![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 28-April 07 Member No.: 1,553 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) salut .
am si eu o problema si nu stiu cum sa ies cu bine.acum cateva luni (5)am aflat ca sotul meu discuta de yahoo cu fosta prietena si ce isi scriau numai vreau sa imi amintesc .am avut un scandal monstruos atunci si ramasese ca el sa nu mai vorbeasca cu ea..........cica.................... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) si ce sa vad acum 4 zile un mesaj pe telefonul lui de la ea .................si eu am inebunit pur si simplu , am pus mana pe telefon si am sunat-o pe........ si ce a fost la gura mea nu mai eu stiu. Auziti si voi o explicatie de la sotul meu cu care sunt casatorita de 4 ani .............NU AM PUTUT SA SCAP DE EA CE SA FAC ......asta a fost explicatia "o tampenie nenorocita" Dati-mi si mie un sfat ,cum as putea sa iert totul si sa o i-au de la capat ,pentru ca simt ca s-a darmat toata temelia casniciei mele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Veverito, in primul rind (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
In ceea ce priveste problema ta: nu e cazul sa innebunesti, ci sa il intrebi pe sleau pe dl sot daca ii lipseste ceva si daca nu, atunci care e rostul... in afara, desigur, de verificarea capacitatilor de seducator... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 28-April 07 Member No.: 1,553 ![]() |
Veverito, in primul rind (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) In ceea ce priveste problema ta: nu e cazul sa innebunesti, ci sa il intrebi pe sleau pe dl sot daca ii lipseste ceva si daca nu, atunci care e rostul... in afara, desigur, de verificarea capacitatilor de seducator... poate ca tu nu ai trecut prin asa ceva din cauza asta esti asa optimista.am vorbit cu el pe toate caile si a spus ca nu ii lipseste nimic dar ca nu poate sa scape de ea..........................si ce-a mai mare durere este ca nu este prima data cand ne certam din cauza ...........si totusi el a continuat sa vorbeasca cu ea si mie sa imi ascunda ca vorbeau la tel di prin sms.asta este problema ca MA SIMT INSELATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SI SIMT CA NU AM PUTERE DE A CONTINUA RELATIA......... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Draga mea, toate trecem prin asa ceva la un moment dat in viata. Problema este alta : cit de mult vrem sa salvam relatia... si cit de departe sintem dispuse sa mergem pentru a o salva.
Daca te astepti sa primesti mesaje de consolare gen "vaaaaaaai, nemenicu`..." gresesti; mai bine te-ai intreba unde ai gresit tu , daca ai gresit, daca merita sa iti salvezi casnicia sau e mai bine dai bir cu fugitii la prima fantoma din trecut cu rol prezent de pupaza... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
Veverita, nu stiu daca sfatul meu o sa ti se para deplasat, sau daca vei tine cont de el dar eu sunt adepta a "cui pe cui se scoate", dar asta numai in situatii extreme. In primul rand nu te grabi sa dai cu piciorul relatiei! Ceea ce se intampla acum intre tine si sotul tau nu este de neglijat dar nici nu trebuie sa faceti problema mai mare decat este! Atitudinea lui te raneste profund asa ca raneste-l si tu pe el cu aceeasi intensitate! Si in momentul in care o sa-ti reproseze ceva atunci puteti discuta de pe pozitii egale si o sa inteleaga si el rau iti face atitudinea lui! Cu alte cuvinte calca-l pe batatura cu ceva! Si asta doar pentru ca persista in a face ceea ce pe tine te raneste! Daca cu vorba buna nu a inteles, scoate si tu ghearele un pic dar trebuie sa ai grija ca toata treaba sa nu degenereze!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:41 AM |
|