![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,papanashii sunt de faza 1? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
kalua, crezi ca gasesc pe undeva in Viena produse montignac? ma refer la cele care apar pe site. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acolo nu scrie decat de un magazin in Salzburg. Cateva Pafare (Reformhaus) in Viena:
· Reformhaus Völkl Gertraud Landstraßer Hauptstr 23 A-1030 Wien Tel. +43(1)7148419...-0 Wien - Treffpunkt-Natur Wilhelm Holleschek Währinger Str 57 A-1090 Wien Tel. +43(1)4092577 Dar nu stiu daca exista exact produse de pe site. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Notat!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu placere, ala. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Glas noodles la Interspar si Merkur, cum ti-am zis. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
blu, de papanasii cu faina de soia zici? Aia-s conformi fazei 1. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Cred ca am gasit metoda sigura ca sa nu mai mananc seara ca apucata: sa gatesc. Fiindca in timpul asta nu pot manca nimic, ii dau numai cu apa cu apa la greu.
Acuma seara m-a apucat talentul si-am gatit o multime: supa deasa de legume cu bors (buna pentru maine seara, absolut conforma); salata de vinete cu maioneza (niste vinete dulci am cumparat, de zici c-am scapat zaharnita-n salata (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ); chiftele din somn (reconditionare pestele de duminica, fiindca nu s-a mancat tot) + sos de rosii cu usturoi; ardei kapia copti in cuptor (din care am si mancat la cina, cu telemea desarata). Maaaare harnicie!... Si-n plus ma simt umflata ca si cand as fi mancat nu stiu cat... Bun si bucataritul asta la ceva! Ei, singura problema este ca de regula nu prea am timp de gatit seara, fiindca lucrez pana tarziu. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
ceai de cicoare se gaseste la magazine naturiste.
deci orzul nu e conform? eu am 1, 68 la 49 kg cu burta cu tot (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) care mi se cam revarsa.am o sala de fitness/aerobic la un minut de mine, dar pe iubit cu cine-l las? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Lotte, tu burta? Esti slaba ca scandura! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Io asa de vaz. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
eh, ala, nu-s chiar scandura (nu sunt osoasa), la 48 kg eu ma simt foarte bine, la 50 lumea imi observa fundul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , doar ca am burta, din cauza pozitiei incorecte la calculator, si ca nu mai fac abdomene. am ajuns la concluzia ca unei femei ii sta bine sa fie apetisanta, adica toate formele, dar neaparat sa aiba tinuta si sa faca sport.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mare dreptate ai Lotte. Eu am 1.60, 45 de kg acum si ma chinuiesc sa scap de burta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:39 AM |
|