![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
aceeasi urare si pt Sorin cred ca n-veam ochelarii cand am postat mai adineaori sau ai schimbat pozele?
sa creasca sanatosi si plini de noroc |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Sa va traiasca si sa le dea Dumnezeu sanatate!!...ce fain vin pozele in intampinarea titlului acestui topic...
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
h_2004 Super fetita :)...Sa ai parte dor de bucurii de la ea :)
Am voie sa-i arat "banditului" meu poza?? Mai stii, poate se lasa cu prima nunta forumista pe aici 8) :-* Sorin. ps. pupa zina mica ca e o papusa!! :) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Sorin merci sigur ca ai voie sa i-o arati ... da' pana la prima inatlnire tre' sa-l treaca sotul meu pe baietelul tau prin filtru .... deja isi face probleme pt viitor ;D ... numa tata de fata sa nu fii :hohote:
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa va traiasca comorile!
Sper sa mai fim aici peste cativa ani, sa ne povestim "filtrele" si alte patanii cand copiii incep cu indragosteala, de n-o sa stim daca sa :'( sau sa :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
va multumesc, sa va traiasca si voua si sa va bucurati de ei :-*. Mai asteptam si de la altii poze
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca sa va incurajez, mai bag eu o poza cu fata lu tata :)...de care e tare mandru :P
(IMG:http://i50.photobucket.com/albums/f329/justwdw/.jpg) Sorin. |
|
|
![]()
|
|
Sorin e tare frumusica 'fata lui tata' :D .... eu am scos poza fetitei mele pt ca topicul n-are succes asa cine vroia sa vada a vazut ....
sa-ti traiasca amandoi si voi pe langa ei |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Subscriu si eu la ce a spus h2004 :) frumoasa fata si moderna...e de-a mea cu impletituri si chestiutze fistichii.Acusi te vad cu pusca dupa baietii care ii dau tarcoale.:P
H2004 de ce ai scos poza?Topicul are succes pt cei care gusta genul acesta de discutii...iar copiii sunt intr-adevar ingeri... |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci fetele :)
h_2004 eu n-am apucat sa vad ??? E mai greu pana se "sparge gheata" si ca si orice ce drum lung ce incepe cu primul pas, asa si pe aici la cest forum, trebuie inceput :) Oricum sint sigur ca ai o fetita super :floricele: Ariana :) deja dau tarcoale baietii, dar fata nu e fraiera :hohote: :hohote: Cand se va lasa cu o relatie serioasa, baiatu trebuie sa treaca o discutie intre patru ochi cu mine 8) Ca doar o fata are tata :) Best regards.... Sorin. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 06:44 AM |
|