IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

193 Pages V  « < 97 98 99 100 101 > »   
Closed TopicStart new topic
> Totul despre Dieta Montignac
Ala80
post Jan 23 2007, 06:18 PM
Post #981

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

In Bucuresti gasesti cam la orice plafar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2007, 06:47 PM
Post #982

Musafir

Faina de naut cica se face asa: se coc boabele de naut in cuptor (atentie mare, se ard repede!), apoi se rasnesc.

Si eu niste boabe de soia prin dulap, dar n-am facut niciodata. Cand ma iau de ele si-mi iese ceva comestibil dau de stire. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 23 2007, 07:23 PM
Post #983

Musafir

Pentru ca aseara n-am mai apucat sa raspund...iti raspund acum dr_wise...nu-i nimic special la mine. Si eu de la 75.7 duminica in cursul zilei am ajuns azi dimineata la 76..dar nu stiu sa-ti spun motivul. Ideea e ca nu disper, am zis sa nu mai ma concentrez atata pe cantar. Si eu spre deosebire de tine, leea si blu nu prea sunt pofticioasa. Adica imi impun chestia asta si reusesc sa ma abtin. Cred ca asta-o chestie care mi-a ramas de la curele precedente.

La Plafarul de langa mama n-am gasit faina de naut, dar mai caut. Nici dupa Wasa nu m-am uitat, ca nu-mi lipsesc fainoasele. Daca mananc dimineata fulgi de grau cu iaurt sunt cea mai fericita. Gemul ala conform mi se pare prea dulce, ma lesina.

Eu, fara sa vreau am convins vreo 4 persoane sa se apuce: mama, 2 colege de serviciu si bucatareasa de la cantina. Ideea e ca se vede c-am slabit si-au inceput sa ma intrebe ce sa mananc. Ma mai intreaba din cand in cand despre diverse combinatii. Una dintre colege, se simte cam rau si-i constipata. Azi i-am dat de la mine iaurt cu fulgi. Ideea e ca ea nu e ca mine plinuta...vrea sa dea jos cam 4-5 kg max...si se dau mai greu. Ea deja s-a saturat de pui..pe cand eu n-am nici o problema. Deci fiecare organism actioneaza in felul lui...asa ca nu putem sa spunem ca regulile sunt valabile pentru toata lumea. Cred ca la inceputul lunii martie o sa trec in faza II o perioada (cam o luna), desi nu vad mari diferente. E practic imposibil sa mai pierd 10 kg pana la 1 martie...dar sper la macar 5. Cine stie? S-ar putea sa slabesc si in faza II?!

Pupici!

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2007, 07:58 PM
Post #984

Musafir

arunc tastatura asta pe geam afara! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

roxanica, si la faza a 2-a mai tii faza 1 nevoit, ca n-ai sa te uiti de fiecare data sa ai si niste alimente cu GI-ul intre 35 si 50 pe masa. Dar, drept sa-ti spun, n-am prea auzit pe nimeni sa slabeasca cu faza a 2-a. Un kil poate, dar la persoanele cu mult potential de slabit.
Ce mananca colega ta de-i constipata?

Si o colega de-a mea s-a apucat acum de MM (e o subalterna neoficiala de-a mea), dar n-o vad facand mare lucru pe timp lung. Tot vorbeste ca ei ii trebuie cartofi, ca cu ce-si va manca fripturica de duminica cu sos daca nu mai are voie piure de cartofi sau cartofi natur, ca e greu sa gasesti produse conforme, ca una, ca alta. Azi chiar am repezit-o si i-am zis ca ori sa se lase de MM, ori sa taca si sa faca. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ma scot din sarite persoanele astea care nu stiu ce-i cu ele, ar vrea, dar parca nu cu toata inima... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

si se pare ca tastaturii i-a venit mintea la cap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
doi
post Jan 23 2007, 08:13 PM
Post #985

Musafir

Azi m-am intalnit cu fosta mea colega de banca din liceu,stabilita acum in Anglia...mama-mama ce amintiri placute! Intre altele veni vorba de diete (amandoua ne-am ingrasat de groaza intre timp) si i-am povestit ca tin dieta MM, nu stia de ea, dar cand i-am povestit ca maninc ciocolata, si nuci, si fasole uscata, a ramas cu gura cascata . Daca-i fata destapta, asa cum o stiu, sigur o sa se apuce si ea de slabit cu Monti.
Da ce e cu wasa fibre asta, care sa fie secretul de nu le putem prepara in casa sa aiba IG 24 cum sunt cele produse industrial?

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2007, 08:21 PM
Post #986

Musafir

Wasa are 35.
Uite si fasolea fiarta acasa are GI-ul mai mic decat cea din conserva. Poti spune ca-s fierte amandoua si ca ar trebui sa aibe acelasi GI, dar uite ca nu-i asa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
doi
post Jan 23 2007, 09:31 PM
Post #987

Musafir

Ai dreptate,Kalua,( ca intotdeauna!) dar mi-a ramas in minte cifra 24 din tabelul montignac, scris la wasa fibre....am revazut si scrie 24 % ....ce-o fi aia? 24% fibre?

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 23 2007, 09:33 PM
Post #988

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

E voie Mascarpone la faza 1?

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2007, 09:59 PM
Post #989

Musafir

Da, parca fibrele sunt 24% la Wasa.

Mascarpone e conform, dar e foarta grasa branza asta, deci nu in cantitati industriale si nu des. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 24 2007, 12:54 AM
Post #990

Musafir

eu la ce faza m-oi fi incadrat? intotdeauna am crezut ca tin faza 2, din cauza ca n-am renuntat de tot la cafea, si mai mancam si dulce (conform) de 2-3 ori pe saptamana. din cand in cand mananc paste integrale cu ton, sau lasagna din faina integrala cu legume, dar eu pun un strop de ulei cand fac legumele, si mai presar si parmezan pe deasupra (nu prea mult, cat sa nu ma mustre constiinta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) )
oricum, eu am dat jos 5 kg. si leea spunea ca ea a tinut numai faza 2.
in general, nu combin IG > 35 cu lipide.

+Quote Post

193 Pages V  « < 97 98 99 100 101 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 07:06 AM