 87kg....................79kg..................65kg eeee? am mai scazut ceva, sau cantarul tine cu mine si-mi arata mai putin cu 1kg decat ieri...daca si maine e asa, e clar, s-a mai topit ceva(cred ca ma uit si de un cantar digital la hypermarket) Ciao! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce noroc aveti voi cu magazinele deschise duminica! Aici e totul inchis, sa se duca lumea la biserica si sa aibe timp pentru familie. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Bravo, dr_wise! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Am vorbit aseara cu ai mei despre carnati si am ajuns la comun acord ca nu fac, n-avem unde sa-i afumam si numai proaspeti nu se merita. Si daca-i congelez li se schimba ceva gustul. Dar m-a asigurat tata ca la macelaria romaneasca face d-ul Drexler carnatii dupa reteta banateana si nu baga prostii in ei. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci, merci!
Domle, vorba lui M.Preda, daca shopping de duminica nu e, nimic nu e....Amin! Hai ca o tai la praduit!!! ENGAGEEEEE |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Multumesc, multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nici nu va inchipuiti cat conteaza pentru mine galeria pe care mi-o faceti.
Intr-adevar, prea ajunsesem sa ma cred stapana definitiv pe situatie, si iacat-o cum se razbuna. Da' acu, ca mi-ati adus aminte ca pot fi puternica, cu putina rabdare, poate-poate... Eu nu am tinut faza 1 niciodata, fiindca a doua a functionat excelent de la inceput. Acum, analizand ce mi s-a intamplat, constat ca am incetinit ritmul slabirii din momentul in care am uitat sa-mi normalizez portiile. Acolo am de umblat de fapt, altfel s-ar putea sa pierd ce am castigat pana acum. Acum din nou la lupta, ca monstruletul din mine care tot cere de mancare s-a ascuns pe undeva printr-un cotlon, dar de-acolo lucreaza cu spor. M-a prins, ticalosul, cu garda jos (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si cu asta, basta cu plangerile, ca nu ajuta la nimic. Am sa va urmez sfatul si o vreme voi incerca sa nu mai fac si din dieta o sursa de stres. Dar putina atentie tot trebuie, ca panta asta e teribil de alunecoasa, nici nu-ti dai seama si-ai si ajuns in rapa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:30 AM |
|