![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blu, tu cum te mai simti? lotte,ms mult de intrebare.Cu boala ce sa zic,inca mai trag.Abia vineri se fac 2 sapt...care au trecut ataaaat de greu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Problema e ca iar sunt intr-un din fazele mele "depresionare",de cateva zile am incalcat flagrant princiipile(desi am mancat alimente conforme),simt ca m-am ingrashat,azi nici n-am avut curaj sa ma urc pe cantar(azi fiind ziua de cantarit,la mine),cu sportul para-se ca va mai trebui sa astept o buna bucata de vreme (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .Stau inkisa incasa de aproape 2 sapt si simt ca nu mai pooot. Va citesc insa cu drag si bag la cap ce e de bagat (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) va pupik si spor!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
criss, nu spune nimeni sa mergem dupa cum bate vantul.eu sunt cu monti de doi ani, si in nici un caz nu ma duc la altceva.
dar mai ascult, citesc si eu, alte opinii, ca nu e rau. am vazut ca Andronache recomanda carnea cruda, gretoasa pentru mine, de altfel, dar, intr-adevar, carnea nu trebuie supusa nici unui proces tehnologic, pentru ca isi pierde din proprietati si devine cancerigena. blu, am avut si eu varicela, mi-au ramas niste semne pe mana, care au disparut dupa vreun an de zile.asa ca sa nu te sperii, in caz ca vezi niste semne albicioase pe corp. eu nu am rezistat si am mancat iar alune.asta pentru ca stau in casa de doua zile, pana-mi trece alergia/raceala. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,mi-am amintit ca vroiam sa va intreb:cum e nautul prajit/copt la gust?si...aveti idee cum se prepara? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am auzit ac e bun, blu. n-am facut niciodata.
il pui in tava la cuptor, cu putina sare. nu stiu, zic si eu. poate e careva pe-aici care a incercat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
crisstinutza, sigur gasesti varza si la tine, o poti face pe aia in fel si chip. Sau mananci muraturi. Oricum e mai bine de mancat legume de sezon.
hanah si crisstinutza, mai repet si eu o data ce s-a spus deja: prea multe grasimi animale, prea putine legume. blu, nautul se coace in cuptor, dar nu stiu sa-ti spun daca la foc mic sau mare, n-am facut niciodata. Fac indienii si naut si linte prajita si le dau dupa aceea printr-o amestecatura de condimente, un deliciu. Azi m-am cam enervat, a fost ziua a doi colegi si au facut "serbarea" abia la doua dupa-amiaza. Deci a trebuit sa ma duc la cantina la pranz ca la 11 jumate tremuram de foame. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) doua felii subtirele de friptura de porc cu salata asortata (garnitura n-aveau decat paste, cartofi, galuste de paine) la cantina dupa-amiaza, la serbare, ar fi fost multe chestii conforme, dar nu imi mai era foame, asa ca am mancat doar putin din Nemesis acum fac iahnie de fasole pe care o voi manca cu muraturi (castraveti si gogosari umpluti cu varza) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 29-January 07 Member No.: 1,107 ![]() |
Aoleeeu, iar Andronache??? Omul ala n-are pik de idee despre cum functioneaza un organism.A cules si el de ici de colo cate o idee si apare la tv si se da rotund ca e mare nutritionist. Daca-l iei mai repede nici nu stie ce contine piramida alimentara!!!
eu nu inteleg cu ce v-a vrajit omul ala?? Carne cruda?? Pai voi stiti cate toxine sunt in carnea cruda? stiti ca , carnea cruda poate fi consumata numai dupa 24 ore de la sacrificarea animalului? si ce legatura are grupa sangvina( care e un complex de anticorpi pe membrana eritrocitului) cu sistemul de alimentatie?? Sa-mi arate omul asta un studiu prin care sa-mi dovedeasca ce zice, si eu il cred. da nu studii de alea, ca s-a studiat in franta acu 10 ani, nu-si aduce aminte de cine..bla bla..vreau negru pe alb! Maama ce m-am infuriat!! Ma scuzati! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) in alta ordine de idei..: D: Mere si portocale Cafea decaf Pranz: Naut cu ton si maioneza Cina: Friptura de vaca cu brocoli si branza telemea |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Turbo, scuze-moa-care-ieste, cine-i nenea ala de te-a suparat? nu cumva nenea ala cu muschi multi de se etaleaza pe la sezatorile de la teveu?
Na, intreb si io, nu dati ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiu ca exista chiar o dieta de slabit pe baza grupelor sanguine. Dar n-am auzit pe nimeni sa fi facut treaba buna cu ea. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 29-January 07 Member No.: 1,107 ![]() |
Oare de ce?? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu ca-s mica, naiva si nestiutoare. (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 03:58 AM |
|