![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce bine ca nu sunt cu zahar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
zutaten: pflaumen, aprikosen, birnen, pfirsiche, apfel, pflanzliches ol
achtung: auch entsteinte fruchte konnen vereinzelt steine oder bruchstucke enth. ingrediente: prune, caise, pere, piersici, mere, ulei vegetal atentie: si fructele fara samburi mai pot contine cate un sambure sau aschii de samburi |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Cateva chesti le-am dedus si eu. Offff, destul de grea germana asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
kalua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Nici eu n-am gasit, dar mi-am facut si e (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu mi-am cumparat naut boabe. Acum, imi spune si mie cineva ce sa fac cu el? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Papa bun. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Adicatelea: salata (cu ce mai vrei prin ea, mie-mi place tare cu ton, ceapa verde, castraveti murati, ardei, rosii si vinegreta cu mustar) sau o tocanita (ceapa dunstuita, nautul fiert, niste rosii decojite cu tot cu suc din conserva, condimente si plante de care vrei) pe care s-o mananci cu niste legume si salata de care vrei. De exemplu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mersi mult Kalua! O sa le probez pe ambele.
|
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am prin camara soia boabe,luata de la un magazin naturist.Am cumparat-o cand am inceput dieta dar nu m-am atins de ea ca nu stiu s-o pregatesc. O pot pregati ca si nautul ,salata cum zicea Kalua ?
si apropo chiar ca nu prea se gaseste faina de naut. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Am mai dat o tura prin Galati, nici urma de faina de naut.
Cum fac faina din boabe?Cu rasnita? Unde se gaseste faina in Bucuresti? Ca tot am un interviu acolo vineri, poate ma urnesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:49 AM |
|