![]() |
![]() ![]() |
![]() |
hazel |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/322.gif) Va anunt cu bucurie ca dupa tratament cu ovule Cervugid, crema Aciclovir si Condilyne, condiloamele au dat inapoi, intr-un ritm foarte rapid. De acum urmeaza sa tin un tratament strong de intarire al organismului si multa grija ca sa nu revina.
Bafta multa celor care acum se trateaza! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
am vazut aseara la stiri, cum ca doua fete de 18 si 19 ani (din Germania si Austria parca) au murit la scurt timp dupa ce si-au facut vaccinul hpv. Eu sunt programata in martie sa il fac... oare sa il mai fac?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 30-January 08 Member No.: 3,180 ![]() |
Hello Xela
Poti sa-mi spui si mie te rog la ce medic ginecolog ai fost in Timisoara sa-ti preleveze proba pt tipizarea HPV? Multumesc |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
am vazut aseara la stiri, cum ca doua fete de 18 si 19 ani (din Germania si Austria parca) au murit la scurt timp dupa ce si-au facut vaccinul hpv. Eu sunt programata in martie sa il fac... oare sa il mai fac? iti raspund, citand stirea pe care am auzit-o in urma cu doua zile: Vaccinul īmpotriva cancerului de col uterin nu pune īn pericol viaţa femeilor şi nu va fi retras de pe piaţă. Specialiştii de la Autoritatea Naţională a Medicamentului susţin că nu poate fi vorba decāt de unele efecte secundare, ca īn cazul oricărui alt medicament. Ei au precizat, saptamana aceasta, că nu există nicio legătură īntre acest vaccin şi decesul a două tinere din Austria şi Germania. "Nu s-a putut stabili nicio relaţie de cauzalitate īntre decesul celor două femei şi acest vaccin. Ridicăm medicamentul pentru care apar dovezi certe, ştiinţifice care ar putea prezenta un risc pentru populaţie", a spus Daniela Enache, reprezentant Agenţia Naţională a Medicamentului. Medicii spun că vaccinul reduce semnificativ riscul cancerului de col uterin. Īnainte să fie lansat, medicamentul a fost testat pe 25.000 de femei şi de mai mulţi ani şi-a dovedit eficienţa. Medicii susţin că vaccinul īmpotriva cancerului de col uterin are efecte secundare la fel ca celelalte existente pe piaţă şi folosite īn cazul altor afecţiuni. Pānă īn prezent peste un milion şi jumătate de femei din Europa s-au vaccinat īmpotriva cancerului de col uterin. Romānia se află pe primul loc īn Europa la mortalitatea cauzată de cancerul de col. Sursa: Realitatea TV |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 2-February 08 Member No.: 3,200 ![]() |
vad k nu s-a mai dezbatut sub hpv de mult!intre timp am luat si eu virusul!am avut condiloame acuminate care s-au vindecat si a fost totul ok pana azi cand am descoperit o umflatura pe col.k o alunita,micuta,dar care ma ingrozeste!nu pare excrescenta!pur si simplu umflatura!e imi puteti spune despre asta?? Eu sunt f curioasa cum ai depistat umflatura pe col? Ti l-ai palpat singura? Sunt "posesoarea" unui hpv de tip oncogen (inca nu stiu tipul-pt ca atunci cand am facut testul se detecta doar daca sunt tulpini oncogene sau nu, fara precizarea tulpiniolr exacte.O sa refac analiza si voi afla). Am acei negi pe care ii tratez de 3 luni deja prin criogenizare-inghetarea lor.Mi se pare cea mai buna metoda, deocamdata pt ca nu e f dureroasa si cad repede.Problema e ca tot apar. Si culmea cu imunitatea stau fff bine, reiese din analize. Medicii tot spun ca n-am ce sa mai fac decat sa le "inghet" in continuare. Dar eu ma intreb pana cand? Cat timp vor mai aparea? Mai ales ca era in plan un bebe...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( Si daca sist meu imunitar e bun de ce tot reapar? Offffffffffff |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cam greu de descoperit fara investigatii medicale ceva pe colul uterin (cervix), avind in vedere UNDE se afla
(IMG:http://www.aecom.yu.edu/cancer/outreach/images/cervix%20pinkbetter.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 24-January 08 Member No.: 3,117 ![]() |
pentru xela!
am fost cauterizata acum o sapt la Sanador,mi s-a facut genotipare si acum astept raspunsul! Am vazut ca tu ai deja hpv 16! ce faci ca sa nu innebunesti de frica ? mie acum mi-a dat isoprinosine! Tin sa spun ca si inainte de cuterizare cu 2 sapt am luat isoprinosine si am pus cam 7 ovule de cervugid, dar degeaba! condiloamele nu au dat inapoi! ce tr sa fac in afara de a lua isoprinosine? a! eu mai iau un produs naturist:"goldenseal root" care zice ca ajuta!!!! ce imunograma ai zis tu ca ai facu si unde se face? peste tot la orice clinica de analize? cit costa? pt ca pe mine cu genotipare, cauterizare cu tot m-a dus la 950 ron!!!!!!! dar oricum nu m-a durut deloc! te rog raspunde-mi ca eu sunt asa stresata de ...mor pina imi vine rezultatul!!! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 6-February 08 Member No.: 3,235 ![]() |
Buna.Sunt noua pe acest topic , si as vrea sa va spun ce probleme am.Acum 2 zile am fost la ginecolog sa-mi fac un control de rutina si sa-mi recomande niste anticonceptionale.daca nu mai fusesem niciodata la un ginecolog am decis sa-mi fac mai multe analize, asa sa stiu si eu daca sunt "intreaga"Doctorul a decis sa-mi faca o colposcopie si aici a descoperit ca am virusul hpv...cel putin asa mi-a zis. Va dati seama ca am incremenit ptr ca nu stiam despre ce este vorba..mi-a zis numai sa intru pe net si atunci voi afla.
Dupa spusele doctorului la mine aceasta boala se trateaza doar prin interventie chirurgicala si acolo pe col va ramane ca un con.Dupa aceasta interventie "bubita" pe care o scoate se va trimite la buc ca sa vada mai exact ce este. Sunt f speriata am numai 23 de ani si in vara urmeaza sa ma casatoresc.mi-e frica ca, nu mai pot face copii.maine mi=a facut o alta programare la alt doctor.As vrea sa aflu si parerea lui.Nu as vrea sa ma arunc asa deodata la operatie.Am uitat sa precizez ca papa si secretia mi-au iesit bune. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Roxanika, nu intra in panica! Mai mergi si la un alt doctor... nu-ti fa ginduri negre, mare e Dumnezeu!
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu zic sa mergi la alt medic si sa repeti analizele poate s au incurcat analizele se intampla
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 07:05 PM |
|