IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 101 102 103 104 105 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
hanah
post Jan 30 2007, 09:28 AM
Post #1021

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 218

dimineata am o burtica (a se citi abdomen) de mi-e mai mare dragul! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
o admir in oglinda de fardat, pe partea care mareste! extraordinar de mandra sunt de ea...deh, nemancatul seara combinat cu abdomene in fiecare dimineata de 2 saptamani! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
pacat ca la cantar nu prea se vede mare progres...dar muncesc intens la chestia asta.
am adoptat o noua strategie: am la serviciu in sertar alune conforme (cu coaja) si smochine uscate. ma fac sa ma simt in siguranta deplina. nu mananc decat cateva alune, daca este cazul, smochinele nu le dezvirginez, insa le am acolo cu mine!!!

ieri in afara de ce am scris, pe la 4 am mancat juma de grapefruit. aseara nimic! in afara de guma de mestecat! imi taie pofta de mancare extraordinar, insa ma tot gandesc daca nu cumva mi-o creste si insulina...ce parere aveti?

azi D (ora 6 jumate): branzica de casa (cottage) cu juma de castravete, 2 trufe conforme
acum cafea cu lapte
P: gratar de piept de pui, cateva felii de cascaval (3 feluri: svaiter - am constatat ca imi taie pofta de dulce daca ma apuca, asa ca il mananc pe post de desert, branza de capra afumata, si inca un fel de cascaval)
gustare daca e cazul grapefruit.

pun aceeasi intrebare ca si blu, ca totusi nu sunt lamurita (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) : deci, mancatul fructelor dupa masa, in afara ca iti tulbura digestia (sau nu) afecteaza cura?? adica eu de ex. dupa o masa proteino-lipidica nu las mai mult de ora jumate pana la mancatul fructelor (mere, citrice) e ok dpdv al slabitului? ca de umflat nu ma umflu...
am inteles cu fructele uscate dupa masa..nu e voie!!! insa e valabil principiul cu juma de ora inainte de masa? putem manca fructe uscate cu juma de ora inainte de masa, asa cum mancam fructele normale???
scuze ca va bat la cap! dar m-am hotarat sa devin habotnica (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
doi
post Jan 30 2007, 10:20 AM
Post #1022

Musafir

Hanah, in legatura cu incidenta mancatului fructelor dupa masa, ai pe site-ul montignac un raspuns (vezi intrebari si raspunsuri montignac ), eu ti-l citez in romaneste:
O prietena, care practica si ea metoda Montignac, m-a sfatuit sa nu manind fructele ca desert dupa masa. Eu nu am luat niciodata aceasta precautie fara ca totusi sa remarc consecinte negative in eficacitatea metodei. Ce-i cu asta de fapt?
R: Anumite persoane au tendinta de a suferi balonari mincind fructe proaspete la sfirsitul mesei, Le este deci recomandat de a le minca pe stomacul gol cu 15 minute inainte de micul dejun sau alta masa. Fructele fierte, care au pierdut posibilitatea de a fermenta, pot in schimb sa fie consumate la sfirsitul mesei. Este de asemenea cazul fructelor rosii si alte" fructe de padure " (fragi, capsuni, afine...) al caror risc de a fermenta este inexistent, avind in vedere continutul lor foarte redus in zahar. Pentru cei care nu au probleme de aceasta natura, fructele al caror IG este compatibil cu metoda Montignac pot fi mincate proaspete sau fierte in orice moment al zilei.

Tot acolo vei gasi si raspunsul privitor la problemele tale de balonare, poate ca nu este obisnuit organismul tau cu consumul de fibre?
Eu ieri:
D- Finn Crisps cu branza vaci 0%
P- salata cu de toate
C - la fel
Mi-am cumparat si eu Wasa 16% fibre, sunt mult mai comestibile decat Finn Crisps...ce pacat ca desteptii astia de importatori nu aduc si 22%...I-am sunat si le-am sugerat asta...sa vedem daca sunt destepti!

+Quote Post
roxanica10
post Jan 30 2007, 10:27 AM
Post #1023

Musafir

Neatza fetelor! Ieri n-am mai apucat sa scriu ce-am mancat, c-am ajuns asa tarziu acasa ca n-am vazut decat patul.
@Kalua, nu te mai supara pe cantar. Cel mai bine e sa nu-i mai dai creierului informatia ca vrei sa slabesti cu orice chip, sa-l lasi un pic sa se destinda...si vei vedea ca obtii rezultate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) La mine functioneaza chestia asta. Eu imi propun, din nou, sper sa si reusesc sa nu mai ma urc pe cantar pana duminica.
@Dr_wise, bine ai revenit. Chiar am ras de una singura cand am citit postul tau. Se intrebau fetele ce am?!
@Lotte iti tin pumnii si sper sa reusesti. Si eu lucrez tot pentru francezi si sunt puncte bune si puncte mai putin bune. Daca vrei mai multe detalii despre natia asta pot sa-ti dau PM.

