![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zibba, sa te incurajez putin: eu am pierdut prima sarcina la 5 luni (era oprita in evolutie de vreo luna), si am suferit mult atunci. Plangeam de cate ori vedeam o femeie insarcinata sau mame cu copii mici pe strada. Acum am 2 baieti mari, frumosi si sanatosi, de care sunt foarte mandra. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Esti tanara, ai toata viata inainte. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) This post has been edited by pescarush: Feb 22 2009, 11:46 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
aoleu pescarush! dar cand e sarcina oprita bebe nu mai da semne de viata, nu? adica nu mai misca...
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cuvintele sunt prea sarace sa poata slefui colturile sangerande ale cioburilor in care ti s-a transformat sufletul...
Fa un vitraliu viu colorat din ele si lasa lumina curcubeului sa plamadeasca ingerasi insufletiti asa cum meriti! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by bulina: Feb 23 2009, 03:16 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Zibba de 2 zile ma chinui sa spun ceva potrivit si mi-e greu. E cumplita povestea voastra insa daca ar fi sa gasesc un soi de explicatie cu intentie de alinare eu cred ca Andrei e mai fericit acolo unde este acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
conditia lui medicala si probabil operatiile pe care le-ar fi necesitat i-ar fi facut copilaria foarte zbuciumata si cred, nefericita |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Si eu ca si Cleo (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , ma chinui de 2 zile sa astern in cuvinte vartejul de sentimente si parerea adanca de rau pentru ceea ce vi s-a intamplat.
Domnul sa aiba grija de voi, sa puteti fi parinti minunati de ingerasi pe pamant, asa cum ati fi fost si pentru Andrei. Sa nu-ti pierzi niciodata speranta. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
Va multumesc mult ,dragele mele!
Ieri am avut o zi proasta ,mi-au trimis de la spital o scrisoare a copilului,un informe medical si asa m-a durut s-o citesc... Dar asta e ,mergem mai departe,ce putem face? Ne rugam la D-zeu sa fie bun cu noi si cand va fi vremea sa ne trimita alti ingerasi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
De cate ori intru aici imi dau lacrimile. Cred ca nu exista durere mai mare pentru o femeie. Zibba, Andrei isi va veghea de acolo de sus fratiorii mai mici. Te pup
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Zibba, abia acum am descoperit si eu povestea ta. Imi pare atat de rau pentru voi, pentru Andrei, Dumnezeu sa il odihneasca! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Draga Zibba,
Imi pare rau pentru suferinta ce ai trait-o.Mama mea a avut o situatie asemanatoare, avea 21 ani, era foarte indragostita de tatal meu, si urma sa aiba un copil.Conditia lor materiala era modesta, dar ei erau atat de fericiti, si-au cumparat trei umerase, si pe fiecare au scris numele mamei, tatalui, si al copilului....acele umerase exista si acum in casa mamei. Mama a nascut o fetita cu malformatii la cap, si dupa 2 zile a murit.......o suferinta enorma in universul lor. Doi ani de zile au trait in agonie, le era teama sa mai conceapa copii, desi isi doreau foarte mult, si se iubeau la nebunie. Apoi a venit pe lume sora mea, si trei ani mai tarziu, eu. Mama a fost marcata de pierderea primului copil, nu stiu daca acest incident a facut-o sa se transforme in mama "leoaica", imi doresc ca toti copii sa aiba parte de afectiunea pe care am primit-o eu de la mama mea.Ne-a oferit tot ce a fost mai bun, si, mai presus de toate, dragostea materna pe care am simtit-o necontenit.Noaptea se trezea si ne privea cum dormim, ne intreba daca ne e foame, daca ne e sete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , nu a uitat nici o secunda ca ne este mama. In fiecare an, in decembrie(luna cand s-a nascut), cand ne adunam, o pomenim si pe Florina, ce s-ar fi facut tata cu 3 fete (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ea face parte din viata noastra, chiar si asa, departe de noi. Fruntea sus, viata are momente dificile, dar nu o sa fii privata nici de postura de mamica, o sa vina randul tau in curand! Iti doresc mult soare in viata ta. Te pup. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
Da,Lotte asa este ,viata merge mai departe si sunt convinsa ca voi avea privilegiul de-a fi mamica,iar Andrei va ramane intre noi pentru totdeauna.
Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu zic mereu ca Andrei este acolo sus cu bunicii mei si cu bunicul lui(tatal sotului meu),asa ca sunt mai linistita .Si mai cred ca va veni si momentul peste timp sa fim din nou impreuna.Dar pana atunci mai este... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 06:36 AM |
|