![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
eu am avut ceva abateri, sambata am mancat un ecler mititel, duminica placinta cu branza si o lingura de coliva.iar cantarul, dimineata, imi arata 49,300 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
in schimb am mancat foarte putina mancare, pentru ca sunt bolnavioara.nu gaseam paxeladin pastile, si am refuzat cu tarie sa iau siropul in schimb, care avea zahar. azi d:cereale p: trei linguri de ciorbitza, si doua linguri de mancare de pastai c: o bucata mica de peste la gratar, cu un pic de salata verde blu_dea, am fost la magazin, si m am uitat dupa pateu de soia fara amidon, e de la firma Inedit, si se vand cate doua. hei, fetele, am trecut interviul de vineri, urmeaza luni interviul final cu presedintele companiei (care e francez de la mama lui) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
wow, lotte, dar la ce post te bagi de ai interviu cu presedintele companiei? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Respect! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si insanatosire grabnica!
Mie tot imi vine sa dau cu aparatul de cantarit de pamant. De pe 5 ianuarie am mancat o singura data ciocolata conforma (si n-am exagerat cantitativ) si sambata o felioara de ciocolata de casa conforma. Nu mananc ca nesimtita in ceea ce priveste portiile, fac sport si totusi greutatea nu vrea sa ajunga la cea normala. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Da' las' ca vedem noi cine pe cine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi: o portocala, apoi ficatei de pasare cu piure de gulii si castraveti murati conformi, 2 inghitituri de sampanie o felie foarte subtire de friptura de porc slaba cu salata de fasole verde cu telemea si o ora de sport, natura, tinerete Azi a fost ziua unui sef si n-am mancat 'nica, mi-am inmuiat numai buzele de vreo 3 ori in paharul cu sampanie |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
lotte,insanatoshire grabnica!Stii ca tre sa papi mai bine daca esti bolnavioara,nu?(vorbea lupul moralist)
Ms mult k te-ai uitat la pateu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) kalua,la cat esti tu de hotarata sunt sigura ca mai curand decat te astepti ai sa vezi modificari majore pe cantar. intrebare stupida,dar tre sa ma lamuresc si eu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) :stiu regulile referitoare la fructe(intervalul de timp care tre.pastrat intre o masa si fructe).Mai stiu din prima lui carte ca zicea ca asta are legatura mare cu digestia,cu facilitatrea ei,evitand ca ele sa fermenteze acolo.Bun.Asta am priceput.Dar daca fac gresala de a manca fructe imediat dupa masa,cat e de mare abaterea? in afara de un disconfort la stomac incalc princiiplile rau de tot?e ex,acum am mancat o masa lipidica si mi s-a facut de prune uscate dupa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...cat e de rau? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) pups (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu stiu ca fructe uscate poti sa papi dupa fiecare masa. Doar cele crude sunt interzise.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
prune uscate GI 40, deci nu le combini cu mancare lipido-proteica. La fel si caisele uscate.
Daca fierbi niste fructe cu GI-ul mic, le poti manca si dupa masa, alea nu mai fermenteaza. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Kalua, este o pozitie cheie in departamentul administratie.Directorul resurse umane m-a intervievat vineri, si acum urmeaza sa-l conving pe presedinte ca sunt potrivita, si bineinteles, sa accept oferta salariala.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello montignacele vesele!
I'm back!!! Ce, credeati ca scapati de mine? E adevarat ca m-am destrabalat cat pt un an intreg, dar acum am devenit...sau voi deveni...???..un fel de Maica Tereza... Deci today am consumat: d - 1kiwi, iaurt cu fulgi ovaz si 3 prune uscate, cofee p - vesnicul piept de pui gratar cu salata de varza alba cruda...nici nu stiti cat m-a bucurat revederea lui!!! s - e, aici e aici, sper sa fi mancat conform, fiindca am facut o salata beton din tot ce mi-a picat in mana, adicatelea: salata verde, castraveti, ou fiert, masline light, sunca presata, copane de pui, ceapa, rosi, ulei masline, zeama lamaie, cascaval...mda, cam stufoasa... ora 22:00: un mar baban Acum e 00:13 si crailesc o tzara pe net ca sa diger marul... Iar maine ma duc la aerobic sa ma munceasca "kamikaze" ca pe hotii de cai, ca asa-mi trebe, daca nu m-am putut abtine!!! Ca de obicei, voi manca mere in cada plina cu apa fierbinte...mmm...incep sa ma gandesc daca ma duc la sport de dragul sportului, sau am devenit dependenta de senzatia de bine din cada?! Nu va spun ca pe cantar n-am curaj sa mai urc saptamana asta...s-ar putea sa ma impusc daca vad ceva peste 80kg... Hai noroc!!! Ce nu ne omoara, ne intareste, nu? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, bine ca-i venit, ca de nu te aduceam de urechi inapoi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
lotte, ma gandesc ca li s-or fi pus pata pe tine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draga Kalua, oricum veneam eu teleghidata!
Hai ca-mi pregatesc echipamentul de sport acum...vorbim deseara, dupa "razbel"...daca mai pot... Va pup si va urez sa slabiti la fiecare portie de ras...radeti si slabiti! |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna , Eu ieri am mancat asa : D (ora 9): -doua mere dupa jumătate ora cafea fara cofeina cu lapte 0% si doua chifle facute de mine (faina integrala+tarate), branza 0% P (ora13): -salata de fasole uscata cu ulei de masline si ceapa S (ora18): -salata de fasole verde cu mujdei ,un iaurt natur mare |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 05:17 PM |
|