![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sincer totusi cred ca daca te-ai gandi din nou la ultima remarca ai fi de alta parere.... adica? nu inteleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 18-April 07 From: roman Member No.: 1,502 ![]() |
Dragele mele,cand mai multi barbati isi pun mintea la contributie,iese:site cu lipeli!Si eu mi-am prins prietenul logat pe un site de asta,chiar comunica cu diferite domnisoare acolo....Si cand l-am intrebat,a negat.Apoi l-am pus fata in fata cu calculatorul si a dat-o la intors..Am plecat atunci de acasa(era vreo 10.30 noaptea)si chiar nu stiam incotro s-o apuc.A venit dupa mine prin oras si si-a cerut mii de scuze si pana la urma ne-am impacat.Dar stiti care a spus ca a fost motivul?A intrat la "vrajeala" cu prietenii lui la servici.Dar sa va mai spun ceva:nu l-am iertat nici acum(desii a trecut mai bine de un an)si nu mai am incredere in el deloc.Imi pare rau k nu i-am dat intalnire cum spunea Diana.....Am mai intrat pe situ-ri sa vad daca gasesc descrierealui(are ochii verzi si cu asta se mandreste) si daca il gaseam aplicam reteta cu el,dar nu l-am mai gasit..asta e.poate s-a cumintit.oricum,daca o sa mai existe o data viitoare,poate sa-si ia adio de la noi.succes tuturor..
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 16-April 07 From: IASI Member No.: 1,490 ![]() |
Eu cred ca cei care fregventeaza site-urile de lipeli au o problema! Ori nu au ce sa arate ori sunt prea obsedati de sex! De obicei fetele sau baietii care pot fi gasiti pe aceste site-uri nu vor altceva decat SEX! Cineva care are deja o relatie stabila nu cred ca are motive sa acceseze astfel de situ-ri doar daca partenera sau partenerul nu-i satisface din toate punctele de vedere(sentimental si sexual).
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Eu cred ca e faptul ca multi barbati nu sunt suficient de siguri pe masculinitatea lor incat sa se simta barbati si langa o femeie moderna, independenta. Femei sunt destule, dar din ce in ce mai putine dispuse sa isi asume rolul traditional (facut copii, mancare, inghitzit toanele sotului si atat ). Ce intelegi tu prin lipsa de feminitate? gatitul, facutul copiilor, comportamentul tipic feminin, privirea, felul de a conversa, imbracamintea etc. asta inteleg prin femininitate. logic ca femei sunt destule. si travestiti sunt destui. dar multe seamana mai mult cu ei decat cu o femei. tie cum ti-ar place daca partenerul tau masculin, puternic, etc ar deveni plangacios, mâtâit si altele asemenea? nu te-ar scoate din sarite? subscriu!!!!!! geo tie ti-ar place sa stai langa o femeie toata viata de exemplu? sau macar sa ai partener una? sau un barbat cu comportament de femeie? Leo, de ce ai impresia ca e mai "matur" sa fii logat pe situri de agatzamente, decat sa te intalnesti cu o persoana pe care ai cunoscut-o online? Daca iubitul meu ar avea asemenea preocupari, m-as considera pe jumatate inselata -- also not giving a flying f.ck ca "iubi nu aveam de gand sa ma intalnesc cu alea" --, mi-ar fi o greatza imensa de el si de aici relatia s-ar duce naibii iremediabil. Adica sunt ori unica si irepetabila, ori nu sunt deloc. Treaba asta cu iubitul (a iubi) nu are o definitie chiar asa de larga cum le-ar placea unora sa creada, ca se poate si cu mandra si cu draga cat timp exista "intelegere" si "acceptare" lol, si se face ea ca nu vede, ca nu ii pasa, ca nu o doare. Adica ok, inscrie-te pe situri, dar nu mai veni sa-mi canti in struna pe urma ca ma iubesti, vrei sa iti fac copii, si sa iti raman fidela, ca avem "ceva frumos" impreuna (like, relatie) si ca nu stiu ce. Inscrie-te pe situri si redevii single, din punctul meu de vedere. eu spuneam exact invers...citeste ce am scris eu nu ceea ce ai vrea sa vezi in mesaj. eu consider astfel de preocurari un pic stupide dar tu esti prea radicala. si daca nu intra pe site-uri si comunica foarte bine face-to-face cu chelnerita la un suc nu tot cam la fel este? problema cu partenerul este sa nu sara bariera, nu sa nu se uite dincolo de ea... si ca urmare nu consider infidelitate uitilizarea siteurilor, ci doar ceva ciudat. