![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
pescarush, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
dr_wise, esti tare simpatica.Si mie mi-a facut leea o pofta de ardei copti, de nu-ti spun. Azi, d:cereale 11: o portocala 13: f putina ciorba, si o salata mare cu o bucata de peste la gratar 15,30: o gramada de alune s: urda cu salata Eu am concluzionat ca nu mai vreau sa slabesc, trebuie doar sa fac sport, deocamdata imi imaginez cum fac abdomene, sa vedem cand ma apuc. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
of, lotte, bine ca te aud si pe tine ca mananci alune! imi creste inima, desi o sa ma opresc chiar de maine. am luat hotararea decisiva de a micsora si portiile (nu cu foarte mult, ca sa fac foamea, ci cat sa mai micsorez stomacul asta nesatul).
azi am fost tare stresata la serviciu. imi venea sa rontai permanent. reactie tampita, ce sa-i faci? dar presupun ca e la nivel de cortex, asa ca ma resemnez si ii dau cu vointa inainte (sau ce a mai ramas din ea...) kalua, cum faci piureul de gulii? oare pot face piure si de telina? am uitat daca mai e valabila teoria cu telina si cu morcovii fierti cu IG-ul ala astronomic (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) apropo de piureuri, asta primavara am mancat piure de napi...ceva mai bun n-am mancat toata viata mea!!! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
hanah, scuze ca te induc in eroare. la mine, smochinele si curmalele sunt cam acelasi lucru, ca nu ma dau in vant dupa ele, asa ca am crezut ca ambele sunt interzise.
nu, castravetele ala de dimineata nu e de ajuns. mai vrem mai mult de la sufletelul tau, ca stim ca poti (asa le zic la copiii mei). ai grija cu alunele, contin si glucide si grasimi, nu sunt f. indicate la faza 1. mai mananc si eu din cand in cand migdale, daca ajung acasa si mi-e o foame de nu vad, pana termin de pregatit cina. incerc sa le limitez totusi cantitativ. piure de gulii se face ca si cel de cartofi. telina fiarta nu are IG mare, este conforma. Doar morcovii nu sunt. sper sa nu gresec iar, dar imi amintesc de pe vremea cand citeam cartea ca spunea Monti sa bagam telina in supa. eu mananc azi: D - cafeluta, jumatate de grapefruit, dupa o jumatate de ora tarate de ovaz fierte 2 min in apa, cu apple sauce neindulcit ora 11 - o nectarina P - caltabos cu svaiter si salata, o decaf C - conopida la cuptor cu branza Brie am observat ca daca beau o decaf dupa pranz imi taie pofta de dulce. |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mancat azi:
D- lapte cu fulgi ovaz (cam multi, ca mi-au placut!) P- 1 mar dupa 1/2 ora 1 buseu de dovlecei cu branza de vaci,ciorba de legume cu zeama de varza, salata de naut (naut,ceapa verde,1 rosie,branza feta, 1 ou fiert, usturoi,patrunjel, vinegreta) G- 1 iaurt (zuzu! si mie imi place!!) cu nuci C- 2 chiftelute conforme, salata de vinete,2 cuburi br. topita |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
pescarusule, tare inimos esti!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
multumesc again... sigur ca pot mai mult, da ma rasfat si eu! (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) asta ca sa primesc sustinere neconditionata!!! de cateva zile imi trece prin gand ca poate ar trebui sa renunt la micul dejun glucidic (invariabilii fulgi de ovaz cu lapte 0,1, din care invariabil mananc mult...cam 2 castronele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) si sa revin la micul dejun glucido-lipidic care m-a consacrat! ma bate gandul ca pe mine, ca o exceptie a naturii, s-ar putea nu neaparat sa ma ingrase, dar sa nu ma lase sa slabesc...credeti ca e posibil??? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, hanah, e posibil. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Telina fiarta are GI-ul mare tare - 85, dar incarcatura glicemica mica, de aceea se poate consuma (la fel ca morcovii). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
MD - cereale (grau, ovaz) cu lapte 0%
P - ciorba de fasole. ficatei a la lyonesse(sper ca am scris bine) C - paste integrale cu ton si lamaie. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
2 prune mai rotofeie, apoi salata de fasole verde cu telemea (resturi de aseara)
s: paste integrale cu ton in sos de rosii cu busuioc. szi, parca ne-am vorbit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
I'm alive!!!!
Domle', in seara asta Mdam "Kamikaze" m-a dezamagit...adica nu a reusit sa ma imblanzeasca...am tropait pana la sfarsit pe steper si am facut si abdomene aproape ca la carte...sau asa le-am vazut eu... Am venit acasa, am mancat un mar in cada, n-am mai stat pana ma uita Dzeu acolo, am iesit dupa vreo 30 min si am halit o salata cu ton, salata verde, castravete, marar, 4 masline light, rosie, ulei masline si otet mere. Desert 2 lingurite de gem, c-am tras cu ochiu la comentariile voastre si am vazut ca am voie fructe fierte dupa masa. Problema e ca toata cina s-a desfasurat in jurul orei 21:00. Acu' ma cam mustra constiinta pt cele doua lingurite de gem, dar sper sa fie bine... In continuare ii dau tarcoale cantarului, dar n-am curaj sa fac tzop pe el...in the future maybe... Somn usor si sa dea Dzeu sa slabim in somn...eu asa am citit undeva, ca se intampla ciudatenia asta cand dormim...imi doresc vreo 2kg dintr-un foc! Succes! |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se face salata de fasole verde cu telemea ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:50 AM |
|