![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
@Blu...mi-am luat eu naut de la Cora din ala prajit si cu sare. Zace la birou in sertar...e cam nasol la gust. Prima senzatie e buna dar apoi ramai cu un praf in gura.
Eu am tot incercat sa evit morcovul fiert pana acum. Adica daca gaseam mancare de mazare care avea si morcovi, nu luam. Deci sa nu mai fiu atat de reticenta, ca nu-mi influenteaza procesul de slabit. Ieri: D: kiwi, mandarine si apoi iaurt cu fulgi P: ciorbica (zeama), mancare de varza cu piept de pui C: piept de pui la gratar cu musdei de usturoi (din ala cu iaurt dietetic frecat) Azi: D: kiwi, mandarine si apoi iaurt cu fulgi P: mancare de fasole verde cu piept de pui la gratar G: 20 migdale C: salata de pui (salata verde, castravete, rosii, masline si piept de pui) Va pupic! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Azi am sarit peste micul dejun, m-am trezit tarziu.
P: - mancare de linte cu carne de porc C- restul de paste de aseara. Pentru maine mi-am pregatit salata de naut cu ton de care vorbea Kalua. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetele!!!
Mai, cum va scap putin, cum o luati pe aratura spre Andronache...eu ma intreb, oare cu ce grupa sanguina face dragoste...ca daca dragoste nu e, nimic nu e, vorba aia... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oare se poate din pct lui de vedere A+A, O+A, etc?! Da' daca se poate, cum servesc A+O masa dupa ce fac amor, ca n-au voie sa manance aceleasi alimente...da' el oare cu ce grupa face dragoste si ce mananca dupa?! S-ar putea sa nu pot dormi la noapte din cauza asta...mai, mai! Azi mangiare: d - kiwi, iaurt+fulgi ovaz+gem conform(trebe sa-l consum, ca mai are putin si fermenteaza), coffee p - ceafa porc slaba + salata varza alba s- omleta cu o mie de ingrediente(b.oaie, busuioc, sunca presata, sunca pui, cateva buc de costita, ceva cascaval) + salata babana din salata verde, castravete, rosie, marar, branza in loc de sare, ulei masline, otet mere 22:20 - un mar(in timp ce va tin de vorba, adicatelea) Si toata ziua aproape 2L apa...inca mai lucrez la treaba asta... In seara asta mi-am facut provizii, adica am cumparat fulgi cereale/d-alea care tb macinate ca sa treaca dincolo de omuletz, branza de capra, ca mor de curiozitate sa-i testez gustul, paine Finn Crisp Hi-Fibre 21%, de secara cu tarate...sper sa fie buna...cica contine wholegrain rye flour 86%, rye bran 6%, water, yeast, salt. May contain sesame seeds. Dupa parerea mea, merge dim pe racoare cu gem si iaurt sau lapte, nu? Ca sunt virgina la paine, n-am mai mancat din noiembrie, nu ca i-as duce doru', dar vreau sa mai diversific masa de dim. Plus o damigeana de iaurt 0.1% grasimi. Intrebarea care se poate pune acum: cate felii de permeti d-astia meseriasi pot manca in the morning...ia stati o tzara, sa desfac pachetul...mda, cred ca pt inceput...si pt sfarsit...doar o felie. Nu-i nimic, ii dam cu iaurt din belsug...dar sa stiti ca par mai aspri decat cerealele alea cu probleme la omuletz, s-ar putea sa am nevoie de o chestie d-aia de desfundat chiuvete dupa o minunatie d-asta! We'll see...acum prizez o felie si are un miros cam ciudat...a "alien"....vad eu maine dim! Atfel, ce sa va mai povestesc...nu m-am urcat pe cantar inca, n-am curaj...sa mai merg la sala de vreo 10 ori si mai vedem. Sau poate imi cumpar un cantar de Valentine's Day?! Da' daca arata mai mult decat stiam eu?! Va pup cu sonor, cat sa va "liposuctionez" 1kg-2kg...Somn usor! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mananci cat sa te saturi, nah, la fiecare e altfel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
hai, mai dr_wise, tu tot la mancare te gandesti, in timp ce faci dragoste? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
pai dupa, "se mananca la fel", adica faci iar dragoste, si iar dragoste, pana adormi instantaneu (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte draga, eu "dupa" nu adorm, ma energizez mai tare...si mi-i se face foame...
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, m-ai dat gata cu pompa de desfundat chiuveta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tocmai aveam in gura o bucata de wasa cu fibre (care e cam acelasi lucru cu ce descriai tu pe-acolo) si era sa ma inec.
nu mai mananc in fata la calculator, ca fac "accidente". mey, si eu ma energizam "dupa", dar foame... never. sete! |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,spashita,imi fac si eu aparitzia,dupa o absentza cam lunga de la "raport".Din superstitzie nu am postat mai devreme ce am mancat azi,de teama sa nu-l postez si apoi sa mai halesc ceva si sa-mi para rau (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (acum sunt ft hotarata ca pana maine dimin.sa nu mai pun in gura decat apa) Ciudata fiintza sunt... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Azi-evident-miscare 0! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,2,5 L apa plata in skimb(primul meu succes de gen-adevarul e ca in momentul in care n-am mai avut apa minerala in casa,volens nolens a trebuit sa o beau pe asta pe care o aveam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D: 3 felii paine integrala,1 iaurt 0,1 P: mancarica de vita,2 ardei C: 3 portocale Ma tenteaza ideea de Wasa fibre,sa ne tzii la curent dr_wise,sa stiu daca imi iau si....de unde. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O intrebare legata de grupele sanguine si dieta:eu ce sa manac,ca nici pana in ziua de azi nu stiu ce grupa am?Yo zic sa vad care-mi place mai mult si p'aia pretind ca o am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (parerea mea-alta frectzie la picior de lemn,in stilul nenumaratelor diete minune) lotte,numa' la pateul ala ma gandesc.Mi-a fost de ajuns numele,l-am gasit pe net,sar'na! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dar e ok la celalalte ingrediente?-adika....in afara de boabe soia,ulei,arome nu mai are alte minunatzii,nu? V-am pupat si pe maine! ps: pls pls pls,tineti-mi pumnii,ca am maine exam (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bafta blu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
sa vii cu nota mare pe-aici. mie imi plac wasa cu fibre. sunt mai uscati ei, dar eu ii mananc cu cate ceva care se unge (zacusca, pate de ton, branza de vaci 0.5% si gem conform etc.) eu mi-am pus la fiert linte pentru maine, o fac cu crenwursti fierti. vroiam sa-mi fac fructe de mare cu spaghetti, dar am uitats a scot de la dezghetat fructele de mare, asa ca ramane pe vineri (sper). |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ieri am mancat asa :
D (ora 9): - cafea fara cofeina cu lapte 0% P (ora14): - doua chifle facute de mine (faina integrala+tarate), S (ora18): -branza 0% cu rosii @kalua,am mancat in luna decembrie varza aproape in fiecare zi de nu mai pot sa o vad .....dar gasesc eu altceva.Acum cea mai mare placere mi-o face fasolea verde ,mai pot manca morcovi rasi sau telina rasa ,muraturi am fara zahar si cateodata legume congelate.Ce rau imi pare ca atunci cand ne-am mutat nu am luat si combina frigorifica cu noi aici am un frigi tare mic si nu pot depozita nimic.Dar las' ca vine primavara... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:57 AM |
|