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine bine, eu tot aud in stanga si in dreapta despre aceste "femei cu cohones" care zice-se sunt lipsite de feminitate, adevarati barbati cu fusta. Dar nu le vad domle in jurul meu, nu mi-a fost dat sa cunosc nici macar una despre care sa pot spune : da, asta clar nu e femeie! E mai mult asa ....un mit. Femei puternice? Da. Femei independente? Da. Femei cu o cariera ce ar face orice barbat sa planga de invidie? Sigur. Femei care spun lucrurilor pe nume, femei care nu se tem sa ceara ce li se cuvine, femei care se pricep la masini si calculatoare, care nu se simt confortabil in fusta dar arata la fel de sexy si in pantaloni, care conduc masini de teren si care da...daca le claxonezi aiurea la semafor probabil ca iti vor arata degetul stii tu care. Pe toate aceste femei, DA, le-am intalnit...si sunt femei deosebite, FEMEI adevarate!
Femeia - barbat care e atat de dezgolita de feminitate incat o compari cu un travestit nu am cunoscut-o insa. Poate ne-o prezinti tu daca tot cunosti un asemenea specimen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) La fel as putea sa ma plang si eu ca "Domle , barbatii din ziua de azi...sunt efeminati complet: merge la solar, se epileaza si foloseste mai multe creme ca mine". Dar nu spun acest lucru, din contra. Sunt destul de deschisa la minte sa inteleg faptul ca daca un barbat are grija de el nu il face mai putin barbat. Sunt insa barbati foarte parosi si cu o atitudine plina de testosteron care in sinea lor au tot felul de frici si temeri absurde ( nu intru aici in detalii) ...mult mai fricosi ca orice femeie pe care am intalnit-o vreodata. Dar tot barbati sunt, sau cu atat mai mult...chiar de aia sunt barbati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
adica? nu inteleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) m-am referit la faptul ca blamezi programele gen messenger, de unde trag concluzia ca judeci aspru si oamenii care aleg sa comunice pe diverse forum-uri. Si mai apoi am spus ca sunt sigura ca nu la asta te-ai referit, pt ca la urma urmelor...esti moderator (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) geo tie ti-ar place sa stai langa o femeie toata viata de exemplu? sau macar sa ai partener una? sau un barbat cu comportament de femeie? in primul rand nu inteleg ca incerci sa insinuezi prin "comportament de femeie" si "comportament de barbat". Respect si incep sa cunosc din ce in ce mai multe femei independente, asta inseamna ca respectivele n-au nevoie de forta masculina sa-si schimbe un bec la veioza, sau sa duca masina in service si sa se impuna in situatii limita!!!! Cumva pt tine "comportament de femeie" inseamna boceala non stop, stat cu nasul in tigaie, veneratul barbatului care tipa si urla in timp ce se scarpina la locul sfant (din dovada de testosteron)?! Pt ca daca tu prin feminitate intelegi o gagicuta blonda absolut fascinata de ce e nou la Avon sau ca incepe sa planga in hohote cand unghia s-a rupt..... am o veste proasta: femeile adevarate stiu si ce e nou la Avon, si stiu si ce inseamna servodirectie asistata!!!! Si inca ceva, imi place sa am langa mine (si am) un barbat care stie sa-si repare singur masinile aduse la comanda, dar care stie sa aiba grija de el si mai ales stie sa-si ceara scuze cand greseste!!!!!! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu geoo, nu ai inteles. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
