![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
eu am un nodul pe sin si inca nu stiu daca e de natura canceroasa sau nu - si nu ma dau cu fundu de pamint, da?
Sanatate multa! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ukavra, linisteste-te. e normal sa fii dezorientat (a ) si speriat (a), dar nu rezolvi nimic prin paruiala virtuala. ia legatura cu ginecologul tau sau cu unul care-i in lista de medici pusa pe aici pe undeva si el iti explica cel mai bine.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 11-December 07 Member No.: 2,818 ![]() |
Buna ziua, Imi poate spune cineva (imi cer scuze insa nu am citit chiar tot topicul deci nu stiu daca s-a mai discutat), cum se pot trata barbatii de HPV? Mai pot scapa de virus sau nu? Spun asta fiindca daca un barbat e diagnosticat cu HPV si nu mai poate scapa de virus, practic nu mai poate intretine relatii sexuale deoarece poate infecta si cu prezervativ. Ma insel cumva? Miry, am avut si eu aceasi chestie. Du-te la dermatolog, o sa-ti prescrie o sticluta de "Condyline", o folosesti corespunzator.. si vei scapa de veruci. Apoi, dupa ce tzi se va vindeca rana, din ce am fost informat si eu, poti sa intretii relatii sexuale. NU poti intretine relatii sexuale acum, cat ai verucile, pentru ca sunt foarte cantagioase.. in contact cu orice. Deci, trateaza-te.. si totul o sa fie ok. Acum, ca tot veni vorba despre mine. Am.. si eu o intrebare. In ultima perioada, dupa urinare.. am o scurgere.. albicioasa.. Ce-ar putea fi ? Stie careva ? Mersi.. This post has been edited by anonimous: Jan 16 2008, 10:10 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Anonimous, long time to see you! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 11-December 07 Member No.: 2,818 ![]() |
Yeah, thanks! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sincer.. nici n-as vrea sa am probleme care sa ma aduca pe site-ul asta, insa.. uite ca nu mai scap de ele...
SO, ceva sugestii, sfaturi.. la intrebarea mea de mai sus ? This post has been edited by anonimous: Jan 16 2008, 10:17 PM |
|
|
![]()
|
|
Lasa, ca mai avem si alte subiecte de discutie; caruta! arunca o privire pe la alte subforumuri si s-ar putea sa ai surprize. Placute. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
chestai aia albicioasa poate fi candida albicans: o ciuperca nenorocita. emai frecventa la femei; tu esti barbat, nu? |
|
|
![]()
|
|
Lasa, ca mai avem si alte subiecte de discutie; caruta! arunca o privire pe la alte subforumuri si s-ar putea sa ai surprize. Placute. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma crezi ca.. numai chef sa caut n-am la ora asta ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) As aprecia.. daca mi-ai da tu raspunsul, in caz ca-l stii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lasa, ca mai avem si alte subiecte de discutie; caruta! arunca o privire pe la alte subforumuri si s-ar putea sa ai surprize. Placute. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chestai aia albicioasa poate fi candida albicans: o ciuperca nenorocita. emai frecventa la femei; tu esti barbat, nu? Da, dar vezi tu.. nu e nici o ciuperca, ci o scurgere albicioasa.. de parca tocmai am facut sex. Intelegi, ce vreau sa spun ? Ma, rog, cred c-am inteles ideea. E transmisibila sexual ? This post has been edited by anonimous: Jan 16 2008, 10:23 PM |
|
|
![]()
|
|
inteleg, citeste in site http://www.elady.ro/articole/Sanatate/Ce-e...candidoza-.html
arata ca lichidul seminal sa inteleg; alte semne ai ? prurit (mincarime)"? usturime la mictiune? inflamatii? cu ce te speli? vezi ca si sapunul cu ph mare afecteaza mucoasa si poate cauza reactii de-astea care sa te bage in sperieti. |
|
|
![]()
|
|
inteleg, citeste in site http://www.elady.ro/articole/Sanatate/Ce-e...candidoza-.html arata ca lichidul seminal sa inteleg; alte semne ai ? prurit (mincarime)"? usturime la mictiune? inflamatii? cu ce te speli? vezi ca si sapunul cu ph mare afecteaza mucoasa si poate cauza reactii de-astea care sa te bage in sperieti. UPS, cu sapunul ma spal, si o fac cam des.. Asta, oare sa fie cauza ? Cu ce altceva sa ma spal ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Vezi ca sint sapunuri speciale; la sters foloseste prosop din bumbac; si daca nu ai facut-o, treci pe lenjerie intima de bumbac. tip boxeri. Da, stiu , unii barbati prefera chilotii tip slip, dar is mai sanatosi boxerii din bumbac; nu-i musai albi, moartea pasiunii (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , sint si colorati fain pe piata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si mergi la medic, ca io nu poci sa fac analize online oricit as vrea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 01:11 AM |
|