![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Aciduto (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Imi pare rau ca treci prin aceasta experienta si de asemenea, imi pare rau ca fetele care se confrunta cu problema aceasta isi varsa naduful pe forum, dar nu comunica mai mult intre ele. Ar fi util ca voi, care traiti lucrurile acestea sa va ajutati cu informatii si sfaturi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) In al doilea rand, n-ai de ce sa te simti rusinata. Iar daca ai nelamuriri cu privire la recomandarile medicale, nu strica sa consulti si un alt medic, de preferintaunul cu suflet care nu te expediaza din cabinet in 5 minute cu expresia " nu te ingrijora". O alta chestiune care mi se pare importanta este sa-i spui si fostului partener ca are acest virus si ca-l poate transmite mai departe. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Acid, in primul rand linisteste-te!
E foarte important sa iti faci un papanicolau (chiar ma mira faptul ca doctorita la care ai fost nu ti-a recomandat lucrul asta). De asemenea, ar mai trebui sa faci si o colposcopie pentru a fi sigura ca e totul in regula cu colul. Din cate stiu eu, la tipurile de hpv care dau condiloame riscul de cancer de col este mai redus. Du-te si fa-ti o tipizare HPV pentru a sti exact ce radacini ai. Vaccinul acela este impotriva a doar cateva tulpini. Daca tu nu ai acele tulpini, iti poti face inca vaccinul. Chiar si daca ai contactat una sau 2 dintre tulpinile respective, fa-ti vaccinul fiindca te va proteja de celelalte. Nu uita sa ai grija si de imunitate. Acest aspect este foarte important, intrucat virusul nu se manifesta decat in consitiile in care ai o imunitate scazuta. Pentru asta pti sa iei echinaceea, propolis, ulei de catina. Multa sanantate iti doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 30-March 08 Member No.: 3,588 ![]() |
Multumesc f mult ca ati raspuns..Am in continuu o stare de "gol in stomac",am inceput deja sa ma gandesc la tot felul de lucruri rele,cred ca devin paranoica..O sa ma duc sa imi fac testele necesare si m-am hotarat sa vorbesc si cu mama,desi initial nu am vrut s-o fac,dar nu ma descurc singura..Nici cu banii nici cu moralu'..Sper totusi sa ma inteleaga si sa nu creada ca nu si-a crescut fata bine din cauza asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cu fostul prieten nu stiu daca sa vorbesc..Poate sunt egoista,poate ar trebui sa ma gandesc la viitoarele lui prietene,dar nu pot s-o fac pt ca nu am incredere ca si-ar tine gura si ultima chestie de care am nevoie e sa vorbeasca aiurea despre mine..
Am si luat azi niste vitamine pt imunitate si o sa am grija,imi schimb putin stilul de viata..Merci inca o data,simteam ca explodez daca nu vorbesc cu cineva..Ce cocktail de sentimente am,incredibil....tristete,frustrare,manie,rusine,nervi....uff.... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Iti doresc sa te bucuri de tot sprijinul mamei tale. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 30-March 08 Member No.: 3,588 ![]() |
Mda..a primit exact cum ma asteptam vestea..Mi-a spus ca e o infectie ce o au oamenii "dezordonati" in viata si ca nu am avut destula grija si niciodata nu si-ar fi imaginat ca mi s-ar putea intampla mie..is la pamant cu psihicul..miercuri fac colposcopie si papanicolau..
|
|
|
![]()
|
|
Asa-s mamicile. Te-ar si bate, te-ar si lua in brate sa te ingrijeasca. Sunt sigura ca isi da seama cata nevoieai de ea si va fi alaturi de tine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mult succes miercuri! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ai o mama intelegatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 6-February 08 Member No.: 3,239 ![]() |
Buna...Vreau sa va spun din pacate ca testul papanicolau poate sa arate sau poate sa nu arate ca ai hpv sau nu
Eu nu inteleg c fel d doctori exista unii chiar t mananca d bani si de nervi d mai rau t imbolnavesti...ocupa degeaba scaunul ala chiar nu ne dau nici un fel d explicatii daca nu as fi intrat aici p forum chiar nu aveam d unde sa stiu absolut nimic Chiar va sunt recunoscatoare ca ne-am impartasit aici toate problemele ca niste adevarate prietene (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Emmy (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 23-April 08 Member No.: 3,751 ![]() |
Buna tuturor!
Lamuriti-ma si pe mine, ca am citit cate ceva dar nu am timp sa citesc chiar tot...Din ce am inteles poate sa nu iasa la Papanicolau si nici la secretie...Intrebarea mea este daca nu avem simptome (negi, cosuri, si ce au mai descris persoanele care din pacate au virusul) ar trebui sa ne ingrijoram? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 09:20 AM |
|