![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Oh, 11 volume, si eu am doar primele 5....
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
E o promotie la libra am impresia, poti cumpara doua la pachet (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) , vreo 60 roni. Acum daca erau chiar toate nu sunt sigura.
Pe site astea sunt trecute: 1Interviu cu un vampir 2Vampirul Lestat 3Regina damnatilor 4Povestea hotului de trupuri 5Diavolul Memnoch 6Vampirul Armand 7Merrick 8Sange si aur 9Ferma Blackwood 10Cantec de sange (Canticle- cantec sacru ?? ) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 6-October 08 Member No.: 5,049 ![]() |
Te rog frumos ai putea sa imi tr si mie.Chiar as vrea sa citesc.mersi
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cartile SE CUMPARA, butterfly.
Nu agreem incalcarile de copywright. Cauti pe net titlurile si le cumperi fain-frumos, |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:30 PM |
|