IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 92 93 94 95 96 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
Leea
post Jan 20 2007, 05:13 PM
Post #931

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Kalua, ai dreptate si cu vointa si cu sprijinul din partea anturajului. Sunt norocoasa ca-s bine echipata la ambele capitole, si-n plus va am si pe voi, ca sa am cu cine compatimi impreuna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Mai e si vorba aia ca buba nu se sparge pana nu s-a copt, si asta merge teribil la toate dependentele cu care ne potcovim de-a lungul vietii. Ajungi pur si simplu sa nu te mai poti suferi pentru ca faci cu tine insati ce faci, si-atunci buba e coapta gata si poti trece la actiune.
Grozava treaba ai facut ca ai incurajat-o pe prietena ta, fiindca nimeni nu se defineste ca om printr-un numar de kilograme, iar cui nu-i place ca slabesti, treaba lui. Eu in general nu cer parerea nimanui; stiu eu mai bine ce e cu mine decat oricine altcineva. E si un risc in asta, ca nu aplec prea des urechea la spusele altora, si uneori se poate sa aiba ei dreptate.
Totusi, in mod sigur daca exista unii care-ti spun ca arati mai bine cu 10 kg in plus sau ca fara alea nu esti tu, atunci tre' sa fugi de ei cat te tin calcaiele. Sa fie reavointa la mijloc, ipocrizie, dorinta de a te menaja sau de-a binelea invidie, nu conteaza, clar ca astfel de persoane sunt nocive pentru oricine incearca sa slabeasca. In anturajul meu inca n-am intalnit asa ceva, deci iar sunt norocoasa. Orice as hotari sa fac, se gasesc pe data o suma de aplaudaci care sa ma sustina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ceea ce prestez si eu la randul meu cu cei din jur cand e cazul, ca orice om de bun simt.
Sus inima!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 20 2007, 06:05 PM
Post #932

Musafir

Asa e Leea. Pentru mine oamenii raman la fel, ca au suta de kile sau numai 50. Si sa nu-mi spuna mie nimeni ca se simte bine la 100 kg (mai auzi si dintr-astea, asta-i buba necoapta, vorba ta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Asta binenteles ca nu inseamna ca toata lumea trebuie sa fie ca spicul de grau, am si cunostinte mult mai plinute decat mine care ma intrec din punct de vedere sportiv la orice. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Acum vin de la cumparaturi si am studiat problema Almette. Aici Almette simpla nu are decat sare in ea, dar celelalte (cu plante, cu hrean) au si prostii, deci nu-s conforme. Am mai vazut una cu castravete, aia avea un indulcitor sintetic in compozitie.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 20 2007, 06:29 PM
Post #933

Musafir

Buna, frumoasele!
Hai sa va spun eu ce are Almette din Ro in ea/ aia cu iaurt: b.proaspata de vaca, iaurt 40%, sare, aroma naturala, agenti de ingrosare (guma de guar, guma din seminte de carruba). Kalua draga, ce zici, o mananc cu ardei si verdeata proaspata pe frunze de salata ori ba?!
In leg cu cei din jurul nostru si parerea lor, nicioadata nu mi-a pasat de ce spun...chiar daca era de rau sau bine...poate o fi un defect treaba asta, nu stiu. Eu sunt o persoana optimista si atunci cand ma apuc sa fac ceva, gandesc numa' pozitiv! pe langa asta, sunt f incapatanata. Sper sa reusesc sa fac ceea ce mi-am propus, imi doresc f mult asta. Este a III-a oara in 39 ani cand incerc sa tin o dieta, dar de fiecare data m-am impiedicat in hipoglicemie si hipocalcemie...si depresie...acum e OK, e chiar perfect!!! Ma simt mai plina de energie si ma misc mai bine; merg la petreceri si simt bucuria de a dansa pana cand mi-i se umfla picioarele, simt cu adevarat ca traiesc asa cum imi place si-mi sta bine(eu sunt o fire vesela tot timpul) si asta e super bine. Si faptul ca mi-i se spune ca arat mai bine si vad priviri invidioase/ gagicile sau apreciative/ baietii...e asa de bine! Mi piace tantissimo!!!!
Pe langa asta, simt ca s-au schimbat in bine unele lucruri in organismul meu, din pct de vedere hormonal, nu mai am nevoie de medic pt tiroida, pt chisturi ovariene si alte alea; sincer, au toate legatura una cu alta. Doamne ajuta!
Ma bate gandul pt la primavara, daca reusesc sa cooptez o prietena cu bicicleta, sa-mi iau role...am un dor de mers pe role, ceva de groaza...eu nu-i inteleg pe romani, de ce sunt asa obtuzi in gandire si nu apreciaza sportul; au inceput ei sa se schimbe, dar cea mai mare parte sunt reticenti in gandire...deci, dorul meu...pe care mi-l voi potoli...e sa merg cu rolele pana cand pic jos de placere..Mai, m-am hotarat sa nu mai fac rabat de la nici o dorinta, vreau ceva, apai asa se va intampla, orice ar spune cei din jur! nu vreau lucruri rele, ci doar care-mi fac placere si-mi ridica moralul...pana la urma am aproape 40 ani si cu viata asta nu ma voi mai intalni alta data...una e si tb traita frumos...pacat ca m-am "desteptat" cam tarziu!
Va pup!

