IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 7 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> Despre copii si ingeri...
LostWhispers
post Feb 22 2009, 12:34 AM
Post #81

Musafir

Zibba nu exista cuvinte care sa vindece ce ai in suflet, faptul ca ai scris aici povestea te va face sa simti inca o data ca Andrei exista si te vegheaza, nimic nu e intamplator in viata, niciodata sa nu renunti la ideea de a fi mama , e visul tau si il meriti sa l faci sa devina realitate, nu te lasa invinsa pt ca intotdeuna cineva acolo sus are grija sa ne faca dorintele realitate, trebuie doar sa nu renuntam la ele.. Eu nu ti doresc decat ca la anul sa ajungi sa scri aici o alta poveste dar cu un final fericit.
Go to the top of the page

+Quote Post
ZIBBA
post Feb 22 2009, 11:23 AM
Post #82

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

Va multumesc pentru tot ,dragele mele !
Asa am sa fac ,niciodata nu voi renunta la visul meu si voi accepta tot ce D-zeu va hotari pentru noi.Eu stiu atat,ca o sa am copii,chiar de va fi sa adopt(sunt atatia copii care au nevoie de ajutor),viata fara un copil e mai saraca.Uneori m-am gandit asa:"daca D-zeu vrea sa ma faca sa adopt un copil(poate asta e planul Lui) si apoi mi v-a da pe ai mei?"Cine stie?...Nici macar sotului meu nu i-am suflat ideea asa pana acum,sunteti primele care aflati....Am sa las timpul sa treaca si am sa vad.
Tuturor celor care asteapta un copilas le doresc tot binele din lume si am sa ma rog pentru sanatatea lor.

QUOTE(claudia_electra @ Feb 21 2009, 04:53 PM) *
Doamne, Zibba, incurcate mai sunt caile Domnului! Tot cu ochii in lacrimi iti transmit si eu toata caldura mea ca sa poti sa ramai asa cum te arata povestea ta: o mama exceptionala, de care Dumnezeu se va indura sa-i aline suferinta si sunt convinsa ca-ti va da inca un ingeras aici pe pamant. Si eu sunt insarcinata...mi s-a rupt inima sa citesc cele de mai sus si imi dau seama inca o data ca totul e in mainile Domnului cu copilasii nostri...

Draga mea ,iti doresc sa te bucuri de sarcina ta,a fi insarcinata e un moment unic,minunat si sa aduci pe lume un bebelus frumos si plin de viata!

+Quote Post
Lexie
post Feb 22 2009, 11:23 AM
Post #83

Musafir

Am citit aseara si am plans, n-am stiut ce sa scriu...
Sper din tot sufletul sa treceti peste aceasta trista etapa din vietile voastre si sa va alinati sufletele cu gandul ca intr-o zi veti avea un copilas sanatos, care va fi tot ce ati pierdut si ati visat.

Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca!

+Quote Post
Diana.
post Feb 22 2009, 11:29 AM
Post #84

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Zibba, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) O sa ma rog pentru tine, sa te-ajute Bunul Dumnezeu sa se implineasca ce-ti doresti.

+Quote Post
Roxana_
post Feb 22 2009, 11:40 AM
Post #85

Musafir

Zibba, nu stiu daca ai apucat sa vezi pe la celelalte topicuri: eu am nascut un ingeras de fetita pe 9 februarie, dar pe 29 ianuarie l-am pierdut pe tata. Un troc prea dur, dar m-am resemnat in fata destinului.

Foarte bine ca nu renunti la dorinta de a avea copii.

+Quote Post
ZIBBA
post Feb 22 2009, 12:21 PM
Post #86

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

Da,Roxana,am vazut,citisem inainte povesteata,e adevarat uneori facem "trocul"fara voia noastra,dar trebuie sa ne ducem crucea mai departe si sa ne bucuram de fiecare zi din viata noastra si a celor dragi petru ca niciodata nu stim cum va fi maine...
Dumnezeu sa il odihneasca in pace si chiar daca nu a apucat sa isi vada nepotica ,de acolo de sus sun convinsa ca va vede pe toti si e fericit.

+Quote Post
Oana
post Feb 22 2009, 02:00 PM
Post #87

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Zibba, e sfasietor pentru orice mama sa treaca printr-un moment de despartire de bebelusul abia nascut.
Imi pare sincer rau ca ai trecut prin asa ceva. Cu toate ca nu te cunosc, iti trimit si eu un gand bun si mai spun ca ar fi bine sa infiezi un copil si dupa aia e posibil ca Dumnezeu sa ti-l trimita si pe al tau.

Te pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 22 2009, 09:09 PM
Post #88

Musafir

Zibba noi suntem aici oricand in clipe triste sau bune sa'ti fim aproape. Andrei este un ingeras care traieste in sufletul tau. Sper sa reusesti sa'ti cicatrizezi ranile si sa accepti neintelesul, Dumnezeu este mare si va avea grija sa'ti daruiasca un bebe sanatos. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa ai grija de sufletul tau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 22 2009, 10:59 PM
Post #89

Musafir

Zibba, imi pare nespus de rau de ceea ce vi s-a intamplat. Am plans cand am citit. Viata asta nu e dreapta intotdeauna, unii abandoneaza copii, in timp ce altii ar da orice sa-i aiba.
Ai un suflet mare si stiu ca intr-o zi vei fi fericita, chiar daca pe Andrei il vei plange toata viata.
Sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste perioada asta si sa va trimita un ingeras pe care sa-l lase cu voi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Feb 22 2009, 11:00 PM

+Quote Post
blekytza
post Feb 22 2009, 11:40 PM
Post #90

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Zibba, nu am cuvinte sa exprim ce am simtit cand am citit povestea ta, ai trait o experienta foarte dureroasa; intr-o asfel de situatie nici nu stiu daca ti-as putea alina durerea cu cateva cuvinte, dar, cum a spus si Kari noi suntem aici si poti imparti cu noi si bune si rele.

Nu renunta la visul tau, sunt sigura ca Dumnezeu iti va asculta rugaciunile.
ma bucur ca ai avut puterea de a ne povesti prin cate necazuri ai trecut, asa ai mai facut un mic pas inainte si ti-ai mai eliberat putin sufletul. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post

11 Pages V  « < 7 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 06:49 AM