![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta-i faza 1 nu foarte, foarte stricta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi de lamuriri, kalua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de vreo cateva zile rezist eroic fara sa mananc nici macar ciocolata 70% si sa stiti ca e grea prima zi, ca dupa, iti trec poftele. asta apropo, ca ne apucase pe toate o pofta nebuna de dulce. la mine stiu ca a fost din cauza sarbatorilor, cand am mai calcat pe langa. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) kalua, si eu ma lovesc de aceeasi reactie cand spun de regimul asta cuiva. "pai daca nu mananci paine, cartofi, porumb, paste si orez (alb), ce altceva mai ramane de mancat????" mor cand le aud. ca sa nu spun cum fac cand aud ca n-au voie sa manance nici dulce. noroc ca sunt fata finuta ca le-as spune sa se uiite in oglinda si sa spuna apoi sincer daca chiar au nevoie de toate prajiturile alea. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) dr_wise (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) se cheama pumpernickel. hai ca am ajuns bufon cu poftele mele. oricum, mi-a trecut pofta dupa ce am mancat o data. asa fac cu toate, si apoi zac prin frigider pana fac penicilina si sfarsesc in gunoi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Asa e, n-am fost nici eu foarte scrofuloasa la datorie. Categoric nu am mancat deloc zahar, cartofi, faina (si acum am o mare rezerva sa folosesc din pastele integrale, oricat de conforme MM ar fi - in 7 luni am mancat de 2 ori de-abia). Nici orez - mi-am facut o singura data (era salbatic de-a binelea, negru ca smoala), dar m-a mustrat constiinta.
Insa ii cam dau cu indulcitori sintetici; de grasut, ca ardeleanu', trebuie sa fie grasut, mai mananc salamuri cand ma apuca pofta de sare, alune la greu, aproape zilnic, branza de vaci mai grasa uneori - una peste alta nu prea suna a regim de slabire! Si totusi, de la 114 la 86 (de fapt 85,5 (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ) e o distanta cer si pamant. Sunt sigura ca a fost de folos si faptul ca am redus din cantitati, in general, ca inainte mancam cat un hipopotam, acum cat un hipopotamel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu sunt un bun exemplu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am slabit mult fiindca eram grea de tot, d-aia. Si da, ma vad la 50 kg in aceasta viata, oricine ce ar zice! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanica, sa sti ca si eu sunt cam constipata de cand m-am apucat de dieta MM si nu-mi dau seama de ce. Inainte chiar mergeam de 2-3 ori/ zi la baie, am o colita nesuferita si daca consum rosi sau ardei, kaput, go to toilet asap!!!
Acum insa cam la doua zile, poate si din cauza asta e greutatea mai aiurea... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
dr_wise, mananca in fiecare zi cate o lingura de seminte de in, si vei avea scaun zilnic.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu am mai mult de 2 luni de cand iau cate o lingura de seminte de in (rasnite putin, cat sa se sparga) dimineata si seara, pe stomacul gol. Ajuta mult si la slabit, dar si in alte afectiuni. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
OK, daca spuneti voi ca n-o sa-mi creasca aripi, o sa inghit si seminte de in...banuiesc ca le gasesc la Plafar, sau sa le shutesc din strachina papagalului meu?! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut seminte de in la Plafar.
Daca gasesc mezeluri care n-au zahar,dextroza ,amidon dar au proteina de soia pot sa le consum ? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atentie cu semintele de in (contin mult ulei), nu le amestecati cu alimente cu GI 35-50.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Doc, prunele proaspete/uscate sunt excelente in constipatie. Excelenta e si combinatia iaurt + tarate. Sau, si mai exploziva: iaurt + tarate + prune uscate.
Mama, care e responsabila cu constipatia la noi in familie, mi-a spus ca ei semintele de in nu i-au folosit. Poa' ca depinde si de persoana (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si nu uita sa-i dai cu apa din belsug, ca si lipsa ei te poate constipa. Fetelor, ce e aia gluten, ca sa nu mor proasta? Dupa cum suna, pun pariu ca nu-i de noi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:20 AM |
|