![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nowhere, bine ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
In primul rind trebuie sa fii calma; panica nu duce la nimic bun! Apoi va trebui sa iti faci analizele. Si dupa ce ies rezultatele, iei masurile de rigoare. Curaj! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Secretia poate fi si de la o raceala sau de la alt tip de infectie, mai usoara, nu e musai sa fie HPV. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 12-September 07 Member No.: 2,216 ![]() |
Nowhere, bine ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) In primul rind trebuie sa fii calma; panica nu duce la nimic bun! Apoi va trebui sa iti faci analizele. Si dupa ce ies rezultatele, iei masurile de rigoare. Curaj! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Secretia poate fi si de la o raceala sau de la alt tip de infectie, mai usoara, nu e musai sa fie HPV. multumesc pt sfat...dar secretia asta are un miros ingrozitor..m-am speriat f tare si exact dupa contactul p care l-am avut cu acel barbat...sunt sigura ca asta e This post has been edited by nowhere: Sep 13 2007, 01:00 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cel mai bine e sa mergi cit de repede posibil la un doctor. Starea ta de stres si surescitare nu o sa te ajute. Incearca spalaturi locale cu mustel (rau nu are ce sa faca) si nu amina consultatia. Totul o sa fie bine... (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 12-September 07 Member No.: 2,216 ![]() |
Cel mai bine e sa mergi cit de repede posibil la un doctor. Starea ta de stres si surescitare nu o sa te ajute. Incearca spalaturi locale cu mustel (rau nu are ce sa faca) si nu amina consultatia. Totul o sa fie bine... (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Ms frumos...astazi o sa ma duc sa-mi iau trimitere la ginecolog!Sper sa scap... Nu inteleg dc secretia asta miroase urat:(...si ma ustura knd fac pipi... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am si eu o problema...sunt intr-o situatie critica...si sunt speriata... Am facut sex cu un barbat ...nu ne-am protejat...si cred ca m-a infectat ( am citit ca barbatilor infectati le iese o secretie din penis,ceea ce s-a int) Zilele urm. dupa contact secretia vaginala a capatat un miros puternic,urat...si e mai galbuie...nu am patit niciodata asa ceva! O sa consult un ginecolog... desigur...dar pana atunci.. Cine se pricepe ...va rog ajutati-ma cu un sfat ceva...macar sa stiu cu ce am deaface!!!urgent va rog!!! Pare sa fie o candidoza vaginala, dar cel mai bine este sa te prezinti la un cabinet dermato-veneric cat mai repede. Ai facut sau faci vreun tratament cu antibiotice? Daca da, si asta ar fi o explicatie. Sanatate multa! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 14-September 07 Member No.: 2,229 ![]() |
Am fost infectat si eu cu acest virus, HPV, acuma cateva luni. Mai pecis l-am depistat prin luna mai, a.c. Mi-au aparut in zona anala niste negi, care nu prea erau durerosi, numai incomozi, dar care mi-au creat o stare de mae diosconfort. Am inceput un tratament cu o crema, care imi era aplicata de catre doctorul dermatolog + pastile Baraka, in multe randuri. Crema nu si-a facut efectul pe care il doream. Doctorul mi-a cauterizat o parte din negii vizibili in zona anusului. Cu toate astea, dupa cca o luna in cae nu am mai aplicat nici un fel de tratament in zona bolnava, decat o igiena maxima si inca un tratament cu pastile Baraka timp de 10 zile, 3/zi, negii au aparut din nou. La o noua consultatie, doctorul a aplicat in 3 randuri (zile diferite) un fel de solutie, prescriindu-mi un alt fel de pastile: IZOPRINOSINE 3/zi. Dupa ultima aplicare, adica acuma 2 zile, durerile sunt exacerbate, nu pot sa dorm, durerea persista intr-un mod groaznic. Zona bolnava s-a inalbit si a devenit urat mirositoare. Mi-am administrat fiole de alcocalmin, bai calde, comprese cu apa sterilizata si racita. Vreau niste sfaturi. Duerile sunt insuportabile. Ori zona iritat sau infectat. Ce ma sfatuiti?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Sa ergi din nou la doctor!
Nimeni,nu poate da consultatii on-line,nici macar medicii,si cu atat mai putin noi,cele nespecializate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 6-October 07 Member No.: 2,367 ![]() |
buna! am aflat si eu de curand ca am hpv tulpina18 adica high risc,
papanicolaul a iesit bun,examenul citologic la fel...habar n-am daca sa fac operatie sau nu,in cat timp o sa fac cancer de col,stie cineva ceva detalii despre asta? e de necrezut cum doctorii habar n-au despre chestiile astea...si cum nu sunt in stare sa ne lamureasca!!! This post has been edited by andreea17: Oct 6 2007, 04:39 PM |
|
|
![]()
|
|
Citi ani ai?
Nu e obligatoriu sa faci cancer de col. De unde ti-a venit ideea asta?! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Andreea, Presupun ca te referi la cauterizare cand spui operatie, nu? Altfel nu imi dau seama despre ce operatie vorbesti Daca nu ai vegetatii nu ai ce sa cauterizezi.
Nu este obligatoriu sa faci cancer, nu te speria. Exista acest risc, dar in ani de zile si numai daca nu te ingrijesti. Trebuie sa faci controlul anual obligatoriu, sa iti faci analizele de secretie si papanicolau si sa ai grija de imunitate. Poti sa iei echinaceea, catina, propolis si vitamina C. Toate sunt pentru cresterea imunitatii. Si nu uita sa te protejezi, acest virus se ia doar prin simpla atingere a pielii! Multa sanatate! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:11 PM |
|