![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
usier
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
ermetic
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
iconita
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
taran
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
antrenor
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
oribil
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
ilic
|
|
|
![]()
|
|
icoana
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 16-June 07 Member No.: 1,812 ![]() |
nastrusnic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Off topic... Poate sa-mi spuna cineva cum merge chestiutza asta (forumul) an deschis un topis si nu-l mai gasesc (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ahhh si nu agsesc nici unele din subiectele care le-am gasit data trecuta cand v-am bazait (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pupiceiii P.S. Sper sa-l gasesc pe asta next time cand intru! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahhh am uitat sa va spun... cu search topic nu merge sa gasesc ca ma intereseaza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
iconografie
esha, forumul functioneaza din cel mai fin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , tu trebuie sa fii mai atenta unde deschizi topicuri si prima data sa cauti daca mai exista unul pe acelasi tema. Aici este ce cautai tu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 03:50 PM |
|