IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 9 10 11  
Reply to this topicStart new topic
> Materialismul, Fetele materialiste..
splendora
post Jun 2 2007, 03:58 PM
Post #101

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Tot omu are un sambure de materialism. Atat femeile cat si barbatii. Nu exista doar femei care suporta un barbat pe care nu-l iubeste doar pt bani, ci si barbatii. In egala masura, barbatii se "vand" pt bani, statut si etc. Si totusi, femeile sunt cele care au impresia ca li se cuvine totul si trebuie tratate ca niste printese, mai ales daca sunt si frumoase. Din pacate, comportamentu asta nu duce nicaieri. E adevarat ca oamenii in general se simt atrasi de perechi cu o situatie materiala foarte buna sau macar acceptabila. Toti visam la un om caruia nu-i lipseste nimic.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jun 2 2007, 06:16 PM
Post #102

Musafir

Probabil ca daca nu ti s-au satisfacut dorintele materiale pana acum, iti doresti sa nu faci nimic si sa ai absolut de toate. Bun, fiecare cu ce-si doreste.
Eu bag mana in foc ca oricine se plictiseste dupa cativa ani de plictiseala si de avut totul din punct de vedere material. Si atunci isi doreste altceva, sau ceva in plus, dar care casnicia cu de toate nu-i ofera.

Niciuna nu vrea un loser langa ea, dar ce e mai frumos pentru un cuplu decat sa-si construiasca viitorul cu proprille maini si propria munca?

+Quote Post
roxanica10
post Jun 2 2007, 08:18 PM
Post #103

Musafir

QUOTE(kalua @ Jun 2 2007, 07:16 PM) *
Niciuna nu vrea un loser langa ea, dar ce e mai frumos pentru un cuplu decat sa-si construiasca viitorul cu proprille maini si propria munca?

De aceeasi parere sunt si eu. Traiesc experienta asta de cand am inceput sa ne redecoram apartamentul. Inca n-am ajuns la final, dar rezultatul intermediar e minunat. Ce-ar fi fost, daca m-as fi mutat intr-un apartament gata aranjat, facut dupa gustul altcuiva? Mi s-ar fi parut ca obtin totul prea usor.
Si eu zic ca te saturi de lux dupa o vreme. Mie, oamenii cu bani, mi se par foarte saraci spiritual. Sunt atat de preocupati de agonisire ca uita sa se bucure de lucrurile marunte.

+Quote Post
leo
post Aug 2 2007, 10:16 AM
Post #104

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

de fapt toti suntem materialisti. cei care mai au si educatie sunt si sentimentali. oricum nu as face prostia sa ma casatoresc cu o persoana care sa nu aiba cel putin cat mine. nici o persoana care ar avea mai mult nu as lua. de ce? pentru ca intr-o cearta si o diferenta minuscula se transforma intr-o prapastie de netrecut. si apoi, daca eu si parintii mei muncim pentru a ma realiaza ceva in plus zilnic, nu tot asta vreau si de la partenera mea?

+Quote Post

11 Pages V  « < 9 10 11
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:19 AM