lucrez in informatica - peste 3-4 generatii, cand oamenii se vor trezi ca sunt 100% dependenti de tehnologie si e-comunicare, noi, IT-istii, vom fi una din cele mai blamate meserii. asta e asa, off topic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu blamez oamenii care folosesc messengerul sau forumurile, blamez doar usurinta cu care se trece de la comunicarea adevarata (face2face) la comunicarea virtuala si ce implica ea. Stiu ca pe topic se vorbeste doar de barbati, da' ca sa aiba ei ce agata, trebuie sa fie si femei prin zona nu? ca nu se agata intre ei. daca judecam barbatii ca folosesc aceste mijloace de comunicare, de ce sa nu judecam si femeile care le folosesc? ce au ele in plus/minus fata de barbatii care se duc pe site-urile de agatamente? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
nu geoo, nu ai inteles. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lucrez in informatica - peste 3-4 generatii, cand oamenii se vor trezi ca sunt 100% dependenti de tehnologie si e-comunicare, noi, IT-istii, vom fi una din cele mai blamate meserii. asta e asa, off topic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu blamez oamenii care folosesc messengerul sau forumurile, blamez doar usurinta cu care se trece de la comunicarea adevarata (face2face) la comunicarea virtuala si ce implica ea. Stiu ca pe topic se vorbeste doar de barbati, da' ca sa aiba ei ce agata, trebuie sa fie si femei prin zona nu? ca nu se agata intre ei. daca judecam barbatii ca folosesc aceste mijloace de comunicare, de ce sa nu judecam si femeile care le folosesc? ce au ele in plus/minus fata de barbatii care se duc pe site-urile de agatamente? corect, trecerea de la un gen de comunicare direct la unul prin intermediul unor mediatori (calculator, in cazul de fata) a fost facuta din cauza tehnologiei, dar uite ca tot datorita tehnologiei schimbul cultural e posibil! Dar subliniez, imi mentin parerea asta doar in cazul unei comunicari de alt gen decat cel facut pe site-urile de lipeli!!! Si ai dreptate, in afara de cei ce prefera acelasi sex, un barbat are nevoie de prezenta unei femei, cum si reciproca e valabila! Parerea mea este ca daca barbatii/femeile care in ciuda faptului ca au o relatie, mai intra si pe site-uri de genul asta, acestia au niste nevoi nesatifacute de partener!!! Si nu cred ca e vorba de comunicare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ....sau....oricand poti paria pe obsesia unora de a se reasigura ca "ei inca mai pot" (asta spusa intr-o forma frumos ambalata!) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
corect, trecerea de la un gen de comunicare direct la unul prin intermediul unor mediatori (calculator, in cazul de fata) a fost facuta din cauza tehnologiei, dar uite ca tot datorita tehnologiei schimbul cultural e posibil! Dar subliniez, imi mentin parerea asta doar in cazul unei comunicari de alt gen decat cel facut pe site-urile de lipeli!!! Si ai dreptate, in afara de cei ce prefera acelasi sex, un barbat are nevoie de prezenta unei femei, cum si reciproca e valabila! Parerea mea este ca daca barbatii/femeile care in ciuda faptului ca au o relatie, mai intra si pe site-uri de genul asta, acestia au niste nevoi nesatifacute de partener!!! Si nu cred ca e vorba de comunicare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ....sau....oricand poti paria pe obsesia unora de a se reasigura ca "ei inca mai pot" (asta spusa intr-o forma frumos ambalata!) nu vi se pare ca dati dimensiuni complicate unui fapt simplu. barbatii intra pe astfel de siteuri din divertisment, nevoia de a avea un back-up in cazul in care nu merge relatia actuala bine si bineinteles sa vada ce poze mai au fetele de acolo. excludem aici lasitatea unora (cei care nu au curaj sa abordeze o femeie direct). m-am referit la faptul ca blamezi programele gen messenger, de unde trag concluzia ca judeci aspru si oamenii care aleg sa comunice pe diverse forum-uri. Si mai apoi am spus ca sunt sigura ca nu la asta te-ai referit, pt ca la urma urmelor...esti moderator (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in primul rand nu inteleg ca incerci sa insinuezi prin "comportament de femeie" si "comportament