IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 22 23 24 25 >  
Reply to this topicStart new topic
> Barbatii si site-urile de lipeli..., ce faci daca il prinzi la agatat virtual
leo
post Apr 24 2007, 08:23 AM
Post #231

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

deh...imi era mai usor... sunt mai lenes in ultimul timp
Go to the top of the page

+Quote Post
giorgiana1
post Apr 24 2007, 02:57 PM
Post #232

Contaminat
*

Group: Membru
From: bucuresti
Member No.: 1,518

Bun topic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am patit-o cu fostul iubit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eram intr-o seara la o prietena,eu neavand calculator acasa,si m-am trezit din somn,doar ce visasem ca iubitul meu are cont pe un site de genul,si am cautat pe google la ea,primul site pe care l-am gasit a fost exact cel cu pricina,si am stat vreo 3 ore sa il caut,si l-am gasit intr-un final,culmea,avea si 3 poze foarte sexi cu el acolo,la descriere,zicea ca e singur,ca doreste copii si doreste o relatie serioasa. Vreau sa va spun ca mi s-au inmuiat picioarele pur si simplu,baiatul care nu avea nici cea mai vaga idee despre calc,sa dovedit a fi un adevarat macho man pe site-ul ala!
L-am sunat si normal ca nu a recunoscut,pana l-am pus in fata calculatorului,atunci si-a bagat parola la cont si am vazut gramada de mesaje de la tot felul de "fete",care mai de care ii multumea pentru discutii,ii dadea numarul de telefon,sau intalnire,am ramas masca! Dar fata buna ce sunt am trecut cu vederea,dar sfarsitul a fost aproape ca increderea a disparut...

Aaaa... am uitat sa precizez,dupa ce ne-am despartit,explicatia lui la contul de "lipeli" a fost:
"dar ce e in neregula cu asta,fara prea multa bataie de cap,pot sa ma culc cu orice fata de acolo cu maxim un milion de lei numai dupa o iesire la suc,sau de multe ori nici aia!"
Ca sa vedeti cam ce fel de persoane fregventeaza acestei site-uri si cam ce cauta barbatii acolo....

+Quote Post
geoo
post Apr 24 2007, 03:09 PM
Post #233

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(giorgiana1 @ Apr 24 2007, 03:57 PM) *
Ca sa vedeti cam ce fel de persoane fregventeaza acestei site-uri si cam ce cauta barbatii acolo....

era de asteptat....nu de alta dar trebuie si domnisoarele de pe centura sa se modernizeze in tehnologie! Plus publicitatea e inima comertului!

+Quote Post
fortelady
post Apr 24 2007, 03:16 PM
Post #234

Musafir

QUOTE(leo @ Apr 23 2007, 11:41 PM) *
nu prea cred ca o sa ne blameze lol. e rau sa fii dependent de un calculator si sa stii ca ala de langa tine iti poate umbla oricand in el. nu sunt sigur ca ai vrea sa il superi. si mai rau ar fi scenariul cand un computer te hraneste...

intr-un fel nu am nimic cu ei. doar ii acuz de imaturitate si lasitate. asta in cazul in care nu sunt persoane care lucreaza prea mult ca sa isi permita luxul de a socializa.

off topic- "ne blameze"? sa inteleg ca suntem in aceeasi bransa? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu cred ca oamenii se vor satura la un moment dat de informatica- indiferent ca asta inseamna un calculator sau un cip implantat in creier ca sa te urmareasca unde te duci, sa te asiste in tot ce faci. acum deja informatica suplineste o gramada de chestii - uita-te la noi, stam pe un forum in loc sa iesim in parc sa socializam.
gata, am terminat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

QUOTE(geoo @ Apr 24 2007, 04:09 PM) *
era de asteptat....nu de alta dar trebuie si domnisoarele de pe centura sa se modernizeze in tehnologie! Plus publicitatea e inima comertului!

iti promit ca daca ma apuca curiozitatea (da noroc ca nu am timp...) iti gasesc acolo si 1) barbati absolut normali si 2) barbati gigolo si 3) parasute de pe centura si 4) femei absolut normale.
cred ca povestea cu "un milion si s-a rezolvat" se refera la o iesire-2 in oras urmata de o partida de sex liber consimtit. care scenariu e perfect valabil si daca dai peste unu'/una' in parc cu rolele... si vine indragosteala

