IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Reply to this topicStart new topic
> HPV - Human Papilloma Virus - Papiloame (negi)
annia_1303
post Apr 7 2009, 01:49 PM
Post #411

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,174

buna...acum o luna am intrat intamplator pe acest site,ptr k aveam o problema si tot cautam pe net sa vad despre ce e vorba.Pana cand am citit aici despre HPV si acele condiloame.Dupa ce m am interesat,am zis,clar,ca ma aflu si eu prin nefericitele pers care au asa ceva.Si am zis sa mi fac cat mai rpd o programare la ginecolog.Am fost ..si mi a spus dna doctor k am condilomatoza.Exact la ce ma asteptam.Mi a dat tratament cu condyline..acum cateva zile l am inceput,au cam inceput sa dispara negii,dar mi e frica sa nu apara din nou.Mi a mai zis doctorita sa ma intorc la ea dupa ce termin ptr a mi face un test ptr a vedea daca am si alte tulpini.
Despre ce test e vorba?E dureros?
Vor mai aparea negii dupa aplicarea cu condyline?
Din cate am inteles sunt f contagiosi..se pot lua si in baie sau dupa folosirea toaletei?
Nu stiu de unde am capatat aceasta boala..am un prieten stabil de 2 ani jum,iar el nu are nimic.Poate fi doar purtator?Sau se putea sa iau si din alte toalete?
Va rog din suflet sa mi rasp la intrebari ptr k sunt foarte nelinistita de cand am aflat.Din cate am inteles,daca am si alte tulpini cu risc mai ridicat se poate ajunge la cancer de col uterin.Este adevarat?
Va multumesc frumos
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Apr 7 2009, 04:51 PM
Post #412

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

HPV se ia pe cale sexuala!
Acei negi, se elimina din cate stiu eu cel mai sigur prin ardere! Da poate fi purtator, cum la fel de bine poti fi si tu!
Daca arunci o privire mai atenta, vei vedea ca sunt destule informatii aici despre HPV.
Si cel mai bine e sa mergi la doctor sa ceri informatii. Si evident sa faci testul PAP, care nu, nu doare!

+Quote Post
mariaaa
post May 4 2009, 06:56 PM
Post #413

Musafir

Salut. Vin de la ginecolog, cu diagnostic HPV. Am citit topicul asta ca sa ma documetez (multumesc pentru informatii), pentru ca aud prima data in viata mea de aceasta boala. Am nimerit un medic foarte direct, care m-a informat cu sange rece de riscurile crescute pentru cancerul de col uterin si despre sansele sa posed toata viata acest virus. Simt ca cedez nervos, ma doare capul ingrozitor si inca nu stiu cum sa reactionez. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Pentru inceput mi-a dat sa iau Isoprinosine (pentru intarirea sistemului imunitar) - de trei ori pe zi. 6 luni. Dupa rezultatul testului Papanicolau probabil urmeaza cauterizarea. Am intetes ca-mi va face o anestezie locala cu Xilina, dar din modul in care m-a intrebat daca rezist la dureri am dedus ca nu va fi tocmai placut. Mi-e frica. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mi-a spus ca au fost cazuri in care a disparut pur si simplu, dupa un simplu tratament pentru intarirea sistemului imunitar. Organismul a respins virusul. Oare organismul meu va respinge virusul?

Pueti sa-mi recomandati niste medici buni? Inainte de cauterizare as vrea sa mai vad niste medici, sa mai cer niste pareri... nu stiu daca imi folosesc la ceva. Dar simt nevoia sa mai consult alti medici. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 4 2009, 08:14 PM
Post #414

Musafir

In primul rand cred ca nu rezolvi nimic daca intri in panica. Starea psihica este f importanta in tratarea oricarei boli.
Din ce oras esti?

+Quote Post
mariaaa
post May 5 2009, 11:11 AM
Post #415

Musafir

Bucuresti. Panica e inevitabila, cel putin in primul moment, am depasit-o deja si m-am obisnuit cu ideea.
Acum astept rezultatele analizelor.

+Quote Post
albinuza
post May 5 2009, 11:19 AM
Post #416

V.I.P.

Buna Maria! Sa inteleg ca ai si niste negi daca e nevoie de cauterizare nu?
Am si eu acest HPV, dar mie nu mi s-a dat nici un fel de tratament. Nu stiu din ce motive. A zis sa astept un an si sa mai fac un test.
Am avut si un neg si mi l-am cauterizat. E o durere suportabila, asa ca nu te panica.
Cand erai mica ai pus vreodata limba de lamelele de la bateriile alea patrate? Cam asa e senzatia, numai ca nu pe limba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu mi.am mai facut o programare la un ginecolog, la care ma voi duce cu rezultatele de la test, sa vad daca are cumva o alta opinie.
Sanatate multa si nu te panica!

+Quote Post
mariaaa
post May 5 2009, 11:42 AM
Post #417

Musafir

Am doi negi (care nu prea arata a negi, da' ma rog). Daca nu dispar dupa o saptamana de la Isoprinosine urmeaza cauterizarea. In momentul asta nu mi-e frica, dar n-as putea sa spun ca e cel mai fericit moment din viata mea...
Nu am gustat baterii.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
albinuza
post May 5 2009, 11:46 AM
Post #418

V.I.P.

Vai de mine! Copilarie fara baterii? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Numa' mie nu imi da nimeni tratament. Pesemne par puternica asa.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
mariaaa
post May 5 2009, 12:47 PM
Post #419

Musafir

Tratamentul asta e strict pentru intarirea sistemului imunitar. Cu putin noroc, se poate boala sa fie eliminata de organism fara pur si simplu.

Du-te si tu la clinica Anais. Sunt medici foarte buni acolo.

This post has been edited by mariaaa: May 5 2009, 12:48 PM

+Quote Post
bebe_maria
post May 5 2009, 02:13 PM
Post #420

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Mariaa daca ai vreo indoiala ca ar fi negi ar fi bine sa mai consulti si alt medic. Mie imi pusesera tot felul de diagnostice --herpes, papiloame pentru o 'simpla' candida doar pt ca nu prea stiau ce este (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

49 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 04:35 AM