Duminica am mancat:
D: 1 kiwi, 2 mandarine, dupa o ora iaurt cu fulgi
P: pseudalasanga...care de fapt seamana cu o musaca...a iesit buna, pana la urma mama a pus carne de porc slaba...dar e un pic grea pentru stomacul meu
G: cateva migdale prajite si am gustat si naut prajit cu sare, care-i destul de nasol la gust. Am gasit la Cora si am zis sa incerc. Apropo de Cora, mi-am luat de acolo si Wasa (contine faina integrala, apa si sare) dar inca n-am gustat-o,
C: salata de ton (la restaurant)

Ieri:
D: 3 mandarine, dupa iaurt cu fulgi
P: zeama de ciorbica de legume, piept de pui la gratar cu salata de varza alba
C: musaca cu castravete murat si masline

Pupici tuturor si succes si noilor venite!

+Quote Post
lotte
post Jan 30 2007, 11:32 AM
Post #1024

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

bravo hanah, pentru abdomen.

blu, acum mi-am dat seama, ar fi trebuit sa ma uit si la firma producatoare a pateului, data viitoare ma uit. ambalajul e verde, cu o pastaie de soia pe el.

kalua, am dat interviul vineri, mi s -a spus ca voi afla rezultatul pana vinerea urmatoare, si m-au sunat luni. Sper sa ma descurc la fel de bine ca si la primul interviu, eu sunt tare curioasa de mine, cum ma voi descurca in franceza o ora (ar fi fost in avantajul meu in romana sau engleza, dar tocmai aici e partea frumoasa, vreau sa ma testez).
Pozitia este nou creata in companie, si de aceea sunt foarte atenti la recrutare.

+Quote Post
pescarush
post Jan 30 2007, 02:21 PM
Post #1025

Musafir

lotte, te asteptam cu sampania.
hannah, smochinele uscate nu sunt conforme. scoate-le din sertarul de la birou! din nou, la pranz n-am vazut nici o leguma in meniul tau, langa carne si branza. scuze pentru observatii, dar spuneai ca vrei sa devii habotnica.
fructele dupa masa fermenteaza in stomac si dau colite. cele uscate au IG mai mare, deci le poti manca la mesele glucidice. intre o masa glucidica si una proteino lipidica trebuie sa treaca cel putin 3 ore jumate, daca bine retin.
fructele proaspete se mananca inainte de masa cu 20-30 minute sau dupa masa, la 2 ore jumate. la o jumatate de ora dupa ce ai mancat, digestia nu e facuta deja, deci este ca si cum le-ai manca dupa masa imediat (fermenteaza).
revin si eu mai tarziu cu meniul.

+Quote Post
Ala80
post Jan 30 2007, 02:33 PM
Post #1026

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

d-cascaval cu wasa
p-salata cu rosii, capia si telemea de oaie
c-gratar de pui cu acritura

+Quote Post
kalua
post Jan 30 2007, 02:34 PM
Post #1027

Musafir

Ba da, smochinele uscate au GI-ul 40, exact ca prunele si caisele (uscate). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 30 2007, 02:36 PM
Post #1028

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Cred ca le-a confundat cu curmalele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 30 2007, 03:13 PM
Post #1029

Musafir

Sa va povestesc ce am mancat pana la ora aceasta:
d - salata dintr-o rosie, un castravete mic si un ardei capia(necopt...din pacate...mi-e o lene sa coc de ma doare si oricum are mai multe vitamine asa crud...Leea, how are you?!), plus ceva branza de oaie razuita, ca s-o sarez, plus un varf de busuioc uscat, coffee desert
p - piept de pui gratar cu varza calita
s - vad eu, ori fructe in baie, in special mere si mignole, dar prefer merele, ori o salata din aceleasi legume ca dim...tot in baie...domle', imi place in baie de mor de placere!!!! Aproape ca poate inlocui sexul...si in lipsa de "zburator" acasa, merge si o salata servita la "dopu' cazii"...
Desert dupa fiecare masa o pastila de Orbit professional sugarfree si intre mese apa minerala "demineralizata" la botu' calului, adica tinuta fara capac pe birou, cam 1L la office.
Va pup!
PS: Leea draga, daca mai scri de ardei copti astazi, sa stii ca te chem sa-mi coci si mie, ca m-ai innebunit frate...atata elan ai, de unde Dzeului il scoti?! Mai ai pereti normali in bucatarie de atata copt?! Sau, mai bine, de cate ori mananci tu ardei copti, manac si eu in cada...eee?

Erata: 1.5L de apa, ca-i Borsec....pardon!

+Quote Post
hanah
post Jan 30 2007, 03:57 PM
Post #1030

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 218

senchiu, senchiu! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
concluzionez ca smochinele sunt ok! totusi o sa le evit pe cat se poate. si o sa incerc daca imi vine vreo nebunie s ale mananc dimineata.
offffffff, cu legumele astea! pai n-a fost de ajuns jumatea de castravete de dimi? ce mai vreti de la sufletul meu? stiu, stiu ca aveti dreptate! iar n-am apucat sa-mi iau din piata! in schimb am mancat alune din plin. (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) vreo 40-50 de grame. sunt atat de plina si mi-e atat de greata, incat clar pana maine nu-mi mai trebuie mancare. poate fac doamne fereste vreo criza de bila.
mea culpa again. parca nu pot sa tin faza I stricta, zici ca sunt nebuna! si am nevoie de faza I ca de aer. nu mai slabesc deloc, ba chiar de la sarbatori m-am ingrasat vreo 3 kg (asta in conditiile in care voiam sa slabesc)
mai bine nu-mi amintesc ca-mi vine sa ma sinucid!!! unde mi-o fi vointa aia de piatra????

+Quote Post

685 Pages V  « < 101 102 103 104 105 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 02:30 PM