de barbat". Respect si incep sa cunosc din ce in ce mai multe femei independente, asta inseamna ca respectivele n-au nevoie de forta masculina sa-si schimbe un bec la veioza, sau sa duca masina in service si sa se impuna in situatii limita!!!! Cumva pt tine "comportament de femeie" inseamna boceala non stop, stat cu nasul in tigaie, veneratul barbatului care tipa si urla in timp ce se scarpina la locul sfant (din dovada de testosteron)?! Pt ca daca tu prin feminitate intelegi o gagicuta blonda absolut fascinata de ce e nou la Avon sau ca incepe sa planga in hohote cand unghia s-a rupt..... am o veste proasta: femeile adevarate stiu si ce e nou la Avon, si stiu si ce inseamna servodirectie asistata!!!! Si inca ceva, imi place sa am langa mine (si am) un barbat care stie sa-si repare singur masinile aduse la comanda, dar care stie sa aiba grija de el si mai ales stie sa-si ceara scuze cand greseste!!!!!! nicidecum ceea ce spui tu, dar nici exagerari spre o extrema. eu am expus parerea mea. ciudat ca e si a multor barbati. de ce oare respectul cuvenit femeii a scazut astfel ca aproape nici un barbat nu mai da mana la coborarea din mijloacele de transport, nu mai trage scaunul partenerei la restaurant si alte lucruri care daca la 1800 nu le faceai erau de ajuns sa faca o doamna sa lesine pe loc. oare barbatii nu au ajus sa considere femeile doar un soi de camarazi? parerea mea doar. s-ar putea sa ma insel desi nu cred... ma rog acum cu femeile ce stiu ce este servodirectia asistata. si eu stiu ce inseamna pshihoenergosugestiolog insa asta nu ma face parapshiholog. si inca altceva: daca as fi femeie cred ca as lua langa mine un barbat care stie sa gateasca, sa inlocuiasca instalatiile electrice si lucruri care se fac in fiecare zi. a repara niste masini nu mi se pare un avantaj la rata in care se strica noile automobile (in jur de 3 ani). este ca si cum ai sti sa repari LCD-uri, care oricum dureaza in jur de 15 ani. dupa le schimbi, nu le mai carpesti... nu geoo, nu ai inteles. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lucrez in informatica - peste 3-4 generatii, cand oamenii se vor trezi ca sunt 100% dependenti de tehnologie si e-comunicare, noi, IT-istii, vom fi una din cele mai blamate meserii. asta e asa, off topic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu blamez oamenii care folosesc messengerul sau forumurile, blamez doar usurinta cu care se trece de la comunicarea adevarata (face2face) la comunicarea virtuala si ce implica ea. Stiu ca pe topic se vorbeste doar de barbati, da' ca sa aiba ei ce agata, trebuie sa fie si femei prin zona nu? ca nu se agata intre ei. daca judecam barbatii ca folosesc aceste mijloace de comunicare, de ce sa nu judecam si femeile care le folosesc? ce au ele in plus/minus fata de barbatii care se duc pe site-urile de agatamente? nu prea cred ca o sa ne blameze lol. e rau sa fii dependent de un calculator si sa stii ca ala de langa tine iti poate umbla oricand in el. nu sunt sigur ca ai vrea sa il superi. si mai rau ar fi scenariul cand un computer te hraneste... intr-un fel nu am nimic cu ei. doar ii acuz de imaturitate si lasitate. asta in cazul in care nu sunt persoane care lucreaza prea mult ca sa isi permita luxul de a socializa. |
|
|
![]()
|
|
a repara niste masini nu mi se pare un avantaj la rata in care se strica noile automobile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) leo, era o forma de exprimare a masculinitatii....as fi putut apela la orice alt fel de descriere...insa am ales-o pe asta din cauza conotatiilor sexiste! (de genul...."it's a man's job" o rugaminte am, te rog...nu mai da paste la toata replica celui cu care comunici, selecteaza doar partea la care faci referire directa....mie imi e putin mai greu sa te urmaresc.... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (poate e si vina mea) multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:43 PM |
|