IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 99 100 101 102 103 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Ala80
post Jan 29 2007, 12:41 PM
Post #1001

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Asa fluctuatii mari? Sigur ai scris corect?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 29 2007, 12:47 PM
Post #1002

Musafir

Scriu prostii (mai vorbeam si la telefon cand scriam), am editat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
doi
post Jan 29 2007, 01:26 PM
Post #1003

Musafir

Dragele mele, sambata am stat in casa si mi-am gasit timp suficient sa rasfoiesc acest forum de la inceput, as putea spune ca sunt aproape doctor in tema! ma rog... la teorie cel putin, vreau sa cred ca stau suficient de bine, dar stiti cum e...practica ma omoara!! Din pacate insa, in aceeasi zi ,cu tot instructajul, parca mai abitir dadeam tarcoale prin bucatarie...ce mai, nu-i de loc in regula sa stai in casa, se maninca de multe ori si de plictiseala. De aceea ieri insa mi-am scos parleala, am dat-o serios pe salate,pe care de altfel am ajuns sa le adoor, salata verde, cu rosie, ceapa verde,masline light, ton sau piept de pui, si branza rasa. Un deliciu!
Kalua, vreau sa spun ca m-a impresionat seriozitatea de care dai dovada, m-a bucurat sa observ ca iti gasesti timp sa oferi din experienta ta tuturor fetelor care s-au alaturat forumului, sfaturile tale sunt totdeauna pertinente, se vede ca ti-ai insusit pe indelete metoda montignac. Leea, te admir pentru vointa de care ai dat si dai dovada,este incredibil cat ai slabit, si asta constant ... Cred ca faptul ca mergi pe jos in fiecare zi a ajutat enorm, si eu cand fac o zi de shopping, se vede imediat a doua zi la cantar. Dr_wise, esti o mare haioasa, inveselesti acesti forum si imi face placere sa-ti citesc fiecare mesaj, esti asa cum zici plina de viata si sa-ti dea d-zeu sa ramai tot asa....Fetelor, pe toate va iubesc si ma bucur ca m-am alaturat voua in acest forum, sunteti toate cooperante si am toata increderea ca aceasta comunicare chiar ajuta, regret nespus ca nu v-am descoperit mai demult, dar las ca mai bine mai tarziu decat niciodata...
Ala, am vazut ca ai o colectie de retete postate de Kalua pe eva, daca nu este prea mare deranj ai putea sa mi le trimiti si mie? Ma intereseaza tot ce ai Monti, mai putin cartile pe care le am toate...Daca imi confirmi ca le mai ai, iti trasmit adresa mea de mail pe pm.

Cred ca trebuia sa postez dincolo declaratia mea de dagost de mai sus (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) , dar m-am incurcat...Ma rog, meniul meu de ieri:
D- paine integrala cu branza o%
P- salata cu piept de pui
C - salata cu ton; pentru familie am facut seara snitele cu faina de naut si parmezan, din care am gustat si eu. Delicioasee!! La cafea nu am renuntat (inca) dar am pus doar cate o pastiluta de zaharina...si am mai baut si fara cofeina...
Fara gustari !! ( ca si terminasem de altfel nucile de la mama si rezervele de ciocolata de prin casa.... )

Azi mi-am facut aprovizi

+Quote Post
Ala80
post Jan 29 2007, 01:46 PM
Post #1004

Oli, Popeye's babe

Doi, cu mare placere! Astept PM cu adresa ta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
turbo
post Jan 29 2007, 02:48 PM
Post #1005

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,107

Tocmai imi savurez a doua cafea decaf pe ziua de azi..incepe sa-mi placa!!!
Dimineata: 1 mar, o cafea decaf
10: wasa cu branza de vaci 0%
Pranz: Varza calita cu sunca
cafea decaf
diseara cred ca niste iaurt zuzu, sau portocale, dupa pofta

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 29 2007, 02:59 PM
Post #1006

Musafir

Hai Kalua,fruntea sus ! Cine ne mai incurajeaza pe noi? Uite chiar si mie mi-a trecut supararea si doar stii ce suparata eram pe cantarul meu.

+Quote Post
doi
post Jan 29 2007, 04:21 PM
Post #1007

Musafir

QUOTE(ala80 @ Jan 29 2007, 01:46 PM) *
Doi, cu mare placere! Astept PM cu adresa ta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

E prima data cand folosesc asa ceva... la recipients name am trecut ala80 sper ca e bine asa...
Multumesc inca odata muuult de tot!

+Quote Post
Ala80
post Jan 29 2007, 06:00 PM
Post #1008

Oli, Popeye's babe

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am primit adresa. Ti-am trimis retetele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
doi
post Jan 29 2007, 06:19 PM
Post #1009

Musafir

ala,super draguta si prompta ca intotdeauna.
inca odata multumesc mult.

+Quote Post
pescarush
post Jan 29 2007, 07:36 PM
Post #1010

Musafir

meniul de azi:
D - cafeluta, o nectarina, pauza, fulgi de ovaz inmuiati in apa fierbinte, cu putin gem (n-am pus decat la a 2-a jumatate din portie, prima jumatate am mancat-o asa, fara gem)
P - 2 cremwursti cu mustar conform, cu hrean si o salata, o cafea decaf cu lapte
C - conopida la cuptor cu branza Brie.

am uitat sa va spun ieri despre abaterea neintentionata din week-end (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
am mancat salata si mi s-a parut un pic (o idee) dulceaga. cand ma uit pe cutia de sare care a fost folosita, ce-mi vad ochii??? sarea continea si ZAHAR. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
eu acasa folosesc doar sare de mare, dar eram in deplasare.
asa ca fetelor, ochii mari cat cepele la TOATE etichetele ca astia-s in stare sa bage zahar si in apa potabila.

+Quote Post

685 Pages V  « < 99 100 101 102 103 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 07:53 PM