IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 108 109 110 111 112 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
lotte
post Feb 2 2007, 09:21 AM
Post #1091

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

criss, cum calesti merele pentru clatite?
Go to the top of the page

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 2 2007, 09:33 AM
Post #1092

Musafir

@dr_wise ,merele sunt "calite " in suc propriu ,se poate pune si fructoza dar mie imi sunt indeajuns de dulci.
@kalua,mai am ceva portocale sunt destul de acrisoare dar cred ca le scot si eu din meniu o perioada.Prefer grapefruit-ul cu miez rosu desi cel clasic nu e asa dulce.

@lotte,i-am spus din proprie initiativa lui dr_wise ,apoi am vazut mesajul tau.Deci le curat, le rad marunt si le las la calit in sucul lor,nu trebuie vas de teflon ca nu se prind de vas.Se poate pune fructoza si la sfarsit scortisoara.Nu multa ,un varfulet de cutit ca are aroma puternica.O parte din mere eu le las intr-un borcan in frigi daca raman fara gem.Merele calite merg foarte bine pe chiflele cu tarate care le fac in casa.

+Quote Post
lotte
post Feb 2 2007, 09:36 AM
Post #1093

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

multumesc criss, suna tare bine si am sa fac si eu!

+Quote Post
doi
post Feb 2 2007, 10:16 AM
Post #1094

Musafir

QUOTE(crisstinuta @ Feb 2 2007, 08:34 AM) *
@doi,sunt foarte bune clatitele,eu le mai umplu cu mere rase calite si scortisoara.Un motiv pentru care nu le fac e lenea ,(fac paine o data pe saptamana si o tin in frigider) iar al doilea motiv este ca in perioada asta prefer sa fac chifle cu 50% tarate in speranta ca nu sunt asa " ingrasacioase".
A! si clatite se mai pot face din fulgii aceia de ovaz de la Fortin dupa ce-i inmoi in lapte 0% si-i pui in blender.Trebuie sa faci clatita un pic mai grosuta sa nu se rupa dar parca sunt mai bune.

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea fara cofeina cu lapte 0% , o chifla (faina integrala+tarate)
P (ora13): - chiftelute (carne ,ou,cimbru,usturoi,boia) +salata telina rasa si multa
S (ora18): - fructe(mar,portocala,grapefruit)

Criss, buna ideea cu merele calite!!
Fetelor, de cand cu noua fata a acestui forum nu mai vad toate mesajele, de ex mesajul din dimineata asta a lui dr_wise nu l-am vazut decat cand am pus lo-fi version...dar in lo-fi version nu am add reply...si voua vi se intampla la fel, sau imi scapa mie ceva?

uite...si acum ultimul meu mesaj nu-l vad...ca voiam sa va mai intreb ceva, de unde se cumpara lapte praf cu 0% grasime (daca exista asa ceva)....intreb fetele din Bucuresti, of course...

+Quote Post
Leea
post Feb 2 2007, 10:43 AM
Post #1095

Incurabil

Member No.: 352

Inspirata de voi, clatite am facut si eu ieri, cu faina integrala de grau.
Mi-au iesit 4 din 2 albusuri si un pumn de faina. Ieri una, azi una... dar nu scap de sentimentul ca nu pot fi conforme, ca prea-s bune. Si din cauza asta imi stau in gat. Le-am mancat cu foarte-foarte putin magiun de prune de casa, fara zahar, indulcitori, etc.

Azi la pranz: tocanita de vita cu piure de conopida si salata de varza
Seara: o salata din vinete (coapte, taiate bucati mai mari), ardei rosii copti, telemea si rosii, cu ulei de masline - abia o astept!

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 2 2007, 10:52 AM
Post #1096

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Dragi montignace, va urmaresc de mult postarile si retetele delicioase, ca sa tin si eu pasul in felul asta cu noutatile Monti. M-am hotarat sa ma alatur si eu voua, si sa-ncerc sa postez sper, zilnic , ceea ce mananc . In felul asta, ma simt si eu mai responsabila cand ma gandesc la ce bag in gura (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) daca stiu ca voi o sa ma trageti de urechi cand gresesc...
Tin Monti de anul trecut, de prin toamna, de cand pescarush a fost tare draguta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si mi-a trimis ultima carte a lui MM pe mail.
M-am apucat de Monti pentru ca toate celelalte regimuri au dat gres, pe termen lung. Si...a functionat !!! In schimb, dupa sarbatori, am trecut prin ceva stresuri si am inceput sa am abateri din ce in ce mai multe. Dar lucrul bun e ca macar m-am mentinut, si nu s-au mai adaugat kg suplimentare . Ei bine, mi-am propus acum, si cu ajutorul vostru, sa nu mai am nici o abatere , mai ales ca s-au adunat vreo 20 kg de dat jos, ca sa ma declar multumita de felul cum arat.