+Quote Post
geoo
post Apr 24 2007, 03:19 PM
Post #235

Membru de Onoare

QUOTE(fortelady @ Apr 24 2007, 04:09 PM) *
off topic- "ne blameze"? sa inteleg ca suntem in aceeasi bransa? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu cred ca oamenii se vor satura la un moment dat de informatica- indiferent ca asta inseamna un calculator sau un cip implantat in creier ca sa te urmareasca unde te duci, sa te asiste in tot ce faci. acum deja informatica suplineste o gramada de chestii - uita-te la noi, stam pe un forum in loc sa iesim in parc sa socializam.
gata, am terminat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) voi va criticati eu va admir, nu de alta dar in situatia de fata un forum de genul asta ma sprijina sa trec prin momente mai grele....la urma urmelor, voi nu stati cu virusu'pe teava (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in caz ca alegem parcul peste forum, sau calc!!! Deci in concluzie fiecare e liber sa-si faca propria alegere!!! Si eu inca mai tin la faptul ca facem schimb de informatii si cultura, iar un om informat e un om puternic!

Mi-am permis sa etichetez membrii acestui forum, si am ajuns la concluzia ca sunt oameni cultivati, mult peste medie, cu personalitati puternice si iata totusi ca acest gen de oameni simt nevoia unei comunicari si a schimbului de informatii iar asta, din punctul meu de vedere nu ii face decat si mai speciali! Admir enorm genul acesta de oameni si incerc sa invat cat mai multe de la fiecare!

Inca un lucru si dau si eu "over and out", nu cred ca exista termen de comparatie intre acest gen de oameni ci cei care comunica pe site-urile de lipeli ((IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) asa...sa fiu si on topic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

+Quote Post
giorgiana1
post Apr 24 2007, 03:20 PM
Post #236

Contaminat
*

ForteLady,expresia cu "Un milion s-a rezolvat" insemna ca maxim atat se plateste cash partida... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
geoo
post Apr 24 2007, 03:25 PM
Post #237

Membru de Onoare

QUOTE(fortelady @ Apr 24 2007, 04:16 PM) *
iti promit ca daca ma apuca curiozitatea (da noroc ca nu am timp...) iti gasesc acolo si 1) barbati absolut normali si 2) barbati gigolo si 3) parasute de pe centura si 4) femei absolut normale.

daca la femei si barbati absoluti normali te referi la pusti in floarea varstei pleznind de hormoni si curiozitate, sunt total deacord, insa daca te referi la oameni casatoriti cu copii acasa sau oameni in relatii de durata, eu zic ca ei nu mai sunt atat de normali!! Zic ca au carente importante ori in relatiile lor ori in personalitate!!!

QUOTE(giorgiana1 @ Apr 24 2007, 04:20 PM) *
ForteLady,expresia cu "Un milion s-a rezolvat" insemna ca maxim atat se plateste cash partida... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) he he ...shiam eu looool (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
fortelady
post Apr 24 2007, 03:29 PM
Post #238

Musafir

giorgiana, scuze, da' nu cunosc tarifele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nu sunt in bransa...

geoo, eu vad lucrurile asa - oamenii traiesc intr-o societate cu o presiune enorma. nu cred ca suntem pregatiti sau nu vom fi pregatiti vreodata sa facem fata la aceasta presiune. Netul este un mijloc excelent de a te substrage vietii reale - daca ai avut curiozitatea sa citesti despre isteria Second Life, sau cum era animalutzul ala electronic (tamagootchi? imi scapa numele) pe care trebuia sa il ingrijesti virtual ca sa nu moara, cred ca intelegi unde vreau sa ajung.
Diferenta dintre site-urile "de lipeli" si comunicarea prin alte mijloace (forumuri, messenger, e-mail, grupuri de discutii....) este minima atunci cand scopul este unul singur- agatamentul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . macar cei care se duc pe site-urile de gen recunosc implicit ca se duc acolo pentru un scop precis (indiferent daca se arata pe fatza sau "am vrut doar sa testez"), in timp ce dincolo... e ascundere dupa deget

+Quote Post
giorgiana1
post Apr 24 2007, 03:32 PM
Post #239

Contaminat
*

Fortelady,nici eu nu le cunosteam pana in situatia asta,asa ca sper sa nu fie vreo aluzie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu doar va informam din experienta fostului iubit care m-a socat sincer la momentul respectiv...

+Quote Post
fortelady
post Apr 24 2007, 03:32 PM
Post #240

Musafir

nu e absolut nici o aluzie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) imi cer scuze daca s-a interpretat asa.

+Quote Post

25 Pages V  « < 22 23 24 25 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:21 PM