![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu iti recomand sa bei una singura dimineata. Eventual un espresso scurt. Apoi in timpul zilei bei fara cofeina.
Cred ca daca bei cafea normala dupa o masa monti vei slabi foarte greu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ...se poate trai si fara. Eu am reusit anul trecut sa ma lecuiesc de ea, dar intre timp am revenit. Deh, e sigurul meu viciu. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Si eu tot asa m-am lasat: una singura dimineata. E mai greu in prima zi; dupa aia nu-ti mai vine chiar asa... Cel mai simplu a fost cand m-am lasat de fumat, fiindca 2 ani dupa aceea nici cafea n-am mai baut, ca se tineau mana-n mana. Zau daca n-ar trebui sa scriu eu o carte despre adictii!
Excelent sfatul cu intoarcerea la surse. Eu tin pe noptiera un vraf de carti diverse pe teme de diete si alimentatie sanatoasa. Asta e lectura mea de seara. Ma ajuta sa-mi reconstruiesc moralul cand da semne de prabusire. Desi cel mai mult si mai mult ce-am gasit aici, la elady, m-a ajutat, pe cuvant (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Slabit fara consiliere, grup de sprijin si marturisirea pacatelor nu se poate. Na, ca ma gasi panseul de dimineata buna! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele frumoase, eu sunt in "groapa de potential" today...n-am dormit bine noaptea trecuta...fiu-meu care implineste in curand 18 ani m-a anuntat ca pana la urma isi aniverseaza ziua cu vreo 20 prieteni, si m-am perpelit toata noaptea unde sa-i organizez ziua sa fie bine...pe langa asta, mai am si mustrari de constiinta ca am mancat seara trecuta un mar si doua caise dehidratate...pe cutie scria ca sunt confiate, iar Leea zice ca sunt interzise astea!!!! :magindesc: sunt disperata!!! am crezut ca asa arata caisele deshidratate, precum curmalele si smochinele...PREGO! sa-mi mai spuna careva parerea ei, ca am mustrari serioase!
Am baut si cafeau aia fara cofeina dimineata - somnifer curat, am mai halit doua caise buclucase in lapte dim, ce mai...sunt pierduta...iar kg astea se incapataneaza sa se miste din ce in ce mai greu... Si asa imi impun sa mananc cat mai MM...nu fac rabat de la nimic, doar marul asta inainte de culcare si caisele astea... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, dependenta asta de dulce face ravagii, stiu bine din proprie experienta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si aici metoda e ca la lasatul de fumat: ori vointa de fier, ori incet-incet. Sa nu mai punem gura pe absolut nimic dulce e mai mult decat foarte greu, deci prin ceea ce treci tu acum e foarte normal.
Confiat inseamna conservat prin fierbere în sirop de zahăr şi prin uscare; glasat (zice si DEX-ul asa). (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Deshidratat e numai uscat prin uscare. Si acum sa ma spovedesc sie eu: ieri, dupa ce v-am zis si voua ca n-am mai pus gura pe absolut nimic dulce, m-am bagat in ciocolata conforma. N-am mancat multa, vreo doua patratele numai, dar s-ar fi putut si fara. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele mele dragi,v-am citit dar ieri nu am scris nimik.Corabiile mi s-a cam inecat,stiti ca va spuneam ca intentiomez sa slabesc frumos pana in iunie cand vine boyfriendu de prin strainatatzuri,ca visez sa ma ia in bratze la aeroport si sa simta ca ridica un fulg.Silly me!Omu mi-a zis cat se poate de clar sa nu-l astept.Dupa ce m-am bocit toata seara,azi am reusit sa ma mai pun nitzel pe picioare.Nu vreau sa renuntz la Monti,tre sa imi intre clar in capatzana asta blonda ca slabesc pentru mine,nu pentru altzii.
Pana acum aveam acest deadline-iunie,acum.... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sunt foarte,foatre trista.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Blu (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) o imbratisare de la mine! Nu te merita!
Kalua, si eu am scapat aseara in cioco. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am fost in oras sa papam ceva si iubitul meu si-a luat o clatita maaare cu ciocolata si banane (preferta mea). Simteam ca mor. Cum am ajuns acasa fix la cioco m-am oprit. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si eu am papat cioco aseara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cred ca a fost ceva in aer.
Blu, sa iti intre bine in cap ca nici un barbat nu merita nici o suferinta din partea ta. Cat despre faptul ca vroiai sa slabesti pentru el....are balta peste. Sa vezi cum incep sa apara cu fiecare kil dat jos. Eu asa am patit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar nu uita, faci asta in primul rand pentru tine, pentru a te simti tu bine in pielea ta. Ca se bucura si altii de asta, e deja alta poveste (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
AOLEUUUU!
Mi-i s-a facut rau cand am citit ce-am mancat!!!! Si inca de doua ori, fir-ar... Mor si nu ma salveaza nimeni! OK, sper macar sa nu iau in greutate din nou...Dne ajuta! Si am tinut caisele astea ca pe sfintele moaste, inainte de Sarbatorile de Iarna le-am achizitionat, sa nu trec "pe uscat" prin Craciun si Revelion, dar de abia acum au prezentat importanta...cand a inceput stresul pregatirilor pt majoratul odraslei mele...mai bine desfaceam ciocolata amaruie...dar mde...dracushorul din mine vruse caise... Anyway....ce nu ne omoara, ne intareste...sper! Blu draga, sa ma ierti, dar da-l incolo, ca sa folosesc un eufemism... Nu merita efortul...lasa, slabeste tu frumos, trageti o rochie sexy rosie la vara, cand o veni acasa, baga si un parfum bestial, sa i se scoale si parul din nas, si vorba reclamei aleia...bucuria ta nemasurata, cand i s-or scurge ochii cu regret dupa tine(ca-i musai sa-i faci asta!!!)...dupa care saruta cu foc frantuzeste unu' mai fain decat ex-ul...sa vezi daca bucuria sufletului tau nu va fi intreita...mama, ce vipera sunt! :blush: Imi place cand sunt asa, slabesc mai cu foc!!! Daca n-a fost sa fie, inseamna ca altcineva mai bun ti-e sortit, crede-ma! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
off topic: Marbella a avut majoratul fiului ei nu demult, sarbatorit intr-un club. A pus si poze la gastronomie cu cele pregatite de ea pentru evenimentul asta.
Si stiti ce-am mai observat? Cand mananc la pranz la cantina nu prea merge slabitul asa bine si repede cum merge cand imi aduc papa de-acasa. Mai pun probabil un praf de zaharel pentru gust, niste faina ca...asa se pune. Si astea toate fara sa le vad, fara sa le simt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bag seama, a fost seara tentatiilor la tot poporu' montignac...sa traiti, sa-ntineriti si sa slabiti mai cu spor dupa destrabalarea asta colectiva..inclusiv me!
Kalua, cred ca-i adevarat ce spui...pana si gratarul meu din piept de pui este cam colorat la suprafata, cred ca-i pune boia, sau ceva amestec de E-uri aromate...acu' ce sa mancam? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:45 PM |
|