Si ca nu fiu off-topic de tot, iata ce am mancat ieri:
D: o felie de Wasa cu putin gem de pere cu fructoza, facut de mine
P: 2 cutiute de pate de soia Inedit (m-am inspirat de la voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) cu gogosari in otet fara zahar.
G: un mar mare
S: o bucata babana de ceafa de porc la gratar cu castraveciori murati

Azi dim. o felie de cascaval incalzita la microunde cu castraveti murati, la pranz cred ca vor fi snitele din file de merluciu date prin faina de soia....super bune, pe-ncercate si seara ...nu stiu inca , probabil o felie de friptura ramasa de ieri cu salata de cruditati.

crisstinuta, cum faci chiflele cu tarate, pui drojdie in aluat ? De care? Eu n-am facut pana acum decat paine din soia, ca merge cu de toate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Asa ca, daca poti sa ma luminezi si pe mine, ti-as fi recunoscatoare .

Va (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pe toate !

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 2 2007, 11:18 AM
Post #1097

Musafir

@sylvia, bine ai revenit!!
Chiflele cu tarate le fac din parti egale de faina integrala si tarate de grau( doua cani faina ,doua tarate eu am canita mai mica de la bebe-ul meu ) cu drojdie uscata sau proaspata,sare si o lingurita de otet.Apa le pun cat sa se poata forma un aluat indeajuns de tare sa poata fi format in chifle cu mana.
Sigur ca aluaturile astea cu tarate nu dospesc ca si cele din faina,se lucreaza greu, mult mai frumoase ar iesi doar cu faina integrala.Chiflele nici nu le coc foarte tare ca sa nu se betoneze din cauza ca au tarate multe.Dar taratele au fibre multe si IG 15, probabil painea cu tarate multe are si IG -ul mai mic ca si cea integrala de aia zic ca nu e "ingrasacioasa".
@doi, eu n-am probleme cu aspectul site-ului ,la mine arata ca inainte.

+Quote Post
hanah
post Feb 2 2007, 01:09 PM
Post #1098

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 218

aseara pe la 9 un pahar cu lapte

D (la 5 jumate) papanasi fierti
ora 9 2 mere pt diabetici si o para
ora 13: piure de gulii cu o lingurita de smantana si niste telemea rasa+ castraveti acri
mai tarziu, mai vedem
am baut deja 2 cafele..cam mult, da mi-e somn!

guliile le curat, le tai bucati si le fierb..apoi le pasez ca pe cartofi şi le amestec cu un pic de smantana...problema e ca nu se paseaza ca si cartofii, in sensul ca raman niste nervuri ma tari, care nu se pot mesteca...asa ca mai inghit, mai scot din gura...da e bun, domle!

hai pescarush/kalua, ca ma apropii de perfectiune:)

kalua, ce mananc conform in austria? la ce sa am grija? ce merita incercat , pt care sa fie "tradat" un pic Monti?
in afara de MD care va fi inclus si unde ma adaptez... (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
cred ca sunt putin (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)

+Quote Post
Ala80
post Feb 2 2007, 01:26 PM
Post #1099

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

In Austria eu am papat conform la un restaurant chinezesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe ale lor nu am ajuns sa le testez. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 2 2007, 03:19 PM
Post #1100

Musafir

mey, m-ati innebunit cu clatitele alea. acum numai acolo imi sta capul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
ptiu, ispita! sa va spun ce-am patit ieri. ma duc eu la cumparaturi, si imi pun in cos o cioco 86% cacao, sa ma tratez si eu in week-end. cand ajung acasa, ce vad? langa cioco pusa de mine a mai aparut una, 85% cacao. cred ca cel sau cea care urma dupa mine o fi vrut sa-si cumpere si m-am ales eu cu ea. inca mai sper ca nu am luat-o eu de pe raft si nici nu stiu ce fac. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

sylvia (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back!

eu mi-am propus sa mananc azi:
D - cafeluta, o jumatate de mar, pauza, ovaz inmuiat in apa, cu putin gem conform
P - salata de avocado cu rosii, ardei, castravete, masline,ceapa verde, ton si lamaie
C - spaghetti cu fructe de mare

+Quote Post

685 Pages V  « < 108 109 110 111 112 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 04:02 PM