+Quote Post
kalua
post Jan 20 2007, 07:28 PM
Post #934

Musafir

Buna si Almette asta cu iaurt, ar fi interesant de stiut si ce are aia normala in ea, fara agenti de ingrosare ar fi si mai bine. Deci poti s-o mananci linistita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 20 2007, 07:52 PM
Post #935

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/322.gif) bravo! asta da lectie de gandire pozitiva.

PS: Mie rolele nu-mi trezesc amintiri prea placute. am un echilibru cam...precar cand sunt pe roti. Vara trecuta mi-am luat o ditamai tranta si 3 saptamani m-au durut toate cele (bine macar ca nu mi-am rupt ceva!). De atunci, le-am atarnat in cui am decis sa practic sporturi cu mingea. sunt mai "safe" cel putin pt mine. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 20 2007, 08:16 PM
Post #936

Musafir

Eu mai merg cu rolele cu copilul. Daca vine si omu', salut! Asta merge ca un drac cu coarne, cu viteza pana la 40 km/h (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) , pune niste frane de-alea bruste de mie mi-e frica sa merg pe langa el sau in spatele lui. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Si, la naiba, indiferent de ce sport e vorba, el le poate face pe toate din prima, le face la mare meserie. Eu nu ma mai prea joc cu el! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
doi
post Jan 21 2007, 09:21 AM
Post #937

Musafir

Apropo de branza, ca vad ca tot vorbiti de ea, nu ca voi n-ati sti, dar eu am recitit chiar ieri Monti_pt femei,si
citez aici drept remember:
"Pentru cele ce au cu adevărat intenţia de a slăbi, să ştie că nu este recomandat a se consuma o cantitate mare de brânză de vaci, chiar dacă are 0 %; O doza de 60 până la 80 grame ar trebui să constituie maximul. În măsura în care este posibil, va trebui să alegeţi întotdeauna brânzeturi albe scurse, evitându-le pe cele cremoase şi de preferat brânzeturi de capră şi oaie"

+Quote Post
Leea
post Jan 21 2007, 09:47 AM
Post #938

Incurabil

Member No.: 352

Absolut corect! E bine cand ni se mai aduce aminte de una-alta, sa nu batem in gura degeaba pe-aicea! Pana la urma almette inseamana branza de vaci grasa, adica tot neconforma, cu sau fara zahar. Sa luam aminte!...

+Quote Post
dr_wise
post Jan 21 2007, 10:08 AM
Post #939

Musafir

Corect de corect! dar fuse asa de buna cu ton si ceapa, un vis!

Am o bulina rosie!

+Quote Post
lotte
post Jan 21 2007, 05:17 PM
Post #940

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

mai fetelor, pana la urma, se mananca porumb cu montignac sau nu?

cereale de porumb?
dar mamaliga?

eu ramasesem pe ideea ca porumbul e exclus, sub toate formele.
am citit in "Formula As" despre Montignac, care recomanda cereale de porumb.la fel si mei.este recomandat in acel articol, iar daca ma uit pe tabel, are indicele glicemic 70 sau 80.iar despre faina de soia, articolul spune ca face parte din gama glucido-lipide, care ingrasa foarte tare.

+Quote Post

193 Pages V  « < 92 93 94 95 96 